Autor |
Poruka |
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Zanimljiv mi je slučaj sa Radićevom ulicom, svojedobno je bila "must go" mjesto i onda odjednom tajac.....To je trajalo nekoliko godina pa kontam ljudima dosadilo ići na ista mjesta, ali i u tvrđu se već ide nekoliko godina pa ne prestaje zanimanje, mada je normalno da kad izađeš van već znaš koje face češ vidjeti na kojem mjestu, ko šta ima obučeno, šta pije, itd:!!!
Volio bi vidjeti komentare ljudi zašto više vikendom ne izlaze na mjesta kao što su In, College, Latino,Radić, De Mode!!!! |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
vjerovatno je problem u zasićenju i u tome što je tvrđa puno atraktivnija lokacija, prednost dajem tvrđi......uvijek |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
ja, kolko se sjecam, je prestao masovan vikend pohod na radicevu, ondak kad su neki namlatili nekog murjaka, pa se isti vratio sa spacijalcima i porazbijo sve i svasta tamo. |
|
|
|
|
|
machor Ukupno postova: 315 Spol: Muško
|
ja tamo nikad nisam iso van jer tamo jedino kusturica može snimat svoje filmove! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mislim da je svojedobno bila pucnjava u IN-u, ljudi su nekako zamrzili tu ulicu. Sjećam se i ja dana izlazaka u Radić, In i Latino, ali tamo već godinama nisam izašla, niti mi je prioritet. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
niti sam ikad izlazio tamo niti ću, a i ova tvrđa mi se već polako gadi, treba nam nešto novo novo najnovije, čingi lingi čarda pa da se pijani možemo bacat s prozora u baru |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
...stara tufna e to su bila vremena... |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
daddos je napisao/la ( Pogledaj post): ›
...stara tufna e to su bila vremena...
|
... da... šmrc... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
moj glas dajem bunkeru bunker.. u old tufni je bile veca koncentracija debila.. tak da je tek na 2nd plejsu.. il mozda cak jos iza.. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ja sam cijelu prošlu godinu svaki četvrtak bila u radiću pa u west
i bilo super
ali kako sam se sad prebacila u tvrđu ne zalazim više temo
a sad da komentiram radićevu subotom ne mogu jer nsiam niakd bila.. tj. kad smo se usudili anvratiti nije bilo nikoga
ali eto za akademsku godinu 2006/2007 radićeva: radić prepun, koleđ sad radi do 20h-ni tad nije radio, in-uf počeli puštati oko4mj tj dovlačiti pevaljke, ajmeeee čak ni okorjeli turbofolkeri to nisu mogli slušati... otali kafovi u tom potezu su bili zatvoreni
a demode i zanzibar-idem samo prijepodne na kaficu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ovo s akademskom godinom 2006/2007 je istina. Bilo dobrih partya u Radiću pogotovo srijedom kad su bili oni 3P studentski party. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
radičeva je počela padati zbog čestih pizdarija.osim toga,tvrđu se počelo forsirati kao destinaciju za nočne izlaske i to je to. |
|
_________________ "Ne budi kao onaj koji skuplja znanje učenih i mudrost mudrih, a prema
Istini se odnosi kao jedan od glupih." |
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
Prije se tamo izlazilo jer se nije imalo gdje izlaziti, iako i prije svih tih sranja, bila je "ozloglašena"...za "neke ljude", u ovaj kaf idu mafijaši, u ovaj nogometaši i tak...a onda se počelo forsirati sa Tvrđom,ljudima dosadilo i prebacili se svi u Tvrđu...i bolje. |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
meni jako drag kafić koji nije nikada bio dio "famozne" radićeve iako tamo tehnički pripada je još uvijek na svom mjestu živ i zdrav - amsterdam |
|
|
|
|
|