Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
big brother,op op gle malog macka,kako tlak lagano raste |
|
|
|
|
|
game
Ukupno postova: 474 Spol: Nebitno
|
a,a,a,aaaaaaaaaa..........
ne vjerujem...
imala sam, ali, isti komentar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gay freakshow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
saba
Ukupno postova: 1320 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
bolji je srpski bb sa slavnima.... kod njih su ajs nigrutin i skaj vikler |
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Šta?
To BB počeo, pa nisam ni znao, nisu napravili neku frku oko toga ove godine, nadam se da ni ne misle.
Ček ček, šta će to sa ''zvijezdama'' biti
Pa to će bit veća žalost nego oni sa običnim ljudima iliti smrtnicima...
Naravno da neću ni ovaj gledat. |
|
|
|
Zodijak Ukupno postova: 543 Lokacija: Halloweentown Spol: Nebitno
|
ooo da gledat ćete!!! pa to će biti urnebes!!!!!!!!! hhahahahahahaha sve neki hibridi u kući bwaaahhahahahahahahahaha |
|
|
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
saba je napisao/la ( Pogledaj post): ›
bolji je srpski bb sa slavnima.... kod njih su ajs nigrutin i skaj vikler
|
hahahahahahahahah rotor i stator, prdež i podrig
p.s. ekipa par dana me neće bit na forumu imam drugih obaveza al bum vam se brzo vratil budite mi dobri lijepi i pametni i pazite kaj oblačite grrrr vaš fešn mačak |
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
bože satri nas rukom svojom gnjevnom, polomi nam kosti, razruši nam kuće i pobij nam čeljad da se ne množimo više, mi rvati, nacija od 5 milijona stanovnika nismo zaslužili živjeti kada se toliko potencira gnjusnost i govna na ovoj jebenoj televiziji, kada se mladima na oči serviraju slovenski transvestiti, pederski plastični prebjezi iz amerike i ostali šoubiz low life žohari koja ne znaju mogu se kladit jedno jebeno tvrdo jaje skuhat, poserem im se na selebriti big bradr, mater im jebem dabogda se zapalili, bože pomozi. amen |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
gamad, licimuri, demoni, stoka, besposličari, govna, pozeri, pičke, jajare, kurve, milijarderi, pederi, fešn scum, sve odreda najgore smeće i soc društva. društveni talog i mulj, presjek nemorala, licemjerja, gnjilnosti, gnjusobnosti koje treba potjerat iz države. a onoj mii kovačić i ovom ciganoviću i cici grubniću bi prvima zube ili u grlo sasuo ili kliještima povadio. miu kovačić bi pojeo zajedno sa haljinom i foteljom u kojoj sjedi. cijelih 45 kila. jebem vam mater svima crkli dabogda, istrunite u svojoj samozadovoljnosti, crknite, kerovima ću vas ja lopatom bacat, gladne svinje ću vama hranit. mater vam jebem. iću po cijeloj slavoniji sa svojim prijateljem monstrumom tražit farmu i onda ćemo bombu bacit. |
|
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
mijauuu cica mijauu
ona mala plava "komicarka" najnormalnija.
ove pedercine/imamkurac_vise_mi_sise pred nisan stavit
onu manekenku izjebat do smrti
op op cigance cigance |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
kad vidim onog Ciganovića... ne znam dal bi se smijala il plakala. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kad vidim onog Ciganovića... ne znam dal bi se smijala il plakala.
|
pa zašto plakat pobogu pa jedini ko zaslužuje plakat u cijeloj toj priči je njegova mater, jadna li mu majka, i njemu i cijelom tom gey crew cirkusu |
|
|
|
|
|
Mladjo
|
što bi reko pokojni spajki treba njima osnovat državu, svi mogu u nju a niko iz nje. pa da vidimo kako će se razmnažat. da se razumijem nemam ništa protiv homoseksualaca al imam protiv ovih pozerskih pederčina |
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Mladjo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
što bi reko pokojni spajki treba njima osnovat državu, svi mogu u nju a niko iz nje. pa da vidimo kako će se razmnažat. da se razumijem nemam ništa protiv homoseksualaca al imam protiv ovih pozerskih pederčina
|
sto bi bila suprotnost 'pozerskim pedercinama' ?? ... hetero seljacine ??
dakle ... analogno tome postoje normalni heterosexualci i hetero seljacine ??? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Evo sad baš odem na BB stranicu na netu, jel nemam volje gledat emisiju, pa da bar vidim ko su sve stanari.
I stvarno ne kužim šta je ova(j) Salome. Ima kurac među nogama, sise na prsima, dubok glas, plavuša je i šminka se, pa mislim de nek se odluči više.
Što je najžalosnije piše da je udana, pa mislim, ko je ta budala??? |
|
|
|
|
|