Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
e kad se baka sredi,znas ti sta je to,jaooo miki |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
kyx
|
Suzama sam lijepio tapete, kad si otisla i odvela mi dijete |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
ekipa031
Ukupno postova: 6 Spol: Nebitno
|
"uzalud vam proslave nepokoreni grade kad si domacin folk parade"
čak i ovi ultrasi imaju pravo |
|
_________________ tesko nam stanovati |
|
|
|
havirovster Ukupno postova: 28 Lokacija: os Spol: Muško
|
tu se jedino i slažem s njima |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ue! Šo, jope četnici u zrinjevcu? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
aha Ukupno postova: 16 Spol: Nebitno
|
al što reći na ovo sve? tu ne znaš tko koga kako i zašto? ovaj sluša cajke, ovaj po njemu pljuje ( hm..s razlogom, al ipak), ovaj vraća njemu da smrdi ( ma da, imaš pravo, zašto bi se ljudi prali ak slušaju kvalitetnu glazbu..to im je dosta u životu), ovaj kida plakate ( nepotrebno, al ne stvaram toliku frku oko toga..), a ovaj mu pametuje kak je to odraz vandalizma ( de dobro je..ima i puno gorih stvari, mislim da je tvoja reakcija čisto odraz neke osobne (ne)preferencije..), jedni pizde, drugi traže karte..kaotično stanje, bez razloga..prevelika se diže buka, te parade primitivnih luđaka biti će htjeli mi to ili ne..pa zašto se onda uopće time zamarati..trea živit po svom i okružit se stvarima koje ti odgovaraju,a što smatraš smećem izbjegavaj i gotovo... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aha je napisao/la: ›
a ovaj mu pametuje kak je to odraz vandalizma ( de dobro je..ima i puno gorih stvari, mislim da je tvoja reakcija čisto odraz neke osobne (ne)preferencije..)
|
ko ja?[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=NS5OSxGZt7A[/youtube]
daj vina vamo...cepaj brate!!! |
|
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
treba napravit šou ispred zrinjevca... |
|
|
|
|
|
|
aethur..krivo si me shvatio..nisam mislila na tvoje (ne)preferencije vezane uz tu nazovimo glazbu već vezane uz osobu kojoj si prigovorio zbog 'vandalizma', al opet to je samo pretpostavka koja može, a i ne mora biti točna |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aethur..krivo si me shvatio..nisam mislila na tvoje (ne)preferencije vezane uz tu nazovimo glazbu već vezane uz osobu kojoj si prigovorio zbog 'vandalizma', al opet to je samo pretpostavka koja može, a i ne mora biti točna
|
Naravno da ne može. Meni smeta vandalizam. I to je vandalizam. Što god ti rekla.
Što je glazba? Pojasni taj pojam? Imaš li ti tu magičnu riječ da opišeš glazbu? Taj pojam? |
|
|
|
aethur je napisao/la: ›
aethur..krivo si me shvatio..nisam mislila na tvoje (ne)preferencije vezane uz tu nazovimo glazbu već vezane uz osobu kojoj si prigovorio zbog 'vandalizma', al opet to je samo pretpostavka koja može, a i ne mora biti točna
|
Naravno da ne može. Meni smeta vandalizam. I to je vandalizam. Što god ti rekla.
Što je glazba? Pojasni taj pojam? Imaš li ti tu magičnu riječ da opišeš glazbu? Taj pojam?
|
..i tako mi odosmo u oftopik..glazbu neam potrebe opisivati, za mene je to puno više od obične kombinacije nota (eventualno) upotpunjenih tekstom..i zato neam 'tu magučnu riječ', a što se tiče vandalizma..tanka je granica između onoga što on je i nije i prije svega ovisi o kontextu.. |
|
|
|
|
|
kyx
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|