Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
pumpkin je napisao/la: ›
Sjećam se uleta jednog original pripadnika bošnjačkog naroda, koji je groknio kao gica, i rekao: " uf, a jes ko bombon..." , a kad sam odbila njegove ponude za pićem i sl. onda je rekao " ajs, jes ti neka zajebana..."
|
... ah, a jesi luda.. zamisli koji bi to bio ulov... ! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
non plus ultra
Ukupno postova: 110 Spol: Nebitno
|
Ja sam zlatna želja
Daj da ti ispunim ribicu tri puta |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
non plus ultra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam zlatna želja
Daj da ti ispunim ribicu tri puta
|
|
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
kiwi
Ukupno postova: 4 Lokacija: Os.Bar. županija Spol: Muško
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ujebote šta si dobra, nemoj srat, ali kužim da si mlađa pa ti neću ništa... Noge su ti super, nemoj srat... Izgledaš mačkasto s naočalama, nemoj srat... Da mi je bilo skužiti tu kontradiktornost, ali jebagasunašcekalajsano, nijesam uspjela.
Saga se nastavila do dugo u noć... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Meni tek nije jasna fora od neki dan, ono, naslon na lakat i pitanje "Jesi ti već osvojila kojeg oscara?" Ja ono ???, što je pisac htio reći, koji s ti? ..."Znaš ti šta sam htio reći, nemoj mi se sad tu folirat". Što god mu to značilo. A žao mi je što pozaboravljam te fore, te bisere općenito, ali sigurno ću se sjetiti kojeg. Većina ljudi normalno dođe i pita da li bi se mogli upoznati, ali žao mi je što ne zapišem bisere kad uleti neki magarac... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Ujebote šta si dobra, nemoj srat, ali kužim da si mlađa pa ti neću ništa... Noge su ti super, nemoj srat... Izgledaš mačkasto s naočalama, nemoj srat... Da mi je bilo skužiti tu kontradiktornost, ali jebagasunašcekalajsano, nijesam uspjela.
Saga se nastavila do dugo u noć...
|
hehe.. jel' to bio onaj famozni gospodin od ono neko veče? doživjeh isto.. od istoga! plus dodatak, nakon što sam ga bila fino izvrijeđala-a ti s' meni prezajebana neka, ne mog' ja s tobom.. da ne zaboravim još da me prije svih tih prosera bio ciiijeeeeluuu zalio.. ma ono.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
1step2far je napisao/la: ›
Saga se nastavila do dugo u noć...
|
hehe.. jel' to bio onaj famozni gospodin od ono neko veče? doživjeh isto.. od istoga! plus dodatak, nakon što sam ga bila fino izvrijeđala-a ti s' meni prezajebana neka, ne mog' ja s tobom.. da ne zaboravim još da me prije svih tih prosera bio ciiijeeeeluuu zalio.. ma ono..
|
aj sad potucite se! |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
definitivno najbolji "ulet" bio mi je kad je jedan lik dosao do mene, otvorio mi dlan, stavio papiric s brojem svog telefona u ruku, zatvorio dlan i otisao...i sve to bez rijeci.
Hm, bilo je to dok sam bila mlada i zgodna, a sad sam samo mlada |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
definitivno najbolji "ulet" bio mi je kad je jedan lik dosao do mene, otvorio mi dlan, stavio papiric s brojem svog telefona u ruku, zatvorio dlan i otisao...i sve to bez rijeci.
Hm, bilo je to dok sam bila mlada i zgodna, a sad sam samo mlada
|
a zamisli da je napravio pljucu od olovke ko kad smo bili u osnovnoj pa zamoto taj papir i pljunio ti u ruku? To bi bilo puno romantičnije |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
pa dobro, Maco..a gdje je nastavak priče?
Jel´ te bar malo zaintrigiralo? Jesi otipkala broj??Ha?? |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
nake_rado je napisao/la: ›
MacaPapucharica je napisao/la: ›
|
a zamisli da je napravio pljucu od olovke ko kad smo bili u osnovnoj pa zamoto taj papir i pljunio ti u ruku? To bi bilo puno romantičnije
|
a nisam bas toliko mlada da se sjecam stvari iz osnovne
al, mozda ipak...jedan mi je na likovnom (dok smo radili s kolazem i skarama) odrezao rep (citaj pola kose:). mo's mislit' kako me osvojio:) |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
sexyback je napisao/la: ›
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
pa dobro, Maco..a gdje je nastavak priče?
Jel´ te bar malo zaintrigiralo? Jesi otipkala broj??Ha??
|
jesam, jesam...bili na kavi sljedeci dan...i druzili se jos neko vrijeme... |
|
|
|
|
|
factis
Ukupno postova: 5 Spol: Muško
|
nake_rado je napisao/la: ›
a zamisli da je napravio pljucu od olovke ko kad smo bili u osnovnoj pa zamoto taj papir i pljunio ti u ruku? To bi bilo puno romantičnije
|
ovim si dokazao svoju zrelost, svaka cast majstore |
|
_________________ qwertzuiopšđasdfghjklčćžyxcvbnm123456789 |
|
|
|
|
|