Autor |
Poruka |
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Recimo da sam po ovome izndaprosječan |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Bojo
Ukupno postova: 1705 Spol: Muško
|
ja imam većeg od azijaca...što je je... |
|
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!! |
|
|
|
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
Tko zna kome su to oni mjerili nekim starcima. Naravno tko dobrovoljno pristupi dobije besplatno vijagre.
Neka mjere mladima od 30 i prosjek ce biti preko 17 cm bez problema, bar sto se HR tice. |
|
_________________ We are anonymous, we are legion, we do not forgive, we do not forget expect us!!!
http://www.whatis-theplan.org |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
|
|
|
dmark292 Ukupno postova: 13 Spol: Muško
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
eldiablo je napisao/la: ›
http://www.lupiga.com/vijesti/index.php?id=3856
|
a, ha, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!
dugo se nisam ovako dobro nasmijala...
iskompleksirani ružin profesor je zaključio da su muškarci pametniji....
a glupi lik koji je pisao ovaj članak je zaključio isto na temelju činjenice što mu žena ne gleda nogomet pa ne zna pravila....
pa, ako sve ove "znanstvene" činjenice uzmemo u obzir, zaista možemo zaključiti da je jači spol i pametniji... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
Spore je napisao/la: ›
Tko zna kome su to oni mjerili nekim starcima. Naravno tko dobrovoljno pristupi dobije besplatno vijagre.
Neka mjere mladima od 30 i prosjek ce biti preko 17 cm bez problema, bar sto se HR tice.
|
Meni nitko ne može muljati, nosim metar na privjesku od ključeva
(al, ako već ne vidim dobro, osjetilo dodira mi je u redu , i, prema mom iskustvu , naši dečki su nadprosječni ) |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
Neka mjere mladima od 30 i prosjek ce biti preko 17 cm bez problema, bar sto se HR tice.
|
(al, ako već ne vidim dobro, osjetilo dodira mi je u redu , i, prema mom iskustvu , naši dečki su nadprosječni )
|
a da ga stavis u usta? |
|
|
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
|
(al, ako već ne vidim dobro, osjetilo dodira mi je u redu , i, prema mom iskustvu , naši dečki su nadprosječni )
|
..bilo kuda, metar svuda!
također dosad imadoh iskustava samo s nadprosječnim primjercima muških piša, tako da.. (or maybe I just got lucky? ) |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Spore je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
a štas ti pregledavo kite okolo po gradu |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ruana je napisao/la: ›
|
|
a da ga stavis u usta?
|
jbga,ne mogu ti ništa obećati jer ne mogu jako raširiti usta, a i još uvijek imam sve zube pa mi malo smetaju... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Što se tiče teksta gdje su muškarci pametniji od žena, čak se i slažem, jer smo mi žene lude što radimo milijun stvari odjednom, držimo tri kuta kuće, kuhamo, rađamo i peremo za njih, a prema tom tekstu vidim da se to ništa ne cijeni. Jer to se podrazumijeva, zar ne? Grrrrr!
A što se pimpeka tiče, ja sam sretna djeva, također imala sve odličnih proporcija iako je broj partnera neznatan. Mislim da su Hrvati čopor dobro razvijenih genitalija. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Što se tiče teksta gdje su muškarci pametniji od žena, čak se i slažem, jer smo mi žene lude što radimo milijun stvari odjednom, držimo tri kuta kuće, kuhamo, rađamo i peremo za njih, a prema tom tekstu vidim da se to ništa ne cijeni. Jer to se podrazumijeva, zar ne? Grrrrr!
|
Jes' vidla, još smo vam dali i pravo glasa i sve! Jel' stignete toliko stvari odjednom? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
adebisi-jug2 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ja imam većeg od azijaca...što je je...
|
isto i ovdje |
|
|