Autor |
Poruka |
ozana
Ukupno postova: 701 Spol: Žensko
|
Znam, dotaknuli smo tu temu u onom topicu o godinama.
Al' mene ovo baš zanima.
Kolika je prihvatljiva razlika u godinama kada je žena starija? Odnosno, da pitam muški dio - s koliko starijom ženom biste se upustili u vezu? Biste li se mogli zaljubiti u ženu 5, 10, 15 godina stariju? Biste li mogli izlaziti s njom?
Ili, drage moje, koliko mlađeg muškarca biste si priuštile? Sva ostala pitanja kao i za muški dio... |
|
|
|
|
|
Allende
Ukupno postova: 536 Lokacija: London Spol: Muško
|
Ozi, moja najstarija djevojka je bila 14 godina starija od mene, i to u dobi kad se takva razlika jako vidi, ja sam bio 22, ona 36...
Cinjenica da sam se upustio u vezu s njom i da sam ju nazivao "mojom djevojkom", mi je omogucavala da vrlo opusteno s njom i izlazim, i provodim vrijeme, i radim sve sto nam je prijalo i padalo na pamet, i da mi se zivo jebe sto ce tko reci, sto ce tko pomisliti i kako ce to nekome izgledati. |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
CatCloe Ukupno postova: 3252 Spol: Nebitno
|
hm, cool mislim da se trenutno ne bih "upustila" u frajera koji je više od recimo.. hm... pa.. 5 godina mlađi.. ali vjerojatno se i ta granica pomiče prema gore, kako se naše vlastite godine pomiču prema gore
trenutno imam jednog 2 godine mlađeg, koji je baš nekako.. taman
a čini mi se i kako žene puno više paze na svoj izgled, kondiciju i zdravstveno stanje, tako da što smo starije, frajeri naše generacije nam sve više nekako liče na tate... što baš i nije sexy pa nije ni čudo što toliko žena traži mlađe likove.. |
|
|
|
|
|
ozana
|
Upravo to, Cat.
Moj je "problem" što izgledam puno, puuunnnoooo mlađe |
|
_________________ Puno je tuge u svijetu....
Upravo sad, dok čitaš ovo, 7 milijuna ljudi se seksaju!
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
daj malo optimizma...ovo zvuci kao:"jebote, imam 65, a ljudi misle da imam 50"
a uostalom, zasto je to problem? |
|
_________________ Najljepse su price na jastuku ispricane i za kafanskim stolom zaboravljene |
|
|
|
ozana
|
Jebote, pa stavila sam ga u navodnike. Napisala sam "problem"
Nisam ja pesimist.
A računica ti nije baš loša, znaš
Naravno, nemam 65 |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
Ma znam da nemas 65...
Bez zezanja, mislim da tamo gdje se razlika u godinama ispostavi kao problem u vezi, tu mora postojati jos koji problemcic s kojim se nije bas lako pozabaviti, pa ovaj dodje kao idealan pijesak za bacanje u oci...u nedostatku boljeg izgovora. |
|
|
|
|
ozana
|
Razumijem što želiš reći i potpisujem sve to. Ipak, ne možeš tu razliku ignorirati, ne možeš ju negirati, shvaćaš?
Sad ću ja ispast konzervativna, ali to mi nekako izglea kao... grčevit pokušaj vraćanja one neke mladosti (koja mi, btw, uopće ne nedostaje)... ili djeluje infantilno, a ja nisam infantilna...
Iskreno, nemam pojma što misliti o tom. |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
Nisam rekao da ju negiram ili ignoriram, naprotiv.
Razlika u godinama je realan i bitan element u svakoj prici, koji zahtijeva svoj tretman. Mislim da razlika u godinama u vezi (duzoj ili kracoj), flertu, whatever, treba biti u drugom planu.
Posve je druga prica ako se staze produze, svaka razlicita zivotna dob nosi svoje tjelesne i mentalne razlike i ogranicenja, za koja treba abnormalno puno ljubavi, odricanja, paznje tolerancije i ne znam sve cega, da bi mu se prilagodilo. Vidi moj prvi post, kad sam bio "decko" od 22, apsolutno mi je bilo okay biti sa "zenom" od 36, bilo je puno vise dodirnih tocaka i manje ogranicenja.
Za 3 dana punim 35, da li bih bio sa zenom od 49? Nisam siguran. Matematicki je razlika ista, ali su zivotne dobi drugacije. |
|
|
|
|
tara13
Ukupno postova: 18 Lokacija: centar svijeta Spol: Žensko
|
ozana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Razumijem što želiš reći i potpisujem sve to. Ipak, ne možeš tu razliku ignorirati, ne možeš ju negirati, shvaćaš?
Sad ću ja ispast konzervativna, ali to mi nekako izglea kao... grčevit pokušaj vraćanja one neke mladosti (koja mi, btw, uopće ne nedostaje)... ili djeluje infantilno, a ja nisam infantilna...
Iskreno, nemam pojma što misliti o tom.
|
Meni je razlika u godinama do 5 god..mislim na mlađeg muškarca, tolerantna.Mislim da je lijepo podijeliti život do kraja s nekim od svoje generacije , po zakonu vjerojatnosti duže bi trebali biti zajedno, ako A što se tiče razlike muškaraca u odnosu na žene možda do 10 god.stariji.Konzerva , neki će reći, ali ima nešto u onoj svaka ptica svome jatu leti Nekako mi je čak i grešno vidjeti dedeka s djevojkom, da ne kažem djeteom od 20 god.Šata ona vidi u njemu nije mi jasno, ali on na njoj to već shvaćam, haha
[Sve je lijep samo dok se čeka, dok do od sebe nagovještaj da....] |
|
|
|
|
|
ozana
|
Allende, gdje ti se nalazi taj post? Pokušavam ga pronaći. |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
scroll up! Odmah ispod tvog pocetka teme |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
nisam nikad vodio brigu o godinama. |
|
|
|
|
|
ozana
|
Allende je napisao/la: ›
scroll up! Odmah ispod tvog pocetka teme
|
Nisam skužila, pomislila sam da si negdje nešto pisao na tu temu. |
|
A ti si na kompjutoru...
To je tako tužno...
|
|
|
|
Allende
|
sorry, ni ja nisam bas najbolje objasnio. |
|
|
|
|
|
|