Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Miss K je napisao/la: ›
Ja bih rekla da ovdje nije u pitanju (ne)kvaliteta vrećica i koliko je zgodno ili ne uz pomoć njih pokupiti ono što pas ostavi za sobom
|
Kod mene je to bilo presudno. Ali slažem se s tobom. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
Samo sam jednom otišla po njihove vrećice, i više ne, jer mi ne odgovaraju nikako. Lakše mi je ponijeti najlonske vrećice koje mogu smotati i u džep, a za ovo čudo trebam torbu. A što se koševa tiče, nije mi se jednom dogodilo da kroz pol grada nosam drek, a nemam ga gdje baciti... |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
Domagoj_Sajter
Ukupno postova: 11 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Super mi je ona Seinfeldova fora: "Šta misliš kad bi se vanzemaljci spustili na naš planet i vidjeli kako skupljamo kakicu za psima, šta bi mislili - tko je ovdje gazda?
xexe |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Pa ja nekad i mislim da je moj pas meni gazda, a ne ja njemu.
Zapravo, smatra se ravnim meni. Mala štetočina. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Danas prolazim kroz srijemsku, kod stajkija naiđem na govno veličine nogometne lopte kako stoji nasred ulice, odvratno, prođem nekih stotinjak metara, neko salabašnije govno ali isto nasred ulice, mislim, niste normalni. |
|
|
|
remington Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
Jednom seljačkom šljamu koji se zgražava na pse u stanu i naziva ih "kerovima" redovno ubacujem govna od mog psa kroz prozor. Egzekucija bi bila bolja, ali ni ovo nije loše. |
|
|
|
|
|
pumpkin
Ukupno postova: 978 Lokacija: od ćoška na pol puta Spol: Žensko
|
nake_rado je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Danas prolazim kroz srijemsku, kod stajkija naiđem na govno veličine nogometne lopte kako stoji nasred ulice, odvratno, prođem nekih stotinjak metara, neko salabašnije govno ali isto nasred ulice, mislim, niste normalni.
|
Ja sam već napala jednu babetinu zbog toga, u onih pol metra pločnika u Srijemskoj, ona stoji nasred pločnika i čeka da se pas iskenja i pravi se blesava. Dobila je svog boga, sramota me reći šta sam joj rekla, i ja sam joj dala vrećicu i natjerala je da pokupi, zgazila bi ju koliko mi je digla tlak. Ali sumnjam da to bukvi jednoj išta znači u životu, a nije ni jedina koja vodi psa da se naserava po pločniku. Jel "šta ona može kad tu nema gdje, nema trave..." mamu joj... Da se razumijemo, i ja imam psa, ali mi se takve stvari gade, i sramota me je tako nešto napraviti... A ove što vode psa na dječja igrališta na kenjažu, te bi gađala iz snajpera, da ga imam. |
|
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else. |
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
ROLLY Ukupno postova: 2 Spol: Nebitno
|
Je li moguće da sam jedna od dvije osobe koja dolazi po vrećice??? Istina nekad koristimo i male najlon vrećice,ali...mislim da sam bio malo više od jednom u 6 mjeseci.Uostalom tamo se imena upisuju u bilježnicu pa se može provjeriti.Stvarno bi te vrećice trebali postaviti ,na neki način,na malo više mjesta u gradu(možda kiosci i sl.).NIJE SRAMOTA KUPITI ZA SVOJIM PSOM. |
|
|
|
|
|
remington Ukupno postova: 19 Spol: Nebitno
|
"Psi su naša veza sa rajem. Oni ne znaju za zlo, zavist ili nezadovoljstvo. Sedeti sa psom na padini brda u lepom danu znači ponovo biti u Raju, gde nedostatak aktivnosti ne znači dosadu već mir". - Milan Kundera |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Nego, ima li gdje u Osijeku nekakav park ili neko područje koje je rezervirano samo za pse? Ono, psi ne smiju na pločnik, psi ne smiju na dječja igrališa (posver azumljivo), ali gdje onda prošetati i istrčati psa? Najmanji je problem pokupiti za psom... |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Anastazija je napisao/la: ›
Nego, ima li gdje u Osijeku nekakav park ili neko područje koje je rezervirano samo za pse? Ono, psi ne smiju na pločnik, psi ne smiju na dječja igrališa (posver azumljivo), ali gdje onda prošetati i istrčati psa? Najmanji je problem pokupiti za psom...
|
Mislim da nema. Ali se sjećam da je prošle godine jedna stranka pokrenula inicijativu za gradnju šetnice za pse, čini mi se negdje na Jugu 2. Skupljali su potpise za peticiju, ali sumnjam da su uspjeli. |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
remington je napisao/la: ›
"Psi su naša veza sa rajem. Oni ne znaju za zlo, zavist ili nezadovoljstvo. Sedeti sa psom na padini brda u lepom danu znači ponovo biti u Raju, gde nedostatak aktivnosti ne znači dosadu već mir". - Milan Kundera
|
remington, hvala na ovom citatu. baš sam se tako ja osjećala sa svojim psom.
što se tiče govana, meni ne smetaju. da ih je više po ulicama smetalo bi mi, ali kod nas tog stvarno nema puno (za razliku od recimo Londona).
ja sam najsretnija kad vidim psa da slobodno trče okolo i veselo se igra. |
|
|
|
|
|
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
zar nije onaj prostor od vodenih vrata do cestovnog mosta rezerviran za šetnju pasa??
|
Samo to? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
|
|
|