Autor |
Poruka |
dalia Ukupno postova: 1 Spol: Žensko
|
GIRL007 je napisao/la: ›
nekoliko vikenda za redom idem u gore navedeni lokal i mogu reci da je ok sto su napokon uveli kontrolu osobnih na ulazu te ispod 18 nema unutra,glazba je zaista ok, (naravno tko voli narodnu),vrlo je slicna kao u q clubu,ali nema tolike fucking guzve i moze se i plesati,,,,,,ovim putem bih pozdravila DJ-a iz feniksa,a konobari su pravi zlikovci ............a tko je vlasnik tog lokala ? by the way dodjite tamo,pa da cujem i vase komentare......kiss svima
|
odlazila sam tamo konstantno 6 mjeseci i mislim da je to vrijeme uzalud utrošeno... što se ekipe tiče... nije ni vrijedno spomena, dj i ostali žive pod motom ''što mlađe to bolje'' odnosno ''fuj, to hoda'' |
|
|
|
|
|
skoda90
Ukupno postova: 60 Spol: Muško
|
GIRL007 je napisao/la: ›
ovim putem bih pozdravila DJ-a iz feniksa,a konobari su pravi zlikovci ............a tko je vlasnik tog lokala ? by the way dodjite tamo,pa da cujem i vase komentare......kiss svima
|
Heh koi dj u feniksu onak lol dj pusta mjuzu u winampu ocaj teski,a jos im je i mixeta na zidu hahahaha to nisam jos nigdje vidio hehe tak da ono tak moze bit svatko dj iz winampa! |
|
|
|
|
|
CvitaJUG2 Ukupno postova: 35 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Iskreno prošao sam puno puta pored Feniksa i niti jednom nisam poželio ući....1. zbog cajki ali dobro o ukusima se neraspravlja...ali puno klinaca je bilo tamo, ako se jednom zalomi pa se prenapijem probati ću doći tamo....ako neuspijem a jebiga |
|
|
|
|
|
kopile
Ukupno postova: 655 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CvitaJUG2 je napisao/la: ›
Iskreno prošao sam puno puta pored Feniksa i niti jednom nisam poželio ući....1. zbog cajki ali dobro o ukusima se neraspravlja...ali puno klinaca je bilo tamo, ako se jednom zalomi pa se prenapijem probati ću doći tamo....ako neuspijem a jebiga
|
A ti sa 18 godina nisi klinac? |
|
_________________ Kill'em all let god sort'em out |
|
|
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
|
|
|
|
heheh....ma da vidite mislili bi drugačije! hehe...ali neda mi se prepucavati o tome..to stoji da sam za vas klinac, ali moje gledište je uvijek bilo malo ˝starije˝ , jer sam ugl. uvijek u starijem društvu...ali ovo je već offtopic tako da..... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
CvitaJUG2 je napisao/la: ›
heheh....ma da vidite mislili bi drugačije! hehe...ali neda mi se prepucavati o tome..to stoji da sam za vas klinac, ali moje gledište je uvijek bilo malo ˝starije˝ , jer sam ugl. uvijek u starijem društvu...ali ovo je već offtopic tako da.....
|
Imaš potrebu se opravdavati, što navodi na to da si pican. Ili klinac. |
|
|
sheila
Ukupno postova: 1036 Spol: Žensko
|
i vi imate potrebu njega spuštati niste ništa zreliji od njega....trebali bi znati da ponekad stavovi nisu usko povezani sa godinama...
i ovo je sad offtopic...
ugl....nebitno....
ajeee heehhehe |
|
|
|
|
|
tina_vu Ukupno postova: 15 Spol: Nebitno
|
ej ljudi ja sam zadnja 3 vikenda tamo i zaista mogu reci da su okrenuli plocu sto se tice posla,nemozes unutra bez osobne i da nisi punoljetan,unutri nije guzva,kokteli se cugaju(ne pale se )kao u tufni,u svakom slucaju ok mjesto za izaci....a ni gazda nije los )) |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
tina_vu je napisao/la: ›
ej ljudi
|
ej
ja sam zadnja 3 vikenda tamo i zaista mogu reci da su okrenuli plocu sto se tice posla
|
blago tebi
nemozes unutra bez osobne i da nisi punoljetan,unutri nije guzva,
|
ma da?
kokteli se cugaju(ne pale se )kao u tufni,u svakom slucaju ok mjesto za izaci....a ni gazda nije los ))
|
super |
|
|
paradiso24
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
...ja sam tamo vrlo često i mogu svima reći da je maloljetnicima ulaz zabranjen...pa evo svi vi koji volite cajke slobodno dođite... |
|
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
ne možeš metalca baciti na koncert klasične glazbe i očekivait da će se oduševiti....
|
zašto ne......puno je vjerojatnije da će hrpa metalaca biti oduševljena klasičnom glazbom nego neki hillbilly koji živi na cajkama.............iako iznimke uvijek postoje...............
ontopic..u Feniksu se puštaju cajke.....daklem: |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
stoka_unleashed
Ukupno postova: 639 Spol: Muško
|
nisam ni ja...ako bi imala volje na netu pronaći Rhapsody of fire ili Therion i poslušati shvatila bi o čemu pričam.... |
|
|
|
|
|
|
|