Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
kada me tuš kabina šta ? |
|
_________________ Lock 'n' Load Baby |
|
|
|
D.E.A.
Ukupno postova: 188 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Definitivno tus |
|
_________________ Jebe mi se za sve vas! |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Pranje?
Higijena?
A? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
1step2far je napisao/la: ›
Kupam se u Daruvarskim toplicama dva puta tjedno, a doma se tuširam, ma ja sam jedna mujer molto satisfata sa svojom higijenom.
|
Hehe, ja sam htio otići u Daruvar u galebarenje nerotkinja po toplicama, al' jebga, našo curu prije nego se ostvarilo...
Nego, meni je dobra tuš kabina bolja od prosječne kade, a dobra kada je ona u kojoj se mogu ispružiti cijeli sa još jednom osobom. |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
Tuš kabina.
Ali samo ako je dovoljno prostrana, a ne da se trknem u nešto svaki put kad se okrenem |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kada.... ako ti se zuri uvijek se mozes otusirati, a ako imas vremena mozes lezati i namakati se kolko god zelis sto u tus kabini ne mozes |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kada.... ako ti se zuri uvijek se mozes otusirati, a ako imas vremena mozes lezati i namakati se kolko god zelis sto u tus kabini ne mozes
|
možeš, ako ti je tuš kada duboka kao moja, a ti kao ja svojih metar i pol s natapiranom kosom...hehe
no, ipak, da sam imala mjesta u kupaonici, stavila bih pravu kadu |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
i jedno i drugo ima svojih prednosti |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Imam oboje(velika kupaona) ali prednost dajem tuš kabini,kada je za rijetke trenutke opuštanja kada si mogu priuštiti sat vremena nesmetanog namakanja s punoooo pjene i mirišljavih ulja...neizostavne su i svijećice da upotpune ritual... |
|
|
|
|
|
Frost
|
marrai je napisao/la: ›
Imam oboje(velika kupaona) ali prednost dajem tuš kabini,kada je za rijetke trenutke opuštanja kada si mogu priuštiti sat vremena nesmetanog namakanja s punoooo pjene i mirišljavih ulja...neizostavne su i svijećice da upotpune ritual...
|
baš sam htio dodati kako sam zaboravio upravo to navesti kao glavni nedostatak tuš kabine |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Doma imam i tuš kabinu i kadu, pa kombiniram.. Ovdje samo tuš, nažalost.. Kadu rijetko koristim, al nekad mi baš dođe malo se pacati fino.. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Frost
|
a i sad će ljeto...a vani ogromne kade na sve strane |
|
|
|
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
kada ... naravno ... jer u kadi se mogu i otusirati, a u tuskabini se ne mogu kupati |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Važno je samo da ima tople vode. Zar ne?
Kako imam prilično veliku kuću ( a samo nas je troje ) mi je žao da starci nisu npr. na katu napravili tuš kabinu kad dolje u prizemlju već imamo kadu.
Naravno, volim se pacati u mirišljavoj kupci, a zasad se tuširam u toplicama. |
|
|
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
PsychoSoldier je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kada.... ako ti se zuri uvijek se mozes otusirati, a ako imas vremena mozes lezati i namakati se kolko god zelis sto u tus kabini ne mozes
|
možeš, ako ti je tuš kada duboka kao moja, a ti kao ja svojih metar i pol s natapiranom kosom...hehe
no, ipak, da sam imala mjesta u kupaonici, stavila bih pravu kadu
|
pa kolko je to duboka tuš kabina ??? ili da to mozda nije neka jako mala kada
aj slikaj heheh sad si me zaintrigirala |
|
|
|
|
|
|
|