Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama



EXIT 08: Nightwish na otvorenju + Matthew Dear (Audion)

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema


Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Nandino
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5431
Lokacija: redakcija portala Osijek031.com
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.02.2008. 9:09 
Naslov:  EXIT 08: Nightwish na otvorenju + Matthew Dear (Audion)
10.07.2008. 21:00
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Nightwish, jedan od najtraženijih bendova na ovim prostorima, potvrdili su svoj nastup na otvaranju Exita 08, u četvrtak 10. srpnja 2008.

Nightwish je jedan od najtraženijih bendova u Srbiji, o čemu svjedoči i anketa Kontra magazina „Na Exitu 08 volio bih da vidim" na kojoj su među 113 izvođača finski metalci zauzeli 11 mjesto. Puno pisama obožavatelja Nightwisha stiglo je i u Exit u posljednja tri mjeseca. Njihov posljednji album „Dark Passion Play", objavljen krajem rujna prošle godine, najskuplji je album u povijesti finske glazbe i popeo se na 1. mjesto top lista u Hrvatskoj, Mađarskoj, Švicarskoj, Češkoj, Njemačkoj i Finskoj. U Velikoj Britaniji zauzeo je 3. mjesto na top 40 listi rock albuma, a u SAD je na 7. mjestu top liste hard rock albuma. Kerrang!, jedan od najrelevantnijih rock magazina u svijetu, dao je albumu ocjenu 5/5.



Nightwish mnogi opisuju kao symphonic i power metal bend i kao soundtrack metal bend. Masovnom upotrebom instrumenata i vokala tipičnih za klasičnu i filmsku muziku, Nightwish je definirao symphonic metal. Tuomas Holopainen, klavijaturista, osnivač benda i autor muzike i tekstova, kaže da je najviše inspiracije pronašao u filmskoj muzici i stil svog benda je opisao kao „melodični heavy metal sa ženskim vokalom". Basist i vokal Marco Hietala naziva stil Nightwish "film score metal". Zbog sudjelovanja više od 175 glazbenika na posljednjem albumu, za orkestralne i solo dionice, stil benda sada mnogi opisuju i kao epic metal.

Ženski vokal u ovom bendu predmet je interesa javnosti i medija već dvije godine. Od početka, od 1996. godine, kada je bend osnovan, pjevačica u bendu bila je operna pjevačica Tarja Turunen. Tarja je uz buran prekid suradnje i veoma bučnu javnu prepisku izbačena iz Nightwisha. Dilemu o tome hoće li bend bez nje zvučati dobro kao prije, brzo je otklonila Šveđanka Anette Olzon, koja je među 2000 pjevačica prijavljenih na natječaju izabrana za novi glavni vokal. Anette pjeva na posljednjem albumu, koji je bend doveo u sam vrh svjetskih top lista i sredinom siječnja je s bendom krenula na turneju, u okviru koje u srpnju dolazi i u Novi Sad.



Dok čekate objavljivanje novog singla "Bye Bye Beautiful", najavljenog za 15. veljače 2008., možete gledati njihov videoblog na YouTube.com. Vidjet ćete kada i zašto se smiju tijekom nastupa, imaju li pripremljenu koreografiju, kao i što očekuju od turneje koja bi, prema najavama, mogla potrajati dvije i pol godine.

www.nightwish.com
www.myspace.com/nightwish


Mlada britanska zvijezda M.I.A. otkazala je cijelu europsku turneju samo nekoliko dana pred njen početak. Njen nastup na Exit festivalu bio je planiran za četvrtak, 10. srpnja.

Otkazivanje europske turneje M.I.A. je najavila usred nastupa u New Yorku, točnije usred pjesme „People vs. Money“, tako da ove godine publika u Španjolskoj, Norveškoj, Irskoj, Velikoj Britaniji, Danskoj (Roskilde), Švedskoj, Poljskoj, Švicarskoj, Njemačkoj, Belgiji, kao i u Srbiji na Exit festivalu neće imati priliku da ju vide i čuju.

Razlog za otkazivanje turneje još uvijek nije poznat, a službene obavijesti same umjetnice još uvijek nema ni na službenom site-u, niti na myspace stranici putem koje se često direktno obraća svojoj publici.

Exit festival je već poduzeo neophodne korake da pronađe odgovarajuću zamjenu, o čemu ćemo obavjestiti javnost u najkraćem roku.

Hvala na razumjevanju.
Vaš Exit


M.I.A., mlada i već veoma uspješna Engleskinja, porijeklom iz Šri Lanke, sprema se da hip-hop/raga/dancehall/electro setom razgiba publiku Exitove glavne bine u četvrtak 10. srpnja 2008.

Njeni nastupi uživo, energični i obojeni živom i dinamičnom koreografijom, kostimima i video projekcijama, uz DJ podršku i odličan bend obećavaju još jedan nezaboravan koncert na Mainu.




Mathangi "Maya" Arulpragasam, Šrilankanka, rođena u Londonu, kasnih osamdesetih bila je, po prvi put, izložena jakim utjecajima zapadne kulture i radio stanica na kojima je mogla čuti Public Enemy, iBig Daddy Kanea N.W.A., što je razbuktalo njenu strast za muzikom. Prvi pravi okus glazbene scene osjetila je tokom snimanja benda Elastica na američkoj turneji, kada je počela eksperimentirati za miks pultom.

