Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
minika12 je napisao/la: ›
poslusala sam neke pametnije komentare i savjete i prekinula sam s tim deckom. ali sada mi je jako zao jer bez obzira na sve stalno mi se svidjao i sada ne znam sta da radim. mislim da sam se zaljubila u njega. medutim, nisam pristala na seks, a on je to malo losije prihvatio, ap sam morala prekinuti.
|
Bravo!!!
Sada trk izjebat nekog prdonju... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
A jebiga šteta. Sad će ovaj topic zamrijeti... |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
cane je napisao/la: ›
A jebiga šteta. Sad će ovaj topic zamrijeti...
|
možda na malu baci oko neki drugi "čiko" .. e u tom slučaju ju trebamo zaolliti da nas informira o svojoj spolnoj situaciji xD |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
pa ne jesi ti normalna
sad više neće biti komentara, sad više neće biti santa barbare od postova... de što ću čitati na poslu i umirati od smijeha kako glup možeš biti
de ajd si odi naći nekog novog.... još starijeg..
ne bi me čudilo da za 3 mj otvoriš topic. trudna sam, a izbrisala sam njegov broj moba. može li mi netko reći gdje živi xy |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Minika, svaka ti čast. Eto, ako on nije mogao pričekati još malo ili barem tolerirati tvoj stav onda te stvarno nije volio, već je želio mladu picu koju će zapisati u svoju bilježnicu. Vjerujem da bi te ostavio vrlo brzo i da si pristala na seks, stoga nemoj žaliti, više bi patila da se dogodila obrnuta situacija. Koliko god moderan ovaj svijet bio, treba imati nekakve ozbiljne i pomalo staromodne stavove. |
|
|
|
|
|
minika12
Ukupno postova: 4 Lokacija: <<<<<<<<<tamo gdje sam ja >>>> Spol: Žensko
|
i prije dva dana sam mu se ipak vratila ne mogu bez njega jednostavno ali josh nisam odlucila se na seks |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
minika12 je napisao/la: ›
i prije dva dana sam mu se ipak vratila ne mogu bez njega jednostavno ali josh nisam odlucila se na seks
|
pametan potez...nemaš šta razmišljat o seksu, raširi noge i daj mu...svi sretni i zadovoljni |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Sve mi se čini da su ovo pošalice jednog komedijaša s foruma,stil mu je tako profinjen |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
marrai je napisao/la: ›
Sve mi se čini da su ovo pošalice jednog komedijaša s foruma,stil mu je tako profinjen
|
Misliš? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
sve više uvjerena. ma neka,malo smo se i nasmijali zar ne? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
plain_me
Ukupno postova: 14 Spol: Nebitno
|
ajme, koja luda tema...pa kao da ona nije svjesna da je premlada, možda je to već i napravila, ali se onak iz štosa došla raspitati, pa sada u biti mrzi ovaj forum, jer OMG kako ste ju lijepo obrazovali. sa 15 godina trebaš razmišljati o tome kako će te dečko čvrsto zagrliti, peljati za ručicu kroz grad, a ne skiniti na zadnjem sjedištu auta:(
svakako, ako ti ništa što su ovi ljudi napisali nije došlo u glavi i odlučiš se nagovoriti na sex barem koristite kondom za nedajBože...nisi dovoljno zrela ni za prvi put, a kamoli za malo dijete...ae, pamet u glavu i ako se predomisliš u zadnji tren, nemoj se gristi iako će ti on vjerovatno probat nabit krivnju, ali ne daj mu...to je tvoje tijelo, tvoj hram...ne moraš otvoriti vrata svakome tko želi ući |
|
_________________ ...umorna od laži... |
|
|
|
|
|