Autor |
Poruka |
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Renata Sopek |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
maryann
Ukupno postova: 55 Lokacija: sj. pol Spol: Žensko
|
Boris Mirković!!!!! AAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Čim progovori prebacujem kanal! al volim gledati onu žutu minutu,mal smijeh ne fali..no moram imati daljinski u ruci jer kad on priča tv je na MUTE...čovjeka jednostavno ne podnosim... |
|
_________________ It's not me! why are you looking at me!? it's really not me... |
|
|
|
water
Ukupno postova: 140 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
BAGO!!!
sve me boli kad ga vidim |
|
|
|
|
|
mariox
Ukupno postova: 685 Spol: Muško
|
s htv-a ne mogu smisliti Dijanu Čuljak koja ima užasno iriatntan glas i jednostavno ju ne mogu slušati.... |
|
|
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
alka vujica je moj broj jedan, odvratna je |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
ruana je napisao/la ( Pogledaj post): ›
alka vujica je moj broj jedan, odvratna je
|
potpisujem, a još u mračnoj kombinaciji kad se ukaže kao isus u nekom tigrastom uzorku nakon one gnjusne pederčine fešn gurua, kojem bi btw automatski po viđenju sasuo sve zube u utrobu, neprocjenjivo, odmah mi počnu peristaltičke kretnje u donjem dijelu trbuha, gnjide, oboje, fuj |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mario Sedmak, Nikolina Pišek, Alka Vuica - antitalent do antitalenta. Ili kad se sjetim one trebe, kako se zvaše, Mirna Berend, buuuuhuuuuu! |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
tyler_durden
Ukupno postova: 295 Spol: Muško
|
1.Denis ' Ja nisam debel ,nego imam velike kosti '' Kuljiš
2.Drago ' meljem gluposti ' Hedl
3.Branimir ' svi gosti moje emisije su gluplji od mene ' Bilić ...
OK znam da dvoje od troje ne rade na tv-u,ali kad ih vidim automatski prebacujem program. |
|
|
|
|
|
goopa
Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Mia Kovačić- Anoreksična voditeljica, koja ima neki 25 kila sa svim na sebi, sa onom svojom bujnom frizurom koja joj lice pojede, u onim hlačama, tajicama (što li su već) i haljini preko toga... strašno!
Svinjogojac Drele- Salo mu viri sa svi strana, hlače mu već pucaju... sa svojim isfuranim forama koje više smisla nemaju. Stvarno mi je taj lik antipatičan i odvratan da ga ne mogu gledati… De… Drele odi u mirovinu!
Renata Sopek- Kako li je ta postala voditeljica, nije karizmatična niti je zgodna… odvratna je, ima staračko lice, odvratan karakter, odvratan nastup, užasne usnice (da ga jeb.. to nije sexy)… ženska izgleda s onim usnama ko patak… operacija toliko ima da ne zna ni sama koliko.
Ima ih još... dalo bi se nabrojati... skoro pa svi! |
|
|
|
|
|
kraljica Ukupno postova: 7 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
a ona Tatjana Jurić koja se predstavlja kao neki top model!pa ta Italiju vidjela nije!!uzas jedan |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
kraljica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
a ona Tatjana Jurić !pa ta Italiju vidjela nije!!
|
ma jel moguće? |
|
|
|
|
|
pavijan
Ukupno postova: 413 Lokacija: oblokacija Spol: Muško
|
definitivno boris mirković, ivica prasičko i arijana čulina... svaki dodatni komentar je suvišan... |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Glupave reality showove i jadne domaće sapunice i serije.
Večernja škola rijetki izuzetak |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
|
|