Autor |
Poruka |
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ajme zla!!!!!!!!!! ponukan paradom dođoh na odluku da se ostavljam cuge i pljugi, evo drugi dan bez pljugi i cuge i već je gadno, nemam ni žvaki više, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa KRIZAAAAAAAAAAAAA |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kao tvoj odvjetnik, preporučujem ti da zapališ i da potekneš malo iz bureta s rakijom. |
|
|
Monstrum
|
ma jok, zajebi ti to brale, baš da vidim koliko ću izdržat bez poroka |
|
|
|
|
|
aethur
|
Kao tvoj odvjetnik, savjetujem ti da odustaneš. Jer, nećeš izdržati do 4. siječnja. |
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja te podržavam ne slušaj svojeg "odvjetnika" koji isto nije neki karatker što se tog tiče neć pušit.... -.- živjet bez poroka... yey .... što dulje to bolje |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
aethur
|
"Odvjetnik" uspješno pokušava živjeti bez poroka... Pokušava, doduše samo. |
|
|
Monstrum
|
eo treći je dan, sreća jedina što sam bolestan ko pička tak da mi se gade pljuge jer sad bi vjerovatno grizo nokte, namjerno imam kutiju pljugi pred sobom al neć pušit, mogu ja to |
|
|
|
|
|
aethur
|
Mons, i ja sam bolestan ko pička, pa ajmo mi skupa zapaliti jednu? Ono, da se bolje osjećamo... Onaj fini duhanski dim... Osjetiš ga u plućima... Ah... Ajde Mons... |
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
iseee.... kako se navodite na grijeh međusobno... i ujedno mazohistički nastrojeni...ajme majko... pošto ste obojica bolesni PIJTE ČAJA::::: |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Monstrum je napisao/la: ›
eo treći je dan, sreća jedina što sam bolestan ko pička tak da mi se gade pljuge jer sad bi vjerovatno grizo nokte, namjerno imam kutiju pljugi pred sobom al neć pušit, mogu ja to
|
Ustraj druže, ustraj ! cio forum je uz tebe !! |
|
|
|
|
|
Monstrum
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mons, i ja sam bolestan ko pička, pa ajmo mi skupa zapaliti jednu? Ono, da se bolje osjećamo... Onaj fini duhanski dim... Osjetiš ga u plućima... Ah... Ajde Mons...
|
ljušturo od čovjeka, bezkičmenjaku, ti umjesto da me podržiš ti me tjeraš na zlo, neć, neć pušit |
|
|
|
|
|
malecka
|
yey.. rekla sam ti nea karaktera da i on izdrži...on je ustvari ljubomoran na tebe jer ti uspjevaš izdržat |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
toni je napisao/la: ›
cio forum je uz tebe !!
|
Osim.. jel, Aethura.. |
|
|
|
|
|
aethur
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Mons, i ja sam bolestan ko pička, pa ajmo mi skupa zapaliti jednu? Ono, da se bolje osjećamo... Onaj fini duhanski dim... Osjetiš ga u plućima... Ah... Ajde Mons...
|
ljušturo od čovjeka, bezkičmenjaku, ti umjesto da me podržiš ti me tjeraš na zlo, neć, neć pušit
|
Pušenje nije zlo. Evo ja trenutačno se našmrkavam sa sinusanom... To je super... Ali je cigareta bolja. Ali neću zapaliti ni ja sada namjerno. Evo, nisam cijeli dan (dakle nekih dva tri sada od kada sam se probudio), i neću do sutra pušiti.
malecka je napisao/la: ›
iseee.... kako se navodite na grijeh međusobno... i ujedno mazohistički nastrojeni...ajme majko... pošto ste obojica bolesni PIJTE ČAJA:::::
|
Pa stalno sam na čaju... Popio sam 50 litara u pet dana... |
|
|
Monstrum
|
toni je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eo treći je dan, sreća jedina što sam bolestan ko pička tak da mi se gade pljuge jer sad bi vjerovatno grizo nokte, namjerno imam kutiju pljugi pred sobom al neć pušit, mogu ja to
|
Ustraj druže, ustraj ! cio forum je uz tebe !!
|
fala, viš aethure čudovište jedno to je podrška, a ne to što ti radiš, tri dana mi već govori na msn, ajde zapali, ajde, neš izdržat, ne možeš ti to |
|
|
|
|
|
|
|