Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Vece ne mora biti bolje!
Kada vidim curu od 25 godina sa nekim nakaradnim objesuljama riga mi se. Znam, nije cura kriva, ali u takvim situacijama odobravam plasticariju i silikone i sta ja znam sve ne. Ljudima je lakse kada se dobro osjecaju u vlastitoj kozi
Kao i u slicajevima klempavih usesa i noseva kao kljunovi i rogovi, ali kada se ljudi izgube u operacijama i samo traze sta slijedece operirati to je definitvno bolest...
|
Slažem se s ovim, ljudi koji su zadovoljni svojim izgledom su opušteniji,komunikativniji,pozitivno zrače ali bez onog najbitnijeg sklada duše i zdravog razuma nema ni te vanjske ljepote...Nažalost u ovakvom materijalistički nastrojenom vremenu novi izgled se "kupuje" kao i novi auto,poznat mi je slučaj par osoba koje su podigle krediti za nove grudi i to će naravno bogati roditelji otplaćivati na rate godinama...Nemam ništa protiv estetike ako je netko zaista dugo godina nesretan i frustriran svojim kompleksom,suptilnim zahvatom malo tko će primjetiti da se nešto radilo osim da osoba izgleda bolje, ali da baš svaka peta cura/žena ima devijaciju septuma pa eto baš mora pod nož (i to par puta) postaje već presmiješno ako ne i žalosno...