Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Hvala dragom bogeku još mi nikada nije prisjeo. A što se tiče donjeg rublja, moj dragi ima skuplje donje rublje od mene i uredan je do bola. Tako da mislim da sam osvojila jack pot sa njim. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Nakon ovog mi je prisjeo život
bezveze_netko je napisao/la: ›
Bilo je to u studentskom domu, ženski kat (varaždin). Ona je bila na meni okrenuta ledjima (znači gledam je u ledja) - samo radi slike objašnjavam. I sada krenuli smo analno i super je bilo, ona se uživila i uživila i .....
I sada kada smo završili, skontam ja da je on ne smeđ, već ono Smeđ! , treba se ići otuširati, a baš je neka ženska zasjela pod tuš i 45 minuta se tuširala, sve dok sam ja čekao tamo u wc-u da završi a ne da sam smrdio, već ono.... glavu sam gore držao cijelo vrijeme....
Bilo je fuj. Analno neko vrijeme nisam....
A i njoj nije baš bilo svejedno ...
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
I meni... mislim... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
tamna strana
Ukupno postova: 3515 Lokacija: Čepin Spol: Muško
|
zlusch je napisao/la: ›
Nego, jel netko ovdje krenuo kresati 2007. i za(s)vršio nagodinu? Ajmo fakeri....
|
...netko me zvao....
...toliko sam imao ponuda za novogodišnji sex....da sam odlucio kako je najbolje sve odjabati....i ubiti se u alkoholu.... |
|
_________________ najbolje je biti glup, gluh, nijem i lijep
U duši sam dijete koje ne zna da mrzi...
U životu sam putnik koji uvijek pronađe pogrešan put...
A u stvarnosti sam budala koja uzalud VOLI..... |
|
|
|
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: Muško
|
Ivan je napisao/la ( Pogledaj post): ›
honey je napisao/la: ›
Jedan moj dečko je imao 50 komada samo bijelih boksi, ajd to bi još i pregulila da nije stalno ponavljao: ali ja ih mijenjam!! Da ne misliš da stalno nosim iste!? Jaoo meni!
|
ima ih zapravo 100 ako ih ujutro okrece naopacke
|
Odao si dobro čuvanu mušku tajnu! |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
rastafarijanac
Ukupno postova: 4 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
....kad je njen muž počeo otključavati ulazna vrata.... |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
zlusch je napisao/la ( Pogledaj post): ›
tamna strana je napisao/la: ›
...netko me zvao....
...toliko sam imao ponuda za novogodišnji sex....da sam odlucio kako je najbolje sve odjabati....i ubiti se u alkoholu....
|
Meni se samo jedna pohvalila da joj je uspjelo.... a jedna je zaspala pa odradila rano ujutro (rekao sam joj da to puj pik pete ne važi)
Ja bio u OBPu i nisam jako dugo vidio toliko žena na jednom mjestu - rekao bih da je omjer bio barem 1:3 ako ne i veći. A bogme i top listu sam sastavio, ono, Top 10 "što bih da smijem" komada kojima ne bih oprostio
|
Ajd ako ti tako kažeš, da je bilo više žena,ja ipak mislim da su muški bili u većini...svejedno:) ovo je ipak tema o sexu pa da ne odem u off,meni za sada još nije "prisjeo"... |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja sam krstila Novu godinu čim sam došla kući sa svojim dragim, tko će me hvaliti ako neću sama sebe, he he! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
marrai je napisao/la: ›
tamna strana je napisao/la: ›
...netko me zvao....
...toliko sam imao ponuda za novogodišnji sex....da sam odlucio kako je najbolje sve odjabati....i ubiti se u alkoholu....
|
Meni se samo jedna pohvalila da joj je uspjelo.... a jedna je zaspala pa odradila rano ujutro (rekao sam joj da to puj pik pete ne važi)
Ja bio u OBPu i nisam jako dugo vidio toliko žena na jednom mjestu - rekao bih da je omjer bio barem 1:3 ako ne i veći. A bogme i top listu sam sastavio, ono, Top 10 "što bih da smijem" komada kojima ne bih oprostio
|
Ajd ako ti tako kažeš, da je bilo više žena,ja ipak mislim da su muški bili u većini...svejedno:)
|
ovo je pravi primjer one "beauty is in the eye of the beholder." |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
A može biti da je imao i dupli prizor pred očima... |
|
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Nego, jel netko ovdje krenuo kresati 2007. i za(s)vršio nagodinu? Ajmo fakeri....
|
Ja ne, ali se dogodilo sa 2005. na 2006.
On topic...još s nije dogodilo to zbog čega bi mi prisjeo, a i sumnjam da će se dogodit. |
|
|
|
|
|
|
|