Autor |
Poruka |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
na žalost osobe koje potežu ove teze kao zbonj se ne javljaju ovdje da nam malo pojasne svoje viđenje ove tematike... |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
hrvatstvom se isticu ljudi koji imaju "mijesanu krv" ili su u braku s osobom nehrvatom, pa se trude svim snagama prikriti taj nedostatak. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
Ovako-da sam ja kojim slučajem pas!!nikada ne bih mogla dobiti pedigre-koliko sam miješane krvi!! Ima tu svega - mađara(kalvina),nijemaca(protestanata), šokaca(katolika),ličana(pravoslavaca) - kol´ko se zna!!
I...da li sam ja ´rvat??? OR WHAT????!! |
|
|
|
|
|
morgan
|
mia je napisao/la: ›
hrvatstvom se isticu ljudi koji imaju "mijesanu krv" ili su u braku s osobom nehrvatom, pa se trude svim snagama prikriti taj nedostatak.
|
da, upravo zbog okoline koja ih zbog njihove "nečistoće" ne doživljava ravnopravnima primorani su se više iskazivati.zanimljiv mi je tvoj izbor riječi - nedostatak.
[quote="sexyback"
I...da li sam ja ´rvat??? OR WHAT????!!
[/quote]
to ti reci nama.kako se ti osjećaš? |
|
|
|
|
sexyback Ukupno postova: 475 Spol: Žensko
|
@ morgan: osjećam se hrvatom, ovdje sam rođena,krštena u Katedrali, i iz tog razloga pobijesnim na "prebrojavanje krvnih zrnaca"!!! |
|
|
|
|
|
baranjac22
Ukupno postova: 64 Lokacija: osijek Spol: Muško
|
to je OK..ali da li svaki srbin zna latinicu, čita i štuje hrvatske pisce???
Ma mislim da je to nebitno..svaki pošten hrvat je onaj koji plača porez i štuje svoju zemlju i njene zakone..i onaj koji sebe smatra hrvatom bez obzira koje vjeroispovijesti i podrijetla bio
Glupi Ameri svaki dan dižu zastavu i spuštaju ispred svoje kuće i svi su amerikanci ..podijetla ovoga ili onoga
Nema u Hrvatskoj srba...ima samo hrvata koju su druge vjeroispovijesti...i oni to trebaju tako sebe smatrati pa ću ih poštovati kao rođene
Ne možeš živijeti u Turskoj i gooriti kako si hrvat..mogli bi i oni poslije 500 godina što su ih Turci potjerali u našu zemlju shvatiti da su oni HRVATI i da se tako poćmu i ponašati...a to važi i za sve ostale jednako |
|
|
|
|
|
morgan
|
sexyback je napisao/la: ›
@ morgan: osjećam se hrvatom, ovdje sam rođena,krštena u Katedrali, i iz tog razloga pobijesnim na "prebrojavanje krvnih zrnaca"!!!
|
i ja isto.tko ima pravo određivat da si manje dobar Hrvat samo zato što ti je porijeklo "šareno"? kao da kažeš da si manje čovjek jer imaš plave oči ili si ljevak... |
|
|
|
|
mia
Ukupno postova: 931 Lokacija: u muvingu Spol: Žensko
|
ma nisam ja tu nikome nedajboze prebrojavala krvna zrnca, samo primjecujem.. |
|
_________________ ..like the naked leads the blind.
I know I'm selfish, I'm unkind.
sucker love I always find,
someone to bruise and leaves behind.. |
|
|
|
NinjaTurtle Ukupno postova: 365 Spol: Nebitno
|
sexyback je napisao/la: ›
Ovako-da sam ja kojim slučajem pas!!nikada ne bih mogla dobiti pedigre-koliko sam miješane krvi!! Ima tu svega - mađara(kalvina),nijemaca(protestanata), šokaca(katolika),ličana(pravoslavaca) - kol´ko se zna!!
I...da li sam ja ´rvat??? OR WHAT????!!
|
Pa ne znamo kako si se izjasnila na popisu. To znaš ti |
|
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
0% hrvatske krvi, 100% nacionalna manjina |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
morgan
|
doista, hoće li se skoro izumiti nekakav mjerač nacionalnih osjećaja? |
Opis: |
|
Veličina: |
362.6 KB |
Pogledano: |
82 put(a) |
|
|
|
|
|
VIŠNJA Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
šta su i oni u boboti što osnivaju delije hrvati |
|
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Za mene pravi HRVAT,SLAVONAC,OSJEČANIN je onaj koji je ostao 1991 god.u Osijeku i branio ga od kojekakve marve.Dobro znamo da su u obrani Osijeka učestvovali i pojedini SRBI,MUSLIMANI,ALBANCI,ČESI,SLOVACI Mađari itd... za mene su oni svi Hrvati,Slavonci i OSJEČANI i njih cijenim i poštujem sve one koji ne rovare protiv naše DOMOVINE.I opet bih stao u obranu DOMOVINE s istim tim ljudima.Biti Hrvat i poštovat druge nacije to te roditelji odmalena moraju učit! |
|
|
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
Koga uope briga tko je koje nacionalnosti? I tako se covijek ne mjeri po tome koje je nacionalnosti, jel plave krvi jel plave kose ili sta, vec se mjeri po tome kakav je kao osoba i kao covijek. Ja znam ljude koji su hrvati a koji su teska smeca i jedino sto znaju je drugima zabiti nož u leđa, a isto tako znam ljude koji su doseljenici ovdje al ako trebas njihovu pomoc i dobiti ces je...
opcenito me nerviraju podjele tj nisu to podjele vec kvazi podjele tipa hrvat - srbin, i slicno. pa sta ak je neko nesta, to je njegovo pravo isto kosto je moje pravo da idem u crkvu ili da slusam cajke, jel ja teram nekog da radi isto sto i ja? ne pa onda sta to koga ima smetati. nacionalnu pripadnost nebiramo sami s njom se rađamo al to nikako nebi trebalo da zato sto je neko rođen kao nesto drugo je manje vrijedan od onog koji je rođen kao nesto drugo...
|
|
|
|
|
|
morgan
|
lavic je napisao/la: ›
nacionalnu pripadnost nebiramo sami
|
ja ipak mislim da ju sami biramo jer govori se o "osjećaju pripadnosti nekoj naciji"...nismo životinje pa ako su nam roditelji pingvini da smo i mi to...ipak je to čovjekov osobni izbor i nema mu nitko pravo nametati nešto drugo ovisno o njegovu porijeklu |
|
|
|
|
|
|