Autor |
Poruka |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Navodno istinito... |
Opis: |
|
Veličina: |
78.49 KB |
Pogledano: |
389 put(a) |
|
|
|
|
|
|
OligofreniDikobrazoid
Ukupno postova: 2339 Lokacija: Šikara uz Dravu Spol: Muško
|
Ima još firmi u kojima bi trebalo okačiti ovakove dopise Žalosno kako ljudi mogu dolaziti na posao tjedan dana u istoj robi, smrdeći pritom ne samo na znoj i nepranje, već i na sve ručkove ili druge objede pojedene tog tjedna... |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
ha ha
meni je ovo nevjerojatno
radim u tvrtki koja nema izravnu konverzaciju sa kupcima, ali zato imamo mi zaposlenici
i da doživjela sam da kolege po pauzom maste luk u neograničenim količinama
a ja sjedim između njih dvojice
inače i ja sam ljubitelj luka u ogromnim količinama, ali ne pada mi ni napamet jesi ga navečer a da ujtro radim
a za pranje... nekad mi nije jasno gdje to ljudi žive a da topla voda nije izmišljena |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
U firmi srijedom nepogrešivo u kantini imamo grah sa lukom. Ja nikad ne jedem grah već se pokupim u grad u pekaru, ne zato što ga ne volim nego mi je to jelo teško pošto samo sjedim, no međutim muška čeljad, a hvala Bogu ih imam tri u uredu (a ja sam THE BOSS, ha ha) se nažderu luka i onda ni sprej za osvježenje prostora ne pomaže. Jučer je naša konverzacija bila na minimumu s obzirom da se luk osjetio u prostoru, u zadahu i u odjeći. Ne volim luk i nikad ga ne jedem, osim kad kuham gdje ga iskosam, izgnječim i napravim ostale radnje da se ne vidi i da da samo malo štiha ručku.
Osvrt na temu, žalosno je da danas u uredu postoje ljudi koji ne paze na osobnu higijenu, nije to bauštela...
Pa, ono, najs tu mit ju mister menađer (i onesvjestiš ga zadahom podpazušja svojih ili
miomirisom luka nakon objeda). |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Circa smrdi. A ja sjedim blizu njega. |
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Joj..znam taj smrad...
A tek ovi što puše..kako njima tek smrdi iz usta..fuj,bljak.
A cugeri..na alkohol.....da ti se zavrti.
Kad bolje razmislim....luk uopće nije strašan.. |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Koji je kurac vama ženama i lukom? Ne kužim??
Kad mi zabrane u firmi jesti luk - šaljem ih u tri pizde materine! Najbolje mi je kako me gledaju kad ćevape u lepinji jedem prstima...
Jebote! Seljačine, što misle kako se jedu ćevapi, janjetina i piletina?! |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
kod mene na poslu su dva suradnika alkoholičari, a obojici sam, ko za vrag, draga, i stalno bi ćaskali nešto, a ja ono... toksični šok!
plus ima i jedan, koji je vječito ''usaftan'', ma strašno.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
kako mrzim kad ljudi smrde!!!
nema opravdanja. nema!!!
i još se očekuje da svi u njihovoj okolini budu obazrivi i prave se da ništa ne osjete. ma marš! ja smrad ne mogu podnjet. ne mogu!!! ajde ako je izoliran slučaj, ali ima ekipe koja baš uvijek smrdi. od jutra do mraka. brrr.. |
|
|
|
|
|
bazooka_joe
|
Poppy je napisao/la: ›
i još se očekuje da svi u njihovoj okolini budu obazrivi i prave se da ništa ne osjete. ma marš! ja smrad ne mogu podnjet. ne mogu!!! ajde ako je izoliran slučaj, ali ima ekipe koja baš uvijek smrdi. od jutra do mraka. brrr..
|
Ja se zato namjerno prežderem luka, i grah-salate sa lukom i svega, da me što manje zovu... |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Circa smrdi. A ja sjedim blizu njega.
|
ajd barem ne spavaš kraj njega
--------------------------------------------------------------------------------------------
najbolje kad izađu van u tvrđi i bazde po pivuuu |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
eseker
Ukupno postova: 649 Lokacija: moja radna soba Spol: Nebitno
|
Luk osjetiš, jel!? A dvadeset ćevapa ne osjetiš. |
|
_________________ šorom šajke a niz Dravu čeze |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Imam i ja jednog u susjednom uredu (sva sreća ne sjedi samnom) koji bazdi po znoju. Ne znam da li se ne tušira ili jednostavo ne zna kada treba košulju staviti na pranje (a još živi s mamom), prozor u tom uredu nikada se ne otvara tako da povremeno doživim šok kad trebam otići u taj ured ili kad taj kolega dođe u moj pa stane kraj mene da nešto prokomentiramo što se nalazi na kompu.. katastrofa. Isto tolika mi je katastrofa kada iza jedne radne kolegice uđem u prostoriju a ona se cijela osjeti po nekom jeftinom, slatkastom parfemu od kojeg me zaboli nos i glava. Neki ljudi jednostavno ne razumiju da je manje više, da se košulja mijenja svaki dan i da se parfem stavlja na točno određena mjesta u malim količinama, a ne da se šprica po cijeloj odjeći.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
bazooka_joe
|
Pitanje - zašto bi se (po tebi) košulja trebala mijenjati svaki dan? Znači li to da moram potrošiti 1500kn na košulje jednokratno plus 400kn za vodu i 200kn za prašak za pranje rublja mjesečno? |
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Pa ako se netko jako znoji, kao što je ovdje i slučaj, onda je red da svaki dan promijeni košulju i dolazi na posao u čistoj košulji, a ne da dolazi na posao usaftan i smrdljiv. Nisam mislila na novu košulju svaki dan, nego na čistu košulju svaki dan.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
|
|