Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
cijela ta lokacija gdje je sada podvoznjak |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rudi
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Evo, pronašao sam jednu sliku početka Vinkovačke dok nije bio napravljen podvožnjak. Sada je s desne strane ulaz u Spar parking, stara zgrada Mobilije je još tada bila u funkciji, a lijevo se vidi Dom slijepih (ako se ne varam). Pogledajte drvored s obje strane Vinkovačke, i znakove za pružni prijelaz! Žao mi je što nemam samu sliku prijelaza.
Druga slika je Trg Slobode (ondašnji) iz 1982. |
Opis: |
|
Veličina: |
167.26 KB |
Pogledano: |
373 put(a) |
![Trg Slobode 1982.jpg](files/thumbs/t_trg_slobode_1982.jpg)
|
|
225.39 KB |
387 put(a) |
![Pocetak Vinkovacke - osamdesete.jpg](files/thumbs/t_pocetak_vinkovacke_-_osamdesete.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rudi
Ukupno postova: 42 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Ovo je pogled sa šestog kata s višekatnice u Bosutskoj ulici gdje sam stanovao do 1984. prema Gornjem gradu i Sjenjaku, te Donjem gradu, vidi se Saponija, silos, Drinska....
Treća slika je pogled na Industrijsku četvrt južno od Bosutske, vidi se Slavonija - modna konfekcija. Sve slike su fotografirane jednog sunčanog poslijepodneva 1984. u ljeto. |
|
166.89 KB |
254 put(a) |
![Ind. cetvrt - Slavonija 1983.jpg](files/thumbs/t_ind._cetvrt_-_slavonija_1983.jpg)
|
|
243.61 KB |
276 put(a) |
![Pogled na Sjenjak.jpg](files/thumbs/t_pogled_na_sjenjak.jpg)
|
|
319.49 KB |
214 put(a) |
![Gornji grad 1984.jpg](files/thumbs/t_gornji_grad_1984.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rudi
|
Nove slike: Bijela lađa 1983. i pogled na Trg iste godine, dok još nije bila sazidana zgrada "Gradnje", a vidi se i ono čuveno drvo koje je srušeno početkom gradnje Esseker centra, u pozadini... Na slikama je moj vjenčani kum koji, na žalost, više nije među živima.. |
|
180.04 KB |
380 put(a) |
![Pogled na Trg 1984.jpg](files/thumbs/t_pogled_na_trg_1984.jpg)
|
|
178.52 KB |
1664 put(a) |
![Bijela ladja 1984.jpg](files/thumbs/t_bijela_ladja_1984.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rudi
|
Nove slike:
Glavni trg 1990. godine, što i nije tako davno.
Druga fotografija je pogled s lijeve obale Drave na Osijek, kod pristaništa kompe. Po dizalicama bih rekao da se gradio Vijenac Prokopija Uzelca (znači negdje 1982. - 1985., ne znam točno).
Pozdrav i nadam se da će biti još puuuno kikirikija!
Imam još nešto privatnih fotki s rodbinom i sobom, pa ne znam da li ih postaviti na forum.. izjasnite se, molim. Trg s šetačima, ZOO itd... |
|
121.1 KB |
327 put(a) |
![Pogled s lijeve obale - pocetak 80-tih.jpg](files/thumbs/t_pogled_s_lijeve_obale_-_pocetak_80-tih.jpg)
|
|
248.81 KB |
302 put(a) |
![Trg 1990.jpg](files/thumbs/t_trg_1990.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
svaka čast na trudu!
evo još malo kikača pa zoblji dok skeniraš |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
jooooooj @rudi, kako si me ugodno iznenadio sa vinkovackom!!! uopce se ne sjecam da je tako izgledala, samo se sjecam gradnje podvoznjaka i to samo onog dijela koji sada gleda prema pekarnici jumbo. a i pogled sa zgrade na bosutskom me isto iznenadio.... stvarno si zaradio par kikirikija |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
PsychoSoldier
|
pretpostavljam da si na onim slikama ti hehe, mladic |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: ![Nebitno Nebitno](templates/fisubice/images/icon_minigender_unknown.gif) Nebitno
|
sjeća li se tko ovih čokolada i markica koje su se skupljale? |
|
58.94 KB |
156 put(a) |
![ktcoc.jpg](files/thumbs/t_ktcoc.jpg)
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Rudi
|
Skenirao sam druge negative i pronašao ove dvije slike: prva je Trg A. Starčevića, ondašnji Trg Slobode, prodavaonica NAMA i spomenik Grupa građana, fotografirano je negdje predveče.
Druga slika je ulica Svete Ane, iza katedrale iz 1984., pogledajte broj parkiranih automobila - samo 3, na toliki dio ulice...
Imam i slike dravskog mosta 1988 i pješačkog, ali te slike su kao i sadašnje slike tih mjesta, pa ih nije zanimljivo objaviti.
Budem li pronašao jos nešto, pošaljem na topic foruma.
pozdrav!!! |
|
798.32 KB |
284 put(a) |
![Ulica Sv. Ane 1984.jpg](files/thumbs/t_ulica_sv._ane_1984.jpg)
|
|
784.34 KB |
355 put(a) |
![Trg Slobode 1988.jpg](files/thumbs/t_trg__slobode_1988.jpg)
|
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
E Rudi pa ti bi mogao napravit neku knjigu s tim starim fotografijama! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
Srednjika
![](http://img23.imageshack.us/img23/8909/44082800no9.jpg) |
|
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol: ![Muško Muško](templates/fisubice/images/icon_minigender_male.gif) Muško
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
evil monkey
Ukupno postova: 923 Lokacija: ormar Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
|
|
![](images/spacer.gif) |
heidi
Ukupno postova: 39 Lokacija: Wien Spol: ![Žensko Žensko](templates/fisubice/images/icon_minigender_female.gif) Žensko
|
dakle ja već satima listam ovu temu, nemam riječi, hvala vam što ste me vratili u prekrasne godine mladosti , podsjetili na mnoge stvari koje sam zaboravila, ovo je prekrasno i trebalo bi se nastaviti |
|
_________________ vor euch habe ich bestimmt keine angst ![osijek031.com smile](images/smiles/os031_smile_love.gif) |
|
|
![](images/spacer.gif) |
![](templates/fisubice/images/spacer.gif) |
|