Autor |
Poruka |
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
bazooka_joe je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Meni dosta jednom, al' ja sam muško...
S druge strane, koga briga koliko je dosta curama?
|
Pa nisu svi kao ti. Netko se posveti prvo ženi/curi a onda svom zadovoljstvu.jebeš sex u kojem muškarac misli samo na sebe to i nije sex nego pražnjenje(srećom,nemam takvih loših iskustava |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
marrai je napisao/la: ›
jebeš sex u kojem muškarac misli samo na sebe to i nije sex nego pražnjenje(srećom,nemam takvih loših iskustava
|
Kriva definicija - to je drkanje u umjetnu umjetnu vaginu. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
marrai
|
Nisam mislila na drkanje,to je drugi par rukavica. |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
|
|
|
marrai
|
Fascinantno,8 puta kažeš,hmmm...?
pokušavam si složit u glavi kombinacije,predigra,oralno,analano...al' stigla sam samo do pet(ako predpostavim da je jednom svršila dok si joj grickao ušnu resicu) |
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Ma kako ne shvaćate?!?!?!? Dva puta u cupi a ostatak normalno |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
Ma kako ne shvaćate?!?!?!? Dva puta u cupi a ostatak normalno
|
... ahm.., znači tako.. aha, pa onda ok |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Lesi
Ukupno postova: 86 Lokacija: Višnjevac Spol: Muško
|
Ovaj forum je katastrofa, nemos nista ni reci a da te svi nepocnu pljuvat odma i nazivat lazovom... a bas me zanima kolko vi to puta svrsite da je tolka razlika i da mi nevjeruje niko..
P.S. posto vi stalno vjesite na ovom forumu (a vjerujem da ovo nije i jedini) neznam samo kad stignete uopce imat ZIVOT?! a kamoli spolne odnose... vjerujem da je desnica sakic vas najbolji drug, jelda?? ili neki komad plastike.. s jednom rukom po tipkovnici a s drugom...
P.P.S. ako vam je zivotna uloga da pljujete i vrjedjate ljude, onda se duboko ispricavam na P.S.-u |
|
_________________ Sex is like math: add the bed, subtract the clothes, divide the legs and pray you don't multiply. |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
dadicster
Ukupno postova: 92 Spol: Muško
|
S obzirom da je Lesi,dakle čuko,sigurno ju je ubio od liza,a s obzirom koliko godina piše da ima,eeeee...sjetim se sebe u tim godinama!Ko pčelica Maja,samo sam leto od cvjeta do cvijeta i sve oprašivo,hehe |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
|
|
|
freshLegica
Ukupno postova: 42 Lokacija: ispred laptopa Spol: Žensko
|
lesi,ja ti vjerujem.ako se vi jako volit,vjerujem da kod sexa iz ljubavi je to moguće!
ali kod druge vrste sexa,onog za zadovoljavane pogote i sa ne znam koliko kemije, mislim da 3 do 4 maximum!
clip je fenomenalan!
i živa je sitina da žene ne znaju šta žele,srećom a znam sta hocu pa nemam tih problema.
KEMIJA RULES,dalje je sve lako!!! |
|
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
ja mislim da ste svi vi ovdje dodali po jedan orgazam vise kako bi bili ponosni na sebe. pogotovo ovaj sa 8! pa daj molim te! |
|
|
|
|
|
sisibla
Ukupno postova: 245 Spol: Žensko
|
ja sam dobra curica |
|
|
|