Autor |
Poruka |
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne volim tu Radićevu. Niti sam ikada volio. Ne volim ni Tvrđu. Meni je dobar potez od Cadillaca do Excalibura. |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
MissTake
|
lavic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Al radiceva zivi kao sto je i uvjek zivjela od prijepodnevne spice od 10 do 13 sati kada je tamo naci mjesto za kavu prava umjetnost
|
špica za slickati se vidjeti i BITI VIĐEN... zato bolje pod Dravu gdje se mene često može ugledat |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
glembay i siesta za prekodana dušu dali, najbolja kafica u osijeku...
|
meni je u excaliburu odlična kava! ne zbog deeza ili nečega, nego baš zbog kave! |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
glembay i siesta za prekodana dušu dali, najbolja kafica u osijeku...
|
meni je u excaliburu odlična kava! ne zbog deeza ili nečega, nego baš zbog kave!
|
Da je to jedan bivši forumaš rekao, znali bi da razlog nije kava nego nešto drugo. |
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Iako sam od svih navedenih mjesta u Radicevoj izlazio jedino u Demosh (preko dana na cugu, a navecer eventualno setnja na ruti Demosh - Cadillac), i mene je fascinirala ta "velika seoba" koja se dogodila.
Radiceva, koja je tada bila sinonim za plastifukse i mainstream zabavnjastvo/polunarodnjake, gotovo odjednom se preselila u Tvrdju, sa svim svojim konobarima i klijentelom.
Bit ce da su se ljudi zasitili Radiceve, odnosno, da ih je privlacilo nesto novo. Tadasnja Tufna, "stari" pub, Beckers, kasnije i Q (koji tada nije imao veze s cajkama)... Cini se da je upravo promjena recept za uspjeh.
Primjer moze biti i Q, koji je skoro propao ustrajuci na zadrzavanju svog urbanog/mainstream/MTV image-a... Tek ga je promjena izdigla iz pepela. Zalosno je sto u tom trenutku nije postojala dostojna urbana alternativa narodnjacima. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
|
Evil Poodingh
Ukupno postova: 2517 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bolje pod Dravu gdje se mene često može ugledat
|
roniš? |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Mladjo je napisao/la: ›
meni jako drag kafić koji nije nikada bio dio "famozne" radićeve iako tamo tehnički pripada je još uvijek na svom mjestu živ i zdrav - amsterdam
|
Meni predrago mjesto.
Jos da Stanislava jos uvijek radi...
Ove nove konobarice nisu mi bas nesto...No nisam vise toliko cesto tamo, a treba curama dati sansu, jel? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
tayllor
Ukupno postova: 180 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Znači sve se svodi na jutarnje kave i predavanja u kafićima; mada i to puno ovisi (bar meni) gdje imaju koju vrstu kave, dosada sam najbolju pio u latinu (lavazza-među prve tri kave u svijetu), a i u de modeu je bila (ne znam jel još uvijek)!!! |
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Al radiceva zivi kao sto je i uvjek zivjela od prijepodnevne spice od 10 do 13 sati kada je tamo naci mjesto za kavu prava umjetnost
|
špica za slickati se vidjeti i BITI VIĐEN... zato bolje pod Dravu gdje se mene često može ugledat
|
A pod Dravom nije shpitza? |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
badgirl Ukupno postova: 25 Lokacija: Nepokoreni grad Spol: Žensko
|
daddos je napisao/la: ›
...stara tufna e to su bila vremena...
|
Da, to je bilo pravo!! Tamo se znalo provoditi
ŠMRC to su bila vremena.... |
|
|
|
|
|
badgirl Ukupno postova: 25 Lokacija: Nepokoreni grad Spol: Žensko
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
Meni je i Glembay bio drag...
|
Evo javljam se! Koja je ono bila cijena...jel ostalo da ti dam 4 polovne gume i gefufnu ili? |
|
|
|
|
|
MissTake
|
cane je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
špica za slickati se vidjeti i BITI VIĐEN... zato bolje pod Dravu gdje se mene često može ugledat
|
A pod Dravom nije shpitza?
|
pa Drava je preko ljeta ono puunaaa. a radićeva prijepodne zbog predavanja |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
CvitaJUG2 Ukupno postova: 35 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Meni radićeva nije baš nešt...nisam veliki ljubitelj tih kafića ali idem tamo ono s prijateljima poslije faksa i normalno za vrijeme faksa kada su glupa predavanja.... |
|
|
|
|
|
|
|