Autor |
Poruka |
Gladiator
Ukupno postova: 45 Lokacija: Gornji grad, Osijek Spol: Muško
|
dobro pitanje, bas sam ga htio postavit |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
ja mislilm oko 21 h |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
Gladiator
|
misliti nije znati |
|
_________________ Remember yesterday... and think about tomorrow... cause you have to live today... |
|
|
|
ivanna_os Ukupno postova: 2 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
nigdje niš ne piše a i nisam čula baš da netko to spominje...bilo bi dobro da netko javi |
|
|
|
|
|
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol: Muško
|
a di je opet snajka fiona??? |
|
|
|
|
|
v_3_c Ukupno postova: 4 Lokacija: Bosutsko Spol: Muško
|
ivanna_os je napisao/la: ›
e jel netko zna kada sutra počinje ludilo u bastionu, kada se može doći na doček..nadam se da će biti dobro
|
to i mene zanima... |
|
|
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
ma u 21h sigurno!! |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
Gost
|
Ovako. Svake subote sam u bastionu i imam samo riječi hvale, ništa drugo. Prošle godine nisam prisustvovao novogodišnjem partiju u bastionu, tako da ne mogu reći iz vlastitog iskustva jel bilo dobro ili nije, no čuo samod jako puno ljui ( zapravo od svih ljudi koje poznajem i bili su tamo ) da je bilo KATASTROFALNO. Ovu novu godinu ću proslaviti u excaliburu, a i da ne slavim tamo sumnjam da bi bastion bio u opciji. Stečenm prošlogodišnjim, ponavljam, tuđim iskustvom, ne bih volio ići tamo. Stoga, sada je sve na organizatorima da isprave prošlogodišnje greške kako bi ponovno dobitli povjerenje. Dakle, bude li ove godine bolje postoji i mogućnost da budem tamo iduće godine. No bude li isto kao prošle godine ili nedaj Bože još lošije, milim kako će izgubiti povjerenje, ne samo mene, već i svih ljudi koji su riskirali slaviti tamo ovogodišnje slavlje. Držim vam fige. |
|
|
|
|
|
Gladiator
|
kaktuscar == oportunist |
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Iiii??? Da čujemo(pročitamo,dapače) dojmove iz "prve ruke"!!
Jesu li se obistinile naše crne slutnje glede Bastiona??
ili su bile apsolutno neopravdane???
...čekam.. |
|
|
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
cisto da znete, bilo je odlicno! cuge bilo cjelu vecer i to kakve si htio i inje bilo guzve ko sto su svi mislili da ce bit! |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Lesi je napisao/la: ›
cisto da znete, bilo je odlicno! cuge bilo cjelu vecer i to kakve si htio i inje bilo guzve ko sto su svi mislili da ce bit!
|
Blago tebi. |
|
|
Smokvica Ukupno postova: 77 Lokacija: Kenjac Spol: Muško
|
nisam tamo htjeo ici ali nisam imao izbora.i bilo je super. cuga ,hrana sve 5. nije bilo gužve i nije bilo 1500 kao sto su neki tvrdili. jedino sto je oko ponoci izbio osigurac pa glazbe nije bilo. ali je bilo sve ostalo jebeno. cuge je bilo kakve hoces i koliko sam primjetio nista nije usfalilo. bravo za bastion. |
|
|
|
|
|
snowblind Ukupno postova: 71 Spol: Nebitno
|
ova godina i prošla definitivno velika razlika, nije bila velika gužva, mislim ljudi pa ja bi rekao taman, cuge bilo, gužve na šanku nisu bile velike, najduže što sam čekao 10 min i pozdrav konobaru što mi je donosio odlicne stock cole, sve u svemu ja zadovoljan s bastionom |
|
_________________ among freaks like me I'm tryin' to survive... |
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
hajde hajde, sigurna sam da ima još puno zanimljivijih priča o proslavi nove u tom kraaasnom svetom Bastionu ...dakle? |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
|
|