Autor |
Poruka |
vanda
Ukupno postova: 42 Spol: Žensko
|
najbolji,barem najsimpatičniji ulet imala sam prije par godina,frajer je bio sam,stajao u nekom kutu i odjednom mi prišao i rekao:ajmo na burek i jogurt,ja ga zbunjeno pogledam,a on doda:osječki jogurt,odbila sam ga,ali sam se nasamijala od srca,okej ulet,za razliku zvijeda,i da ne pričam kakvih drugih ljigavih nazovimo ih uleta |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bas me zanima, a zenski dio foruma neka i odgovori, kolika bi bila uspjesnost metode :"Mala, jel bi se ti jebala s menom, a?" |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Bas me zanima, a zenski dio foruma neka i odgovori, kolika bi bila uspjesnost metode :"Mala, jel bi se ti jebala s menom, a?"
|
he, he, i mene zanima, aj probaj koji put pa nam javi kak je prošlo! |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Circa je napisao/la: ›
Bas me zanima, a zenski dio foruma neka i odgovori, kolika bi bila uspjesnost metode :"Mala, jel bi se ti jebala s menom, a?"
|
direktno..a opet nekako suptilno.. s trunčicom vulgarnosti.. ako bi bilo ukomponirano s konjačićem iz baždara u jednoj ruci, dok bi se dotični mladić pritom drugom rukom češao po jajima, te ako bi mu ramena bila zaogrnuta kožuhom.. vjerujem da bi upalilo! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Ako bi pritom frkao crne brčine, i širio oko sebe miris bijelog luka, rakije i janjetine, a donji dio trenerke iza da visi onako malo, da se vidi crta od guze, pa malo namigneš, i pljesneš ju po guzi dok izgovaraš te čarobne riječi, eeeh, upalilo bi, što ne bi... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
a čačkalica u ustima ili vlat sijena da indiskretno viri iz čvalja, is pa bez toga nigdje |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
mariorhr
Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ma ne,to ide ovako:
-daj 100 eura
-nemam
-daj 100 kuna
-nemam
-a daj onda picke,bar to imas |
|
|
|
|
|
Poppy
|
evo momci ako vas stvarno zanima kako izgleda pravi ulet, pogledajte kako to radi Denzel Washington kad prilazi missici Puerto Rica u filmu Američki gangster. |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mene je dosad osvajao humor, što crnji to bolji. Ne padam na neke sladunjave ulete, a romantična sam kao lopata, pa kad bacim oko na nekoga volim provoditi vrijeme sa tom osobom i doći do konačnog zaključka.
Mislim da je kožuh, brk i zadah rakije i luka nekad bio znak muževnosti, ma mi gracke cure pojma nemamo. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
tako je, živla rakija luk i slanina |
|
|
|
|
|
pankerica666 Ukupno postova: 66 Spol: Žensko
|
jedan dobar:)
on:oprosti curo jel znaš možda tko sam ja?
ona: (zbunjeno) pa ne baš
on: ne znam ni ja odkad sam te vidio |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Sjećam se uleta jednog original pripadnika bošnjačkog naroda, koji je groknio kao gica, i rekao: " uf, a jes ko bombon..." , a kad sam odbila njegove ponude za pićem i sl. onda je rekao " ajs, jes ti neka zajebana..." |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Prosto si mogu zamisliti taj naglasak i riječi izgovorene iz usta tog čovjeka... Uh, jednom mi je jedna ista takva persona u vlaku prišla (dok je melodija na mobitelu svirala nešto narodno) i rekla: Mala, a jes ti fina! Jel on to zamislio jabuku u mojim ustima? |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Poppy
|
pumpkin je napisao/la: ›
Sjećam se uleta jednog original pripadnika bošnjačkog naroda, koji je groknio kao gica, i rekao: " uf, a jes ko bombon..." , a kad sam odbila njegove ponude za pićem i sl. onda je rekao " ajs, jes ti neka zajebana..."
|
hau tipikl! |
|
|
|
|
|
|
|