Autor |
Poruka |
coelho Ukupno postova: 1 Spol: Nebitno
|
Što vi mislite? Ima još 7 dana! |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
OK, call me stupid, ali tko je uopće Zvonimir Boras??? |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la: ›
OK, call me stupid, ali tko je uopće Zvonimir Boras???
|
Kandidat za gradonačelnika, nositelj Nezavisne liste Zvonimira Borasa, sastavljene od, većinom, poduzetnika.
Budući da si posljednjih dana vječno u stanu, nije ni čudo što nisi primijetila povećani dotok njegovih plakata na našim ulicama. |
|
|
MacaPapucharica
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
OK, call me stupid, ali tko je uopće Zvonimir Boras???
|
Kandidat za gradonačelnika, nositelj Nezavisne liste Zvonimira Borasa, sastavljene od, većinom, poduzetnika.
Budući da si posljednjih dana vječno u stanu, nije ni čudo što nisi primijetila povećani dotok njegovih plakata na našim ulicama.
|
Da je kandidat i nositelj nezavisne liste, to znam.Da je lista sastavljena većinom od poduzetnika, to ne znam. Hvala na informaciji.
Ali, pitanje je bilo - TKO je Zvonimir Boras? (očito neki poduzetnik?)
A što se tiče plakata -ne, nisam ih vidjela, ali svakodnevno čujem njegove reklamne clipove na radiju, koji su, po meni, katastrofalni!
(Time ne kažem da su clipovi drugih kandidata bolji od njegovih) |
|
|
|
|
|
aethur
|
|
Jeste. Vlasnik tvrtke Argent-Imex. |
|
|
MacaPapucharica
|
aethur je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Jeste. Vlasnik tvrtke Argent-Imex.
|
Hvala. Sad još trebam razbijati glavu oko toga čime se dotična tvrka bavi...
Gradnja? |
|
|
|
|
|
aethur
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hvala. Sad još trebam razbijati glavu oko toga čime se dotična tvrka bavi...
Gradnja?
|
Ovdje ili jednostavno www.google.com
|
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
bila sam blizu!!!!
Hvala. Zašto bih googlala, kad imam tebe? |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
a sudeći po rezultatima ankete znamo ko bi bio gradonačelnik da samo forumaši biraju. šteta što je stvarnost malo drugačija |
|
|
|
snaša
Ukupno postova: 820 Lokacija: 7 km od centra Spol: Žensko
|
Baš me zanima kako će biti u stvarnosti... |
|
_________________ Niti jedan dokaz ne podupire tezu da je život ozbiljan. |
|
|
|
ajwar
Ukupno postova: 769 Spol: Muško
|
sinoć sam malo gledao naš dragi STV i debatu kandidata za gradonačelnika. kakve su gluposti izvaljivali pa to je strašno! škoro je rekao da nema smisla naseljavat lijevu obalu drave jer čemo tako ući u Nacionalni Park naravno da su ga odamh isprdali, onaj iz SDSS-a se zavalio u stolicu kao da je u Šangaju ili Uskocima strašno...kultura na zavidnom nivou! škoro je laprdo takve gluposti i naravno da se sprdao što je jako žalosno, baš se vidi da ga boli kita za ovaj grad... e sad, ovaj boras me iznenadio (vidio sam i ja da je cijeli grad izljepljen njegovim plakatima) čovjek ima ok priču! vrdoljak je isto bio dobar, ok priča, ima stav, svaki put je repliciro nekoga(ponajviše šišlju ) i dobro zbori! benazi je bio
ma sve u svemu, mislim da treba doći neko novi, maknuti ove stare prdeže iz grada poslati ih sve u Šangaj da se dobro napiju |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la: ›
a sudeći po rezultatima ankete znamo ko bi bio gradonačelnik da samo forumaši biraju. šteta što je stvarnost malo drugačija
|
Kakvih forumasha ima, ja bih prije rekao na sreću ! |
|
|
|
|
|
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol: Nebitno
|
toni je napisao/la: ›
Mladjo je napisao/la: ›
a sudeći po rezultatima ankete znamo ko bi bio gradonačelnik da samo forumaši biraju. šteta što je stvarnost malo drugačija
|
Kakvih forumasha ima, ja bih prije rekao na sreću !
|
Jest, da, nego ja se pitam tko su ti koji će za Đapića glasati. Stalno ih tražim, i ne mogu ih mnogo pronaći, pa me iskustvo naučilo da je u mom širem društvu jedno 2-3 Đapićevca, no baš eto ta 2-3 dečka imaju samo strukovnu srednju školu, dok su ostali završili fakultete. Ne znam ima li tu nekakve veze, ili je to puka slučajnost. Pa bih volio da i forumaši stave naznaku, kad hvale Đapića, imaju li nešto više obrazovanja ili ne, kako bi pokrenuli malo istraživanje. |
|
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
W.M. Felt je napisao/la: ›
Jest, da, nego ja se pitam tko su ti koji će za Đapića glasati. Stalno ih tražim, i ne mogu ih mnogo pronaći, pa me iskustvo naučilo da je u mom širem društvu jedno 2-3 Đapićevca, no baš eto ta 2-3 dečka imaju samo strukovnu srednju školu, dok su ostali završili fakultete. Ne znam ima li tu nekakve veze, ili je to puka slučajnost. Pa bih volio da i forumaši stave naznaku, kad hvale Đapića, imaju li nešto više obrazovanja ili ne, kako bi pokrenuli malo istraživanje.
|
Ma ja kontam da su to sve prikriveni đapićevci i glavaševci i škorojevci.. samo se ulaguju tu nama 'naprednim, prosvjetljenim, obrazovanim-uber ljudima' .. oće se druuužit snama pa nas lažu.. al prozreli smo mi vas... ipak smo mi uber ! |
|
|
|
|
|
daddos
Ukupno postova: 211 Lokacija: bosutsko Spol: Muško
|
ajwar je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sinoć sam malo gledao naš dragi STV i debatu kandidata za gradonačelnika. kakve su gluposti izvaljivali pa to je strašno! škoro je rekao da nema smisla naseljavat lijevu obalu drave jer čemo tako ući u Nacionalni Park naravno da su ga odamh isprdali, onaj iz SDSS-a se zavalio u stolicu kao da je u Šangaju ili Uskocima strašno...kultura na zavidnom nivou! škoro je laprdo takve gluposti i naravno da se sprdao što je jako žalosno, baš se vidi da ga boli kita za ovaj grad... e sad, ovaj boras me iznenadio (vidio sam i ja da je cijeli grad izljepljen njegovim plakatima) čovjek ima ok priču! vrdoljak je isto bio dobar, ok priča, ima stav, svaki put je repliciro nekoga(ponajviše šišlju ) i dobro zbori! benazi je bio
ma sve u svemu, mislim da treba doći neko novi, maknuti ove stare prdeže iz grada poslati ih sve u Šangaj da se dobro napiju
|
Nisam jučer gledao debatu od početka pa da pitam a gdje je bio Đapa? |
|
|
|
|
|
|
|