Autor |
Poruka |
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
eldiablo je napisao/la: ›
najgori je bio kada mi je dosla cura i ravno u facu - nije se ni predstavila - izjavila da zeli seks samnom....
|
i? jesi pristo? |
|
|
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
eldiablo je napisao/la: ›
najgori je bio kada mi je dosla cura i ravno u facu - nije se ni predstavila - izjavila da zeli seks samnom....
|
i? jesi pristo?
|
Ne. Nakon 28g. zivota sam shvatio da ipak nisam zivotinja te sam prestao upraznjavati zivotinjski seks...izmedju ostalog....
Da sam pas vjerojatno bi skocio na svaku kuju koja naidje al ovako.....ne hvala! |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
i ja sam doživjela upucavanje sa ženske strane,cura prišla i bez pardona rekla da se želi ljubiti sa mnom... |
|
|
|
|
|
paradiso24
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
marrai
|
ne.nije mi bila privlačna... |
|
|
|
|
|
paradiso24
Ukupno postova: 9 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hehe...i to je dobar razlog |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja volim kad smo mutavi onako i on i ja, nitko nezna šta bi rekao, ali oči govore sve. Posebne riječi nisu potrebne. Nikad se nisam ustručavala reći nekome da je zgodan, lijep ili privlačan. I dosad me nitko nije krivo shvatio, imala sam pozitivan feedback. Možda bih povukla inicijativu pri prvom poljupcu, ali da ću ja sad nekog zaskočiti neukusnim riječima, neeeee. Osim toga, nikad me baš nije vuklo da si nađem nešto "za pod zub" npr. vikendom ili iz dosade, moja su barenja završila ljubavnom vezom.
Ah, ti dani barenja i upucavanja, to su bili dani... Ali, sad mi je milijun puta ljepše kad od svojeg dragog dobijem konkretan kompliment. |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la: ›
i ja sam doživjela upucavanje sa ženske strane,cura prišla i bez pardona rekla da se želi ljubiti sa mnom...
|
hehe.. mene je jedna bila ugrizla za vrat.. ničim izazvana..
koji upad, ha? |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
insomnia je napisao/la: ›
i ja sam doživjela upucavanje sa ženske strane,cura prišla i bez pardona rekla da se želi ljubiti sa mnom...
|
koji upad, ha?
|
mani je jedna lizala košulju (ja nisam ni skužila, pričala s nekim...) |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Poppy je napisao/la: ›
insomnia je napisao/la: ›
|
koji upad, ha?
|
mani je jedna lizala košulju (ja nisam ni skužila, pričala s nekim...)
|
..a da ti se nije bilo nešto prolilo? ..da. ma mene je ova bila vatarila maksimalno, prestrašno nešto ... |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
marrai
|
ooopaaa ,lizanje košulje,vatarenje,grickanje za vrat opake cure,nema šta,ova što je mene barila je još i pristojna,hehe |
|
|
|
|
|
malaplava
Ukupno postova: 44 Lokacija: ...tu i tamo... Spol: Žensko
|
Ne znam kako ostali ai ja kad nešto hoću potrudim se da to i dobijem pa sam tako sadašnjem dečku sama prišla i zamolila ga da mi pomogne oko nečega jer eto on je viosokoobrazovan, pametan i netko njegove struke bi to bio sigurno u stanju obaviti...ona fora pravi se da je jači a ti slaba i nesposobna(ne pretjerivati) trebaš njegovu pomoć jer će ti sve pasti na glavu...
...u mom slučaju radilo se da je usput bio s mojim poznanikom pa mi je bilo lakše prići...
...i sutradan poziv na kavu... i priča traje već 2,5g |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
dugo se niko nije upucavo nikom, i i i cure jel se i dalje upucavate ili? |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
kompatibilnost...
bolje kompromisnost |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
liberta Ukupno postova: 35 Spol: Nebitno
|
e neki decki se boje kad im se zenska upucava..... ja to obozavam....jbg...lijen sam...a ovak ko da mi je donesen dorucak ravno u krevet. |
|
|
|
|
|
|
|