Dobila danas na mail:
Dragi svi moji,
molim Vas za veliku pomoć u udomljavanju ovih preslatkih peseka koji su trenutno kod mene doma. Neka zla ljudska duša ih je ostavila jučer ujutro u kutiji kod moje susjede, a susjeda stvarno nije znala što bi s njima pa je pozvala veterinarsku stanicu da ih dođe pokupiti. Veterinarska stanica (tamo rade izgleda pravi ljubitelji životinja - ne kužim po kojem ih ključu samo izaberu da rade) sve peseke koje pokupi odmah i uspava.
Ključan moment je bio kaj je Norma skužila da susjeda ima peseke i provela s njima dva sata u igri. Ne mogu vam ispričati koji je gušt bio gledati njih zajedno u igri. Nakon toga ja jednostavno nisam mogla išetati iz susedinog dvorišta i mirna srca otići doma sa spoznajom da im da će ih sutra uspavati. Gledati njih kak su sretni i kak veselo trčkaraju za Normom i igraju se i znajući da im je to zadnji dan života je bilo tu mač za mene. Nakon plakanja i ridanja od cca 1 h rješenje se ukazalo - pa bit će kod nas dok ih ne udomimo. Kec je slomljen
))).
Inače peseki su mješanci, crni, užasno veseli, debeli, stari su do cca 2 mjeseca, još imaju one plave oči - onaj ko ih je ostavio barem ih je hranio, ja ću ih sad nositi na cjepljenje i sve kaj ti mali peseki moraju proći, pa ako mi ikako možete pomoći...., evo pogledajte ih...... Hvala svima unaprijed na trudu...
Pozdrav,
Mimi
tel: 01 4847600/176
možete i meni na PM