Autor |
Poruka |
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Po meni, radi se o naivnim i slabim glupanima/glupacama...
Uz cast iznimkama gdje postoji dogovor o otvorenoj vezi... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
jedno je teorija, a drugo je život... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
točnije ovo je ajmo reći odgovor na odgovor od mace papucharice
dakle meni je najbitnija sigurnost
da sje osjećam zaštićena
kontaš da ne moraš strahovati ako dečko ode s društvom van da će šaoavati trebe itd... naravno sigurnost nastaje djelomično iz ljubavi... jer ako te netko voli ne pada mu ni napamet da okolo švrlja
|
I oni koji vole dugi niz godina padne im na pamet da malo švrljnu(na muškarce sad trenutno mislim:) tak' da nema baš sigurnost nekih dodirnih točaka sa požudom,kad hormoni opale ili se prepustiš ili nastaviš maštati o ludom,strastvenom susretu... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
Circa je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uz cast iznimkama gdje postoji dogovor o otvorenoj vezi...
|
i opet ponavljam, život je nešto drugo...
nikad ne znaš koji su razlozi zašto ljudi ostaju skupa i zašto im je ostanak u nekoj vezi jednostavniji od odlaska iz nje
ja bih jako voljela da je u životu sve jednostavno |
|
|
|
|
Circa
|
Produzenje agonije nije zivot...
Ovime si potvrdila da se radi o slabosti jer su ljudi zbog nekog komoditeta i sigurnosti spremni pravit budale od sebe, ali i ljudi koje toboze vole...
To su, da ga jebes, kukavice... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Ovime si potvrdila da se radi o slabosti jer su ljudi zbog nekog komoditeta i sigurnosti spremni pravit budale od sebe, ali i ljudi koje toboze vole...
To su, da ga jebes, kukavice...
|
Apsolutno si u pravu,pogotovo za ovo tobože. Kako možeš tvrditi da nekoga voliš, a voditi tajni život toj osobi iza leđa?! Kad ne valja, suočiš se s problemom i pokušaš ga riještiti,ako ne ide,svatko na svoju starni i gotovo. Odugovlačenje samo pogoršava stavri i pretvara ju u agoniju. Ono što me najviše fascinira je ti koji varaju,kako su sigurni u svoju sigurnost tj. kako procjene da mogu zavaljati partenricu jer su izkalkulirali da će se izvući nekažnjeno |
|
|
|
|
|
marrai
|
MacaPapucharica je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Uz cast iznimkama gdje postoji dogovor o otvorenoj vezi...
|
i opet ponavljam, život je nešto drugo...
nikad ne znaš koji su razlozi zašto ljudi ostaju skupa i zašto im je ostanak u nekoj vezi jednostavniji od odlaska iz nje
ja bih jako voljela da je u životu sve jednostavno
|
Apsolutno se slažem! ništa nije crno ili bijelo svatko ima svoje razloge zašto je s nekim pa makar žrtvovao i ljubav/strast kako god to nazvali...
ja ne bih voljela da je u životu sve jednostavno jer bi bilo premonotono,hehe... |
|
|
|
|
|
Circa
|
Da, da...
I uvijek im je jako zao... No, zao im je tek kada ih se otkrije, a nikada im nije zao zbog onoga sto su radili...
Zao im je sto su otkriveni... |
|
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Da, da...
I uvijek im je jako zao... No, zao im je tek kada ih se otkrije, a nikada im nije zao zbog onoga sto su radili...
Zao im je sto su otkriveni...
|
Da,jer kad ih otkriju moraju prestati švrljati i još ih partnerice stave pod povećalo.To i je najbolja kazna za takve,čak i bolja od eventualnog prekida,vjerujem da bi ih ovo više boljelo |
|
|
|
|
|
marrai
|
|
Mislim čemu licemjerje i lažno moraliziranje kada sam uvjerena da večina ovdje razmišlja:" I ja bi al' da se nikada ne sazna..." |
|
|
|
|
|
Circa
|
marrai je napisao/la: ›
|
Mislim čemu licemjerje i lažno moraliziranje kada sam uvjerena da večina ovdje razmišlja:" I ja bi al' da se nikada ne sazna..."
|
Ne moraliziram, to sto sam rekao je istina, a ne neko moraliziranje...
Nikom ja ne mislim solit pamet, svakom njegovo, ali imam pravo rec sta mislim... |
|
|
|
|
marrai
|
Ma ok lega:) na kušnji smo često puta u životu a sad dal' je to slabost,ludost,znatiželja...dalo bi se raspravljati...
požuda je zajebana stvar(kolko god lijepa i uzbudljiva bila) svatko se s tim suočava na svoj način... |
|
|
|
|
|
heart3
Ukupno postova: 2381 Lokacija: to se i ja pitam... Spol: Žensko
|
Čežnja?Da...pogotovo zadnjih par dana... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
točnije ovo je ajmo reći odgovor na odgovor od mace papucharice
dakle meni je najbitnija sigurnost
da sje osjećam zaštićena
kontaš da ne moraš strahovati ako dečko ode s društvom van da će šaoavati trebe itd... naravno sigurnost nastaje djelomično iz ljubavi... jer ako te netko voli ne pada mu ni napamet da okolo švrlja
|
strah da će mi dečko švrljati okolo mi je najmanji od strahova vezanih uz ljubav i odnos...ako ga uopće imam (taj strah, jel)
jer, kao što si rekla, ako me voli, neće/ne bi trebao imati potrebu švrljati okolo.Ako me ne voli...čemu priče, ni ne želim biti s osobom koja me ne voli, kao što ni ja ne želim biti s osobom koju ne volim...
Zbog toga nikada nisam shvaćala one fore "bit ćeš moja ili ničija".... |
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
nikad ne reci nikad
ali ne znam da li bi mogla oprostiti nevjeru
otvorena veza je nešto sasvim drugo, to je način života koji odgovara oboma partnerima, tako to i nije varanja-švrljanje ili štogod
za sve odnose: kažem tko voli nek izvoli. ako nekome odgovara jedno drugome će drugo...
kad netko oprosti prevaru ili mora biti jaaaaaaaako zaljubljen ili neki drugi opsesivan odnos imati prema toj osobi... što god mi pričali varanje znači da ti u nekim stvarima nešto ne odgovara u vezi.
tvrdim da odnos prije i poslije nikad ne može biti jednak
polomljena čaša se može samo popraviti, ali ožiljak će ostati |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
|
|
|