Autor |
Poruka |
gundjalo_os
Ukupno postova: 36 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
OligofreniDikobrazoid je napisao/la: ›
hehehehehe, dobro staro gundjalo........ Uvijek me mora odati široj javnosti
|
Pozdrav tebi ! Nemoj da te bude strah stvari koje mozes sam mjenjati i na njih utjecati! Potrebno je samo promjeniti posao ili se rjesiti nakota, jer ne zaboravi - Važno je zvati se "***čević" No ti si moćna zvjerka i tvoja bodlja seže do zvijezda..... hmm, ili se do tamo osjeti - no nije važno. Rock on Oligofreni! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Strah me je biti psihički bolesnik pred kraj svojeg života ili ranije i biti na teretu svojoj djeci i bližnjima.
Strah me je da netko koga volim oboli od nečeg neizlječivog.
Strah me je postati obična žena.
Od kukaca ne volim stršljene jer sam bila izbodena, i smrdljive martine te hrušteve jer se ježim zvuka njihovih hitinskih oklopa dok lete.
A ljetos sam premrla u moru jer me nešto počelo jesti a ono jato malih ribica jelo moje ranice na stopalima i gležnjevima (od grebena naravno), na kraju sam im bila zahvalna jer nije ostao niti jedan ožiljak. Prave kozmetičarke...
Strah me je straha jer sa strahom ne vrijedi živjeti. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Od neobjašnjivih strahova imam napadaje panike i gušenja u skučenim prostorima, vjerojatno je to klaustrofobija. Od životnih strahova, strah me je da se jednog dana ne pokaže da je sve u životu za što se borim bio čisti promašaj, da sam zakazala. Isto tako, ne bih voljela da mi se dogodi neka nesreća, i da ostatak života proživim kao biljka. Ono od čega stalno bježim je sputanost. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
Strah me policije i državnog odvjetništva |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Strah me je biti psihički bolesnik pred kraj svojeg života ili ranije i biti na teretu svojoj djeci i bližnjima.
Strah me je da netko koga volim oboli od nečeg neizlječivog.
Strah me je postati obična žena.
|
Uh, da, slažem se...
Ali još više me strah nekih boleština tipa Alzheimera ili onih kod koji ti je um sačuvan i iz dana u dan gledaš kako propadaš,a nemoćan si
pa nekakve multiple i slično...
strah me nemoći u bilo kojem obliku...
i usamljenosti |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Strah me da cu ostati sam. Eto, rekao sam |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
I dalje me strah pješačkih prijelaza bez semafora. |
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Ja se bojim da Aethura ne pregazi auto ili neko drugo prijevozno sredstvo na neobilježenom pješačkom prijelazu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
alija_sirotanovic Ukupno postova: 49 Spol: Nebitno
|
Snoviđenje ili java?
Ona je došla i jednostavno me upitala :» Jesi spreman?»...Glas joj je ravan, bez akcenta u isto vrijeme smirujući i jezovit. Izgleda skromno, ali dostojanstveno, sive poluduge kose. Ruke, neobične, izuzetno dugih i koščatih prstiju, odjevena je u crno, haljina...
U prvi mah htio sam lamentirati sa njom, ali sam zašutio...nisam znao što da joj odgovorim...
Tek, promucao sam....daj....,još malo....
Snoviđenje ili java?...nagovještaj....čini mi se da sam je već jednom sreo... |
|
_________________ zrakom hlađeni ovisnik |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
ja se ponekad bojim same sebe, i da ću zbog svoje duge jezičine jednom tak naj..eb..a..t da će se sve pušit! |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
neurozan Ukupno postova: 27 Lokacija: essek Spol: Muško
|
alija_sirotanovic je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Snoviđenje ili java?
Ona je došla i jednostavno me upitala :» Jesi spreman?»...Glas joj je ravan, bez akcenta u isto vrijeme smirujući i jezovit. Izgleda skromno, ali dostojanstveno, sive poluduge kose. Ruke, neobične, izuzetno dugih i koščatih prstiju, odjevena je u crno, haljina...
U prvi mah htio sam lamentirati sa njom, ali sam zašutio...nisam znao što da joj odgovorim...
Tek, promucao sam....daj....,još malo....
Snoviđenje ili java?...nagovještaj....čini mi se da sam je već jednom sreo...
|
hm..... |
|
|
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
1step2far je napisao/la: ›
Ja se bojim da Aethura ne pregazi auto ili neko drugo prijevozno sredstvo na neobilježenom pješačkom prijelazu.
|
Pa da! Evo danas prelazim raskrižje Ulice Republike i Županijske i ne rade semafori. I šta sada... moram preći na drugu stranu nekako. Stao sam pred zebru i kada je netko naišo i krenuo prelaziti cestu, samo sam mu se prikrpio.
I da, bojim se i onih pokretnih stepenica. Strah me da će me progutati. Ili tako nešto.
Nerazumni strahovi svakako, no to su moje fobije, koje se mogu sada činiti smiješne, ali ipak su istinite (dakle, ne zajebavam se). |
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ja sam se strahovito bojala pokretnih stepenica prema podzemoj željeznici u Londonu.. Užasan osjećaj.. masa ljudi, gužva, a stepenice piče takvom brzinom da je katastrofa.. i još su dugačke za popizditi i stravično strme.. brr..
A u Budimpešti, isto su tako jako strme i brze, ali još i neki propuh se skroz osjeti, jačine bure na Jadranu, imala sam osjećaj da će me otpiriti. Grčevito sam se držala za onaj rukohvat. Dok su u Pragu iste te stepenice sasvim ok i nezastrašujuće..
Tako da te, Aethure, razumijem u potpunosti.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
ja se bojim visine.Pri tom mislim na bilo koju visinu iznad 1m.Kao mala sam se obožavala nositi "kike-robe", da netko to sad pokuša, mislim da bih od muke pala u nesvijest...
istina je to za pokretne stepenice, ne znam više gdje je bilo, a 3 nivoa, a sve strme i visoke...kad idem gore još nekako, al dolje...uh... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
Pašće
Ukupno postova: 401 Lokacija: tu negdje Spol: Muško
|
Svoje glupsti, dakle sebe(niko me nemože zaj***ti ko sam sebhe) |
|
_________________ njuškom naprijed,pa kud me odvede |
|