Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Evo sta neki misle o folk paradi, a ja bi se slozio...
|
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
kent_slip Ukupno postova: 101 Spol: Nebitno
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
zeros je napisao/la: ›
ix ox je napisao/la: ›
anchi_os je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mariox je napisao/la: ›
folk parada je sramota za ovaj grad- kratko i jasno!
|
slažem se.....
|
dobro se slažeš
|
Ja se ne slažem.
zašto smatrate da je to sramota? ... samo nemojte ona sranja o domovinskom ratu....konkretan razlog, zbog čega smatrate da je to sramota za naš grad? ...
|
nema to nikakve veze sa domovinskim ratom. mene osobno smeta maloumnost tekstova, i mislim da je zalosno sto je mentalitet vecine ljudi ovdje u osijeku takav da je ljubavnosrcedrapajuca-cobnovskoidiotska pjesma ono sto njih zabavlja i zadovoljava! |
|
|
|
|
|
maniche
Ukupno postova: 1173 Lokacija: Iza tebe Spol: Nebitno
|
meni smeta što mi uvijek moramo bit prvi u glupostima.
što split/zagreb/rijeka nisu organizirali?
tamo se to isto sluša...
i smeta me što nam je grad pun čobana i debila pa smo zato uvjek prvi u ovakvim pizdarijama.
smeta me što zbog tih čobana debila danas nemamo vlast i stojimo na mjestu.
smeta me što zapravo bolje ni ne zaslužujemo.
ŽIVJELA FOLK PARADA - REFLEKSIJA STANJA OVOGA GRADA. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
folk parada = guzične mucice |
|
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
a drago mi je što se neko slaže...
ima normalnih ljudi |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
mladunce je napisao/la: ›
Ja se ne slažem.
zašto smatrate da je to sramota? ... samo nemojte ona sranja o domovinskom ratu....konkretan razlog, zbog čega smatrate da je to sramota za naš grad? ...
|
nema to nikakve veze sa domovinskim ratom. mene osobno smeta maloumnost tekstova, i mislim da je zalosno sto je mentalitet vecine ljudi ovdje u osijeku takav da je ljubavnosrcedrapajuca-cobnovskoidiotska pjesma ono sto njih zabavlja i zadovoljava!
|
ok..ovo je jedan dobar odgovor na moje postavljano pitanje....
Kažeš da ih to zabavlja i zadovoljava, pa zašto im onda to uskratit??
Zašto se tolika "buka" digla oko turbo folk-a??? meni je drago što se u ovom gradu održavaju raznorazni koncerti...za svakog po nešto , pa tako i za ljude koji slušaju folk...nek slušaju...meni ne smeta, al ja na to neću ići, ali isto tako neću uzet sprej u ruke i otići išarat neki zid u centru grada, samo zato što sam protiv tog koncerta....
Što se postiglo išaranim zidom u ulici repulike? osim što će netko platit uređivanje tog zida? |
|
_________________ ----------Daniel Antunović----------
U Bibinim raljama | Legiranje |Triki&TV |
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
Što se postiglo išaranim zidom u ulici repulike? osim što će netko platit uređivanje tog zida?
|
to i ja kažem.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
ne bi ni ja imala ništa protiv tog turbo folka da to nije ovoliko uzelo maha. ispada da smo svi iz Osijeka zatucane seljačine.
poznati smo po narodnjacima i aferi s Glavašem. meni je to žalosno. |
|
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
osnovat čemo fond za bojanje zidova.. |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Neki ruše kuće, neki šaraju po zidovima, neki skaču na folk-paradi a neke boli kurac za sve! |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
kohorta_tenja Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
do sutra to okreceno i niko to nece pamtiti a o folk paradi se prica vec 5 godina i svake godine sve bolje i bolje |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kohorta_tenja je napisao/la: ›
do sutra to okreceno i niko to nece pamtiti a o folk paradi se prica vec 5 godina i svake godine sve bolje i bolje
|
Sta je bolje? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
mladunce
Ukupno postova: 339 Spol: Nebitno
|
mladunce je napisao/la: ›
Ja se ne slažem.
|
nema to nikakve veze sa domovinskim ratom. mene osobno smeta maloumnost tekstova, i mislim da je zalosno sto je mentalitet vecine ljudi ovdje u osijeku takav da je ljubavnosrcedrapajuca-cobnovskoidiotska pjesma ono sto njih zabavlja i zadovoljava!
|
ok..ovo je jedan dobar odgovor na moje postavljano pitanje....
Kažeš da ih to zabavlja i zadovoljava, pa zašto im onda to uskratit??
Zašto se tolika "buka" digla oko turbo folk-a??? meni je drago što se u ovom gradu održavaju raznorazni koncerti...za svakog po nešto , pa tako i za ljude koji slušaju folk...nek slušaju...meni ne smeta, al ja na to neću ići, ali isto tako neću uzet sprej u ruke i otići išarat neki zid u centru grada, samo zato što sam protiv tog koncerta....
Što se postiglo išaranim zidom u ulici repulike? osim što će netko platit uređivanje tog zida?
|
ma nek slusa ko sta oce, nema problema. al mislim da ta hrpetina ljudi nikad nije ni cula nesto drugo osim narodnjaka, a to je ono sto je zalosno. svaki narodnjak je u biti isti, nema tu nekog umjeca! svaki drugi stanovnik ovog sela zna otpjevat cajku. kuzis! pa svako ko se jednom zaljubio i napio zbog zene zna napisat tekst za cajku!
mentalitet je takav da ljudi nemaju sto drugo za rec o sebi osim da pate i piju, razbijaju case i rezu si vene!a ni neznaju nista drugo rec, jel ocito je po svakom tekstu da ni pismenost bas nije na nekoj razini!
pa dajte pogledajte stil oblacenja bilo koje cajke pevaljke, zar vam to nije dovoljno?
a sto se tice saranja po zidu, nisu cajkarosi jedini takvog mentaliteta, puno ih je vise, al se ovi isticu!i taj sto sara je ocito negdje zaostao... |
|
|
|
|
|
|
|