Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Jeste vi čuli za privatne poruke? |
|
|
Vex
Ukupno postova: 8 Lokacija: Bjelovar Spol: Muško
|
Pozdrav svima ljudi. Malo da se predstavim., ja sam inače iz Bjelovara i tražim ovako negdje gdje bi mogao otić van iz Bjelovara na dobru zabavu, čuo sam dosta pohvala o ovom klubu, pa me sad samo zanima kojim danima se tu kod vas u Bastionu održavaju neki party-i? |
|
|
|
|
|
Leon Admin
Ukupno postova: 4122 Lokacija: space Spol: Muško
|
Vex je napisao/la: ›
Pozdrav svima ljudi. Malo da se predstavim., ja sam inače iz Bjelovara i tražim ovako negdje gdje bi mogao otić van iz Bjelovara na dobru zabavu, čuo sam dosta pohvala o ovom klubu, pa me sad samo zanima kojim danima se tu kod vas u Bastionu održavaju neki party-i?
|
Najave za partye u Bastionu i vecini ostalih osjeckih klubova se mogu pratiti u najavama zbivanja na naslovnici portala Osijek031.com ili u rubrici Najave 031 - mjesecnom pregledu najava. |
|
_________________ --
Leon Linde
portal Osijek031.com |
|
|
|
Vex
|
imam još samo jedno pitanje dali će možda Bastion imat svoju official site? |
|
|
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
hoće...u izradi je |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
ja sam cula da ce se u bastionu poslije nove godine pustat cajke,pa bi vas molila da mi kazete da su me lagali..=D
to bi bilo prelose jer ima dovoljno mjesta s cajkama,a malo takvih kao bastion..pa ono,ako neko zna,da mi kaze..hvala vam
|
|
|
|
|
|
Vex
|
to bi fakat bio bed...jel se i kod nas tu u Bj počelo otvarat bircevi gdje puštaju cajke, i nekak mi se čini da ih je sve više. |
|
_________________ Hladan kao led, bistar kao voda. |
|
|
|
Vex
|
ja sam mislio da se tu nekad nešto i komentira ovak, onak...al nula bodova šta se toga tiče. |
|
|
|
|
keka
|
ja sam mislio da se tu nekad nešto i komentira ovak, onak...al nula bodova šta se toga tiče.
|
to sam i ja mislila,jer me zanima to za bastion.al ocito niko me ne j... ni 2% tak da ono morat cu potrazit informacije negdje dalje
|
|
|
|
|
|
FIONA555 Ukupno postova: 76 Spol: Nebitno
|
keka je napisao/la: ›
ja sam cula da ce se u bastionu poslije nove godine pustat cajke,pa bi vas molila da mi kazete da su me lagali..=D
to bi bilo prelose jer ima dovoljno mjesta s cajkama,a malo takvih kao bastion..pa ono,ako neko zna,da mi kaze..hvala vam
|
U Bastionu nema, niti će biti cajki, to je bilo rečeno prilikom otvarnja cluba! U buduće se na takve informacije (ili'ti lažne dojave) ne treba obazirati!
Pozdrav svima ljudi. Malo da se predstavim., ja sam inače iz Bjelovara i tražim ovako negdje gdje bi mogao otić van iz Bjelovara na dobru zabavu, čuo sam dosta pohvala o ovom klubu, pa me sad samo zanima kojim danima se tu kod vas u Bastionu održavaju neki party-i?
|
Svaki četvrtak u Bastionu se održavaju studentski party-i, na kojem uvijek budu promotivne cijene pića.
Najvjerovatnije, od ovog petka kreću karaoke, a najboljeg izvođača večeri očekuje novčana nagrada! (ukoliko ne stignemo sve organizirati, program sigurno kreće od sljedećeg tjedna) |
|
|
|
|
|
keka
|
fiona,hvala ti ko bratu |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Kako nema cajki, kako?? Propast će vam biznis!!! |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tonya je napisao/la: ›
Kako nema cajki, kako?? Propast će vam biznis!!!
|
slažem se... jab tamo cajke, doveo bi cecu i halida a drugi dan tomsona... |
|
|
Vex
|
jel možda budete dovodili koje poznate Dj-e za neke partye, ovdje se nesjećam kad je kod nas bio zadnji takav neki party osim kad je bio još prošle godine Shane 54. |
|
|
|
|
kaira Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
morat ce poceti sa cajkama inace.....propada (kao i sve u ovom gradu)! |
|
|
|
|