Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Ili ću se gadno napiti ili ću se napokon naspavati? Nego, u jednom sam topicu pitala kad će nekakvo sljedeće druženje jer svakako želim doći???
|
Petak, klasika u Excaliburu. |
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
|
|
|
luna os Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
ma ljudi ajde malo na jazz vecer u gradsku kavanu. jazz je uzivo pa poslusajte malo....nesto kvalitetnije od cajki!!!!!eee daaa.....jos mozete traziti i poklon bon sa 20% popusta na sve usluge studia chanel.....to vam je na divaltovoj pokraj pekare arbanas.....ja bila i mogu reci da je ok...idite pa vidite!!!!! imaju i frizerski,ugradnju alessandro noktiju,solarij,kozm.tretmane lica,depilacije.....ma sta ja znam.....SVEGA a jeftino ....jos s popustom.... |
|
|
|
|
|
mariorhr
Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
u cetvrtak u pivnicu na tequila party,a u petak na tamburase uzivo |
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Ili ću se gadno napiti ili ću se napokon naspavati? Nego, u jednom sam topicu pitala kad će nekakvo sljedeće druženje jer svakako želim doći???
|
Pa svaki petak se družimo. Nekad nas je više a nekad manje. Al uglavnom petkom je druženje. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Evo, cane, ozbiljno namjeravam doći ovaj petak u Osijek, pa ćemo se upoznati, nadam se. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Evo, cane, ozbiljno namjeravam doći ovaj petak u Osijek, pa ćemo se upoznati, nadam se.
|
aj super, al sam da znaš... svaki tvoj outfit koji ne uključuje haltere bit će potpuno razočaranje! |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
luna os je napisao/la: ›
ma ljudi ajde malo na jazz vecer u gradsku kavanu. jazz je uzivo pa poslusajte malo....nesto kvalitetnije od cajki!!!!!eee daaa.....jos mozete traziti i poklon bon sa 20% popusta na sve usluge studia chanel.....to vam je na divaltovoj pokraj pekare arbanas.....ja bila i mogu reci da je ok...idite pa vidite!!!!! imaju i frizerski,ugradnju alessandro noktiju,solarij,kozm.tretmane lica,depilacije.....ma sta ja znam.....SVEGA a jeftino ....jos s popustom....
|
je*ala te gradska kavana i popusti i studio chanel, na svakom topicu reklamiraš |
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
ide se u bastion ovaj vikend |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
u petak sam u carpe diemu na punk slušaoni i u excaliburu malo ranije,a u subotu dolje u tufni....aaaa danas...hmm hmm...ne znamm još |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
u pubu je general woo i dj carlito, zvuči dobro, završit ću tamo .... |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
idem u subotu u teatar... gostuje bend iz karlovca koji svira irske pjesme s punk zvukom. violina još od kulturšoka nije svirala tamo... XD |
|
_________________ "si quid novisti rectius istis, candidus imperti; si nil, his utere mecum." |
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja idem u pičku materinu! |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|