Autor |
Poruka |
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Bolje to nego ukiseljeni kozji šupci... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Monstrum je napisao/la: ›
kako ja mrzim to pa to je nevjerovatno, uši kurci guzice i oči u nekoj želatinastoj masi koja se drmucka pa fuj jebote
|
ti si pička! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
kako ja mrzim to pa to je nevjerovatno, uši kurci guzice i oči u nekoj želatinastoj masi koja se drmucka pa fuj jebote
|
Evil Poodingh je napisao/la: ›
fuj oboje...
|
potpisujem... ne volim ni jedno ni drugo...mislim nisam duuugo to jela...al kontam si da nebi ni mogla ponovo to probat....iju |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Circa
|
bazooka_joe je napisao/la: ›
|
ti si pička!
|
plačipička |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ti si pička!
|
sam ti žderi ta govna niko ti ne brani al nemoj meni srat, znam ja da voliš ta govna ždrokat, papke cuclat, oči isisavat, uši žvakat, malo se igrat repićem, znam te puško kad si pištolj bila
Circa je napisao/la: ›
|
ti si pička!
|
plačipička
|
a ti circa ne seri hahahhah
eo kad matera ocu spravi tu odvratnu pizdariju bićete pozvani oboje, a ja ću vas slikat kako se davite u tome |
|
|
|
|
|
Circa
|
|
ti si pička!
|
plačipička
|
eo kad matera ocu spravi tu odvratnu pizdariju bićete pozvani oboje, a ja ću vas slikat kako se davite u tome
|
Sad cu ti na prozor izac sunce ti jebem zareno...
Ne zaboravi majci rec da uz tu odvratnu pizdariju super ide glavica crvenog luka... |
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ti si pička!
|
plačipička
|
eo kad matera ocu spravi tu odvratnu pizdariju bićete pozvani oboje, a ja ću vas slikat kako se davite u tome
|
Sad cu ti na prozor izac sunce ti jebem zareno...
Ne zaboravi majci rec da uz tu odvratnu pizdariju super ide glavica crvenog luka...
|
aj izađi ak si faca jebemliti aj izađi odma sad |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
ti si pička!
|
sam ti žderi ta govna niko ti ne brani al nemoj meni srat, znam ja da voliš ta govna ždrokat, papke cuclat, oči isisavat, uši žvakat, malo se igrat repićem, znam te puško kad si pištolj bila
|
mmm, repića uvinutog cuclat... srk-srk!
prkana i čmarova ko lignje na jezik nabost, žvakat sisu, mudom se igrati po ustima... NJAM! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
UUUhhh,
(ne smijem reći FUJ,mama mi zabranila tako govoriti za hranu)
ali,to je nešto najodvratnije,najperverznije što ljudski rod jede -
užasnije od prženih debelih crva koje jedu Aboridžani,bljaaak! |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Fuj sve to skupa. Puj puj... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Fuj sulc, daj mi bolje janje.... Fiiiino pečeno, te luka i pogače pride..... |
|
|
|
Circa
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
Fuj sulc, daj mi bolje janje.... Fiiiino pečeno, te luka i pogače pride.....
|
i luka |
|
|
|
|
|
|