Autor |
Poruka |
pablo_escobar Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
jebo ja vise vas i glazbu,nek slusa ko sta oce,jebali vas oni kosati majmuni,sto smrde i te zenske sto se oblace u majce ganci roses i idu na te koncerte di svi smrde i i maju neke bradurine.jebo vas kurt kombajni svi taki,svi serete protiv cajki a svako zna bar jednu cajku.kao ono radi rata,ma svaka vama cast sto ste vi stali odma branit zemlju.svaki puta razvucete 10starana samo o tome ko sta slusa,ma zajebi ti to,nek slusa ko sta oce ako oce i jasmin starvorsa il seku il vi te svoje kosate.zivili bog i hrvati alija i muslimani.sad budite pametni pa nemojte obrisat ovo |
|
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
pablo_escobar je napisao/la: ›
jebo ja vise vas i glazbu,nek slusa ko sta oce,jebali vas oni kosati majmuni,sto smrde i te zenske sto se oblace u majce ganci roses i idu na te koncerte di svi smrde i i maju neke bradurine.jebo vas kurt kombajni svi taki,svi serete protiv cajki a svako zna bar jednu cajku.kao ono radi rata,ma svaka vama cast sto ste vi stali odma branit zemlju.svaki puta razvucete 10starana samo o tome ko sta slusa,ma zajebi ti to,nek slusa ko sta oce ako oce i jasmin starvorsa il seku il vi te svoje kosate.zivili bog i hrvati alija i muslimani.sad budite pametni pa nemojte obrisat ovo
|
i onda se vi čudite što imam predrasude prema ekipi koja sluša cajke! |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
pablo_escobar je napisao/la: ›
jebo ja vise vas i glazbu,nek slusa ko sta oce,jebali vas oni kosati majmuni,sto smrde i te zenske sto se oblace u majce ganci roses i idu na te koncerte di svi smrde i i maju neke bradurine.jebo vas kurt kombajni svi taki,svi serete protiv cajki a svako zna bar jednu cajku.kao ono radi rata,ma svaka vama cast sto ste vi stali odma branit zemlju.svaki puta razvucete 10starana samo o tome ko sta slusa,ma zajebi ti to,nek slusa ko sta oce ako oce i jasmin starvorsa il seku il vi te svoje kosate.zivili bog i hrvati alija i muslimani.sad budite pametni pa nemojte obrisat ovo
|
e svašta....
ne smijem se ružno izražavati na forumu,jel? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
visage Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
to je cista prevara pola ih nece doci i sto onda .
STO ako ne dodje 2 izvodjaca za koje sam dao novce dali ce mi vratiti novce ili..
To samo pali kod nas pola ce ih biti bolesno i te stvari ali onda se na zapadu vracaju novci samo ako jedan izvodjac fali ali kod nas to je navlakusa,dobro sto nisu napisali da gostuje i CECA.
iNACE NE VOLIM NARODNJAKE ALI VIDIM DA JE U PITANJU PREVARA JER NITKO TI NE GARANTUHE DA CE SVI DOCI |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Brca je napisao/la: ›
Jedva čekam,sutra kupujem kartu
|
de ajmo zajedno ić kupit... ajde...ev u 18 sti pred zrinjevcom...pones mi onaj cd od seke...
|
onda prije exc-a se nađemo??
|
naravno. ma kupt ću dvije najbolje, šta ako jednu zagubim... |
|
|
baranjac22
Ukupno postova: 64 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
,,kako je rečeno..svaka budala ima svoju volju..samo nemoj mene tlačiti sa sobom i tim sranjima |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
pablo_escobar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Bre, Vaskrs će uskoro, želim ti poduke iz gramatike za srećan Vaskrs. |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
Brca je napisao/la: ›
Jedva čekam,sutra kupujem kartu
|
de ajmo zajedno ić kupit... ajde...ev u 18 sti pred zrinjevcom...pones mi onaj cd od seke...
|
onda prije exc-a se nađemo??
|
naravno. ma kupt ću dvije najbolje, šta ako jednu zagubim...
|
ne 3, 2 ako 1 izgubiš i 1 za preprodaju
ajmo sad na trg pevati cajke da sakupimo pare za ulaznicu ili pred pekaru žicati kunu za kiflu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol: Muško
|
|
|
|
Brca
Ukupno postova: 3 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e piše kao da prodaju karte u soundu ,ja bio pito konobara kaze on da je to laž |
|
|
|
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
|
|
|
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol: Muško
|
načuo sam nešto da je odgođeno |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ja sam nacuo da dolazi Sljivancanin... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
uštipak Ukupno postova: 5 Spol: Nebitno
|
Brilijantno stanje. Ignorancija. |
|
_________________ Tko se zadnji smije posljednji se smije. |
|
|
|
|