Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Neka se i Srbi malo vesele,kad im je Partizan popušio u Jazinama,al tebi nisu dosta ova dva žuta,baš voliš provocirati...
Ako je tebi neuspijeh srebro na EP,proglašenje najboljeg srednjeg vanjskog i obrambenog igrača,onda nisi kak' treba! |
|
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
Eto, svi znamo da je Đoković osvojio Australian open.
|
tako je...svaka čast...što više reći osim da je zaslužio....
aethur je napisao/la: ›
kada već naši pakleni nisu bili tako uspješni...
|
nama više sreće drugi put...
|
Zadnja promjena: zeros; 27.01.2008. 22:06; ukupno mijenjano 2 put/a. |
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
Ok čovjek je u strašnoj formi,igra odličan tenis i potpuno zasluženo osvojio AO! |
|
|
|
|
|
aethur
|
marrai je napisao/la: ›
Neka se i Srbi malo vesele,kad im je Partizan popušio u Jazinama,al tebi nisu dosta ova dva žuta,baš voliš provocirati...
Ako je tebi neuspijeh srebro na EP,proglašenje najboljeg srednjeg vanjskog i obrambenog igrača,onda nisi kak' treba!
|
Osjećam li ja to neku zavist? |
|
|
marrai
|
Ni najmanje,ali tvoje podcjenjivanje nije opravdano. |
|
|
|
|
|
aethur
|
marrai je napisao/la: ›
Ni najmanje,ali tvoje podcjenjivanje nije opravdano.
|
Na koji način sam ja podcijenio nekoga ili nešto?
Iznio sam činjenice.
Đokoviće je osvojio turnir.
Repka je na drugom mjestu.
Gdje je tu podcjenjivanje?
Malo preozbiljno shvaćaš neke odgovore, možda? |
|
|
marrai
|
Samim time što si napisao,"svaka njemu čast kad već pakleni nisu bili tako uspješni",ja smatram podcjenjivanjem.Jebe mi se za nekog tamo Đokovića,šta nisi otvorio npr.topic o Kostelićevoj današnjoj vožnji i drugom mjestu,neka je tebi brate Đoka drag,i veseliš se njegovoj pobjedi,ali nije uredu drugo mjesto naših rukometaša smatrati neuspjehom.
Ja uvijek sve ozbiljno shvaćam,možda...
p.s-imaš me na piku još od teme o rukometu,sada zaoštravamo, čini mi se |
|
|
|
|
|
aethur
|
Prvo mjesto i drugo mjesto.
Naravno da nisu isto uspješni.
Zlato i srebro.
Jing i jang.
Govorimo o činjeničnom stanju, ne o podcjenjivanju.
Kako bi rekli :
-Jel to ta demokratija koju nude Srbima ?
-Nema mesta za Srbe u toj i takvoj demokratiji !
-Dokle će srpski narod da trpi nepravdu ? |
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
ma svaka časti i rukometašima i kosteliću i đokici. nezna se čiji je podvig veći. ali ja bih ipak istakao rukometaše jer u takvom stanju tako odigrati, mislim svaka im čast. slažem se da smo osvojili srebro a ne izgubili zlato. jebeš mi sve kad gledam ovog balića kontam da bi frajer igrao sa slomljenom nogom a metličić bez oba oka. u cijeloj toj priči me jedino nervira jedan mali uobraženi čovječuljak koji sebe uvijek trpa na prvo mjesto a ne vrijedi kurca. ime mu je naravno lino "jedini istrijan uz tonija cetinskog koji je adezeovac" červar. o tom malom šupku sve najgore. samo se probajte sjetiti polufinala protiv francuske kada je taktiku za zadnji napad francuza slagao dominiković. i pogodio. a ovo malo iritantno govno nas je danas možda koštalo i većeg uspjeha. o njegovoj taštini dovoljno govori protjerivanje smajlagića iz repke koji je ove dečke taktički naučio svemu što znaju. isto tako je i poznato da gospodin ne vodi tekme zagreba u prvenstvu hrvatske već samo tekme u europi. i šta to govori o njemu? da je govno licimur peder demon... no dobro da se ovo nebi pretvorilo u poligon, svaka čast rukometašima za mene kao da su osvojili zlato.
p.s. noletova stara je iz vinkovaca a dečko mi je stvarno ok odakle god da bio |
|
|
|
marrai
|
E tako pravi Rvati zbore! Evo ti kikiriki Mladene
Ma Lino je obični demagog a ne trener,zna se tko ga drži i zašto je tu gdje je,jebem ti politiku u sportu! |
|
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
bravo bre Djoko,jebem te u oko... |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Nole je dobar. Al navodno će mu bracika bit veći igrač i od Federera. Iz prve ruke informacije iz trening kampa Nikija Pilića u Minkenu saznah ove informacije. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
vanda
Ukupno postova: 42 Spol: Žensko
|
djoko..bem mi se djoku,iskreno.... |
|
|
|
|
|