Autor |
Poruka |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
dakle moja teorija je napokon našla stajalište
na drugom topicu tvrdim da svaka žena mora imati dovoljno vremena da se dovede u red
ne treba sad 3h provoditi za ogledalom dovoljno je i 5 min
pogledajte što čini šminka
klik |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Sminka je za pokrivanje sitnih nedostataka i isticanje pojedinih atributa, a ne za ovo...
Ovo je, brate mili, bjezanje od realnosti, kao da cijeli zivot provedes u kostimu za maskare, jednostavno nema smisla.
Pas mater... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kao što i ja kažem da nema glupih pitanja, samo glupih ljudi! |
|
|
|
|
|
goose
Ukupno postova: 1245 Lokacija: tenja Spol: Žensko
|
|
|
|
Carobnica
Ukupno postova: 599 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la: ›
ne treba sad 3h provoditi za ogledalom dovoljno je i 5 min
|
Koliko ti vremena provodiš pred ogledalom? Jesi i ti sebe dovela u red?
Fotografija nam pokazuje da među nama šeta puno više "manje lijepih" žena, nego se to na prvo gledanje čini. |
|
_________________ Ignorance is bliss! |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
meni su lijepe žene koje ostavljaju dojam da su zadovoljne sobom. a taj dojam je dosta teško odglumit. |
|
|
|
|
|
Carobnica
|
Poppy je napisao/la: ›
meni su lijepe žene koje ostavljaju dojam da su zadovoljne sobom. a taj dojam je dosta teško odglumit.
|
Apsolutno. Voljeti sebe i biti zadovoljan sobom je ključ ljepote - unutarnje i vanjske.
Prirodna ljepota proizašla iz unutarnjeg zadovoljstva nerijetko svijetli daleko više i daleko dalje, nego sve frizure, trepavice, nokti i utegnuti podbratci.
Šminka, bila ona 5 minutna (kako navodi mlada dama koja se tako dobro razumije u makeup) ili trosatna - podjednako se mogu smatrati linijama manjeg otpora. Konformistički potez mediokriteta. |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Carobnica je napisao/la: ›
Fotografija nam pokazuje da među nama šeta puno više "manje lijepih" žena, nego se to na prvo gledanje čini.
|
Ali one su u dushi lijepe.. ti to ne razumijes.. |
|
|
|
|
|
MissTake
|
|
|
|
Carobnica
|
toni je napisao/la: ›
Ali one su u dushi lijepe.. ti to ne razumijes..
|
Momak, valjda ni tebi navodnici nisu baš najjasniji.
Evo jedan ;-)
Sve žene su lijepe u duši. Dok ne upoznaju muškarca. Nakon toga znaju da njihovu unutarnju ljepotu ništa ne može nadmašiti.
Evo još jedan ;-)
Ni savršeni nokti, ni frizurica, ni trepavice, utegnuta guza ili samostojeće grudi. |
|
|
|
|
Carobnica
|
čarobnicce, ja sam stavila ovu fotku da se vidi što se može postići sa šminkanjem
|
Zašto ne staviš i svoje fotke prije i poslije šminke?
Smatraš da šminka na tebe nema ovako okrijepljujuće djelovanje? Ili si samo kukavička sitna dušica željna ismijavanja drugih?
Stavi svoje fotografije prije i poslije. Hvala. |
|
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Carobnica je napisao/la: ›
toni je napisao/la: ›
Ali one su u dushi lijepe.. ti to ne razumijes..
|
Momak, valjda ni tebi navodnici nisu baš najjasniji.
|
Ne. Kaj je to ?
Citat: ›
Sve žene su lijepe u duši. Dok ne upoznaju muškarca. Nakon toga znaju da njihovu unutarnju ljepotu ništa ne može nadmašiti.
|
Ne kuzim. Zena upozna muiskarca i shavati kako je njegova unutarnja ljepota mnogo lepsha negoli njezina ?
Ili upozna muskarca i i shvati a je on jeno obicno govno i da je u stvari ona najlepsija u dubini svoje dushe ?
Evo još jedan ;-)
|
Ni savršeni nokti, ni frizurica, ni trepavice, utegnuta guza ili samostojeće grudi.
|
Ja volim samo one zene koje su mi i lepshe i mirisljavije i meksije ujutro kad se probude.. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
čarobnicce, ja sam stavila ovu fotku da se vidi što se može postići sa šminkanjem
|
Molga si i procitat sta pise na stranici s koje si fotku preuzela...
To je naime rezultat mjeseci plasticnih operacija, vjezbanja, izgladnjivanja i mucenja iskompleksiranih zena koje su se prijavile u neki amerikanski rijeliti šou u kojem im je oduzeto svako dostojanstvo...
Dakle, daleko od toga da je ovo samo od sminke, ovo je rezultat mesarenja i vise desetaka tisuca dolara utrosenih na plasticne hirurge i razne druge estetske zahvate... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|