Autor |
Poruka |
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
Ne vjerujem naravno,jer sam doživio to da sam za prijateljicu konto da smo stvarno legosi,al na kraju smo se maznuli i onda još par puta itd.,tako da nema toga.M-Ž prijateljstvo 0 bodova! |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
dadicster je napisao/la: ›
...al na kraju smo se maznuli i onda još par puta...
|
Pa jebes mi mater trideset puta!
Pa normalno da nema nastavka prijateljstva kad ste se maznuli, i onda jos par puta...
Stab ti htio? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ja vjerujem u takva M_Ž prijateljstva... čak su nekada i bilaj neg Ž_Ž... lakše mi je provest pol dana s legom neg pol dana s ekipom legica kojima jedino pada na pamet tračat ljude okolo...zato i imam sam jednu najlegicu, a s njih četvoricom sam onak super sve bi dala za njih... sad pogledaj omjer.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ma apsolutno je moguće.. evo ja prva..zazirem od ''kokošjih druženja'' i ćaskanja o čizmicama.. bljaa.. s muškarcima se nekako bolje kužim, bolja je zajebancija, a moš' s njima i fino ozbiljno o nečem što te muči.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
vanda
Ukupno postova: 42 Spol: Žensko
|
ja sam odrasla u muškom društvu i nikada nisam spavala s nikim od svojih prijatelja iz djetinjstva,iako su mi neki nakon par godina priznali da su htjeli nešto više od mene,nikada nisu ništa pokušavali....a ja nisam ništa ni primjećivala,danas se zajedno smijemo tome i drago mi je što se ništa nije dogodilo,danas smo pravi prijatelji i ja definitivno vjerujem u muško žensko prijateljstvo! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Postoje muško ženska prijateljstva. I definitivno se bolje slažem s muškim rodom, jednim dijelom što dijelimo slične interese, pogotovo na poslu. Ja sam jedina cura, a sa mnom rade tri muškarca. Odlično se slažemo. Nekako sa godinama blijede stara prijateljstva iz razloga što svatko krene na svoju stranu. Šteta, ali tako je. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Muško-ženska prijateljstva mogu postojati/opstati isključivo ako ispunjavaju 2 osnovna uvjeta:
1. - Da je jedno od njih dvoje toliko ružno da niti mrtav-pijan/a ne bi mog(la)o završiti s njim/njom u krevetu!!
2. - da je jedno od njih dvoje gay-orijentacije!!
Ende!! |
|
|
|
|
|
CvitaJUG2 Ukupno postova: 35 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam imao takvo prijateljstvo....bio sam najbolji prijatelj s njom pa nekih 3 i pol godine....eh...ali nisam ništa htjeo više od prijateljstva. Tek nakon nekog vremena shvatio sam da mi i ona šalje neke znakove,a i ja sam se već polako zaljubljivao itd...duga priča!
onda se dogodilo nešt i završili smo zajedno i sada smo imali super vezu od god. i pol dana....bilo bi i duže samo....itd! |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Imala sam puno lega muških, s kojima sam kao mala igrala nogoš, tukla se s uljezima iz drugih teritorija i brisala balce o rukav, i nikad mi nije palo ni na kraj pameti da su oni muški, tj. nešto drugačiji od mene. I kad smo bili veliki, nikad se nismo barili međusobno. A ovako, sad u ovim godinama, ne znam baš, kako bi to funkcioniralo... Jedini pravi prijatelj muški kojeg sam imala a da smo ostali prijatelji bio je homoseksualac, i s njim sam mogla npr. mjerkati muške guze, i pitati za mišljenje glede frizure, šminke, oblačenja... imao je ukusa... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
homići se ne računaju pod muške prijatelje |
|
|
|
|
|
pumpkin
|
A valjd je muško, kad mu je bog dao pimpač. A sad, što će on s njim... to ga ja nijesam pitala... |
|
|
|
|
cedevita Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Možeš imati muškog prijetelja poznanika, i ja se slažem da su muškarci bolji prijatelji od žena, nisu zajedljivi, ne tračaju, bla-bla... No bez obzira na to ne vjerujem u prave m-ž odnose i prijateljstva.. Uvijek se zapitam kako bi ja reagirala da moj dečko telefonira s najboljom frendicom pola sata, ide s njom u kino i na kave???????Hm...Neznam baš da bi bila oduševljena.. Slažete li se? |
|
|
|
|
|
031maja
Ukupno postova: 237 Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Imala sam puno lega muških, s kojima sam kao mala igrala nogoš, tukla se s uljezima iz drugih teritorija i brisala balce o rukav
|
upravo tako. a i ponekad je lakše s njima nego sa ženama. pogotovo onima koje su sklone prevelikom filozofiranju, petljanju i sl. ponekad mi je moj najbolji prijatelj, izgovoreći samo jednu rečenicu (jednostavno proširenu xD ), pomogao pri rješavanju neke bolesno komplicirane situacije ili problema. uz njih imaš osjećaj sigurnosti. u najboljeg prijatelja sam imala toliko povjerenja da neznam koma sam ikad toliko vjerovala... no pravog prijatelja treba znati naći. m - ž prijateljstva ne postoje uvijek. postoje samo tada, kada je objema stranama prijateljstvo na 1. mjestu, i kada on nije taj koji ti pomaže samo onda ako te malo kasnije smije povaliti, ili ako ona nije ta koja traži dečka za šetnju okolo, kako bi tamo nekom "majmunu koji ju je povrijedio" nabila na nos pojedine stvari ..
- sve u svemu vjerujem da postoji m-ž ili ž-m prijateljstvo, samo, ljudi moraju znati odabrati.. |
|
_________________ Well behaved women rarely make history. |
|
|
|
mala_maja
Ukupno postova: 61 Spol: Nebitno
|
nekoć sam vjerovala, ali više ne... |
|
_________________ Samo jednom se živi!
|
|
|
|
pumpkin
|
cedevita je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Možeš imati muškog prijetelja poznanika, i ja se slažem da su muškarci bolji prijatelji od žena, nisu zajedljivi, ne tračaju, bla-bla... No bez obzira na to ne vjerujem u prave m-ž odnose i prijateljstva.. Uvijek se zapitam kako bi ja reagirala da moj dečko telefonira s najboljom frendicom pola sata, ide s njom u kino i na kave???????Hm...Neznam baš da bi bila oduševljena.. Slažete li se?
|
Tu si u pravu, vrijeme i život učine svoje, pa se udaljiš, svatko ode svojim putem, i ima svoj život, svoje partnere ili supružnike, djecu. S legicama još i odem na kavu, ili k njima kući, ali kod nekog od muških prijatelja, ne baš. Kad se sretnemo u nekim prilikama, feštama i sl. ispričamo se do besvjesti, ili kad se sretnemo u gradu, proćakulamo malo u prolasku, ali se ne družimo više. |
|
|
|
|
|
|