Autor |
Poruka |
Jeff Murdock
Ukupno postova: 1502 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol: Muško
|
Gdje se može vidjeti video?... |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Uma
Ukupno postova: 4727 Spol: Žensko
|
|
|
|
zeros
Ukupno postova: 2887 Spol: Muško
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Više nego strasno...
Tako skroman momak, govorio je svojim igrama, nije neki lajavac hvalisavac i onda mu se ovo dogodi u najvaznijoj sezoni zivota...
Dosao je u jedan od najvecih klubova, postao miljenik publike, novinara, suigraca i onda dodje ovaj mesar i ukolje ga ko pseto.
Katastrofa!!!
U iduce dvije sezone Eduardo je trebao igrati najbolji nogomet karijere, a kako stvari stoje upitno je hoce li vise igrati...
Naravno da ce nedostajat i reprezentaciji, nedostajat ce i velikom Arsenalu.
Nevjerojatno mi je zao zbog ove ozljede, on to nikako nije zasluzio.
Drzi se majstore, zelim ti brz oporavak... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Aaa sav sam se naježio, strašno.
Imao je sezonu ko iz snova, zabijao skoro svaku utakmicu, i onda ovo.
Veliki gubitak i za Hrvatsku i za Arsenal.
Želimo ti što brži oporavak da se vratiš još jači nego prije. |
Zadnja promjena: nake_rado; 23.02.2008. 17:42; ukupno mijenjano 1 put. |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Žao mi ga je jer će ga ozljeda skupo stajati i posljedice će osjećati cijeli život.
Nije to zaslužio. Cijenim ga jer je veći Hrvat i domoljub od većine naših državljana i puno je uložio toga za nas i naš nogomet. A bogami i Arsenalov.
Ne žalim za tim kako će naši nogometaši bez njega na EP, imaju i oni dvije noge, pare i bar malo talenta da uspiju i sami.
A Dudu neka se čuva i oporavlja u miru. |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
gledao sam tekmu i jos uvijek ne vjerujem..al stvarno covjeku je krenulo,i bas onda kada je trebao postat jedan od najboljih igraca svijeta mu se dogodi ovako sta..i eto tako sta se dogodilo bas skromnom covjeku,covjeku koji se namucio kako bi dosao do arsenala i hrvatske reprezentacije..koji je sve postigao svojim trudom i borbom..zalosno..al eduardo drzi se.. |
|
|
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Ne mogu vjerovati. Taylora u zatvor! Ma... nemam riječi. Mislim da je to što ćemo biti bez Eduarda na Euru sada najmanji problem. |
|
|
|
|
|
tux
|
Kugla je napisao/la: ›
Ne mogu vjerovati. Taylora u zatvor! Ma... nemam riječi. Mislim da je to što ćemo biti bez Eduarda na Euru sada najmanji problem.
|
pa bas to,najmanji je problem sto cemo biti bez njega na euru..upitna je karijera njegova.. |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
tux je napisao/la: ›
Kugla je napisao/la: ›
Ne mogu vjerovati. Taylora u zatvor! Ma... nemam riječi. Mislim da je to što ćemo biti bez Eduarda na Euru sada najmanji problem.
|
pa bas to,najmanji je problem sto cemo biti bez njega na euru..upitna je karijera njegova..
|
takve prijelome su imali totti, cisse tako da je velika šansa da će se oporaviti 100% |
|
|
|
Kugla
Ukupno postova: 467 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Još uvijek ne mogu vjerovat! Bokte ovaj je njemu iščupao stopalo... |
|
|
|
|
|
tux
|
a i na Taylorovom se licu vidjelo dok je izlazio s terena da mu je stvarno zao..al onaj fabregas je izgledao kao da ce zaplakat kad je vidio sta se dogodilo |
|
|
|
|
|
|
|