2003. godine Showbiz Records objavljuju 500 kopija njenog indie singla "Galang", a puštanjem ove pjesme na internet kao free share, M.I.A. ubrzo postaje veoma popularna među hip-hop/ragga/dancehall fanovima širom svijeta. Kasnije te godine započinje suradnju s izdavačkom kućom XL Recordings (Dizzie Rascal, Basement Jaxx, White Stripes...) i snima prvi album "Arular". Spojivši eksperimentalni zvuk i poseban ugođaj koji njena muzika proizvodi s političkim i društveno važnim temama, album prvijenac veoma dobro je prihvatila kritika i, što je još važnije, publika. Legenda hip-hopa, Nas, čak je rekao: "Njen zvuk je budućnost". Na prvu turneju M.I.A. je krenula s LCD Soundsystem i Roots Manuva, i nastupala je na festivalima Glastonbury i Reading.

Nova dama hip-hopa ponovo je u studiju 2006. godine, kad je počela raditi na novom albumu koji naziva "Kala", po svojoj majci. Problemi s dobivanjem vize za SAD prisilili su mladu umjetnicu da na njemu radi uporedo s turnejom i brojnim putovanjima. Rezultat je bio još i bolji, pošto su mjesta koja je obišla novom albumu donijela i ponešto od zvuka i tradicije Indije, Trinidada, Liberije, Jamajke, Australije i Japana. Singlovi "Boyz", "Jimmy" i "Paper Planes" samo su dodatno učvrstili poziciju prve dame otočkog hip hopa.



Američki DJ i producent Matthew Dear pod svojim pseudonimom Audion, nastupit će uživo na Dance Areni u četvrtak 10. srpnja 2008. na ovogodišnjem Exit festivalu.



Matthew Dear dolazi iz Teksasa, ali se njegov zvuk najviše veže uz čuvenu techno scenu iz Detroita, gdje se preselio radi studija na mičigenskom sveučilištu. Tu upoznaje Sama Valentija IV. s kojim 1999. godine osniva utjecajnu izdavačku kuću „Ghostly International“ za koju izdaje svoj prvi singl „Hands Up For Detroit“. Sklon istraživanju novih stilova u elektronskoj glazbi, Dear pokreće i drugu etiketu „Spektral Sound“ na kojoj su, pored nekoliko singlova, objavljeni i njegovi albumi „Leave Luck To Heaven“ (2003) i „Backstroke“ (2004). Poslije drugog albuma Matthew kreira pseudonim Audion pod kojim izdaje album „Suckfish“ (2005), ali i apsolutni klupski hit „Mouth To Mouth“ iz 2006. godine. Audion je ujedno ime koje koristi za svoje sada već veoma tražene „live-act“ nastupe. Istovremeno, producira i minimal techno zvuk pod imenom False čijih nekoliko singlova i dva albuma Ritchie Hawtin izdaje na svojim etiketema „Plus 8“ i „M_nus“. Matthew često piše stihove i pjeva na svojim izdanjima, a nedavno je oformio i cijeli bend „Matthew Dear’s Big Hands“ koji je zajedno na turneji s britanskim electro-pop sastavom Hot Chip. Na listi njegovih remiks izdanja nalaze se imena kao što su The Chemical Brothers, Black Strobe, Hot Chip, Sasha, Dubfire, Terence Fixmer... Trenutno je aktualan njegov posljednji album „Asa Breed“, čiji prošlogodišnji uspjeh slijedi ovogodišnje „Black Edition“ reizdanje. Pored njega na Dance Areni nastupit će Sven Vath i Francois K.


Američka pop zvijezda Pharrell Williams, zajedno sa grupom N.E.R.D., nastupit će na glavnoj bini ovogodišnjeg Exit festivala u četvrtak, 10. srpnja. Istu večer, na glavnoj bini će nastupiti i kalifornijski punk-rock i soul sastav The Bellrays.

N.E.R.D. (No One Ever Really Dies) je alternativni rock i hip-hop trio koji čine Pharrell Williams, Chad Hugo i Shay Haley. Poznati kao vrhunski producentski duet, Pharell i Chad su se upoznali još u osnovnoj školi, a bend The Neptunes su osnovali u srednjoj školi 1990. godine zajedno sa Haleyem i Mike Etheridgeom. Ubrzo, njihov talent otkriva Teddy Riley, kultni producent na hip-hop i r'n'b sceni i lider grupe Blackstreet čiji su prvi album 1994. godine producirali upravo Pharrell i Chad pod imenom The Neptunes.

Nakon uspjeha ovog albuma, duo radi produkciju za imena kao što su Noreaga, Kelis, Ol' Dirty Bastard, Jay Z, P. Diddy, Busta Rhymes, Usher, Justin Timberlake i Snoop Dogg. Na prvo mesto Billboard liste singlova dolaze 2001. godine sa „I'm A Slave 4 U", singlom produciranim za Britney Spears, a slijedeće godine ponavljaju uspjeh sa „Hot In Herre", Nellyjevim singlom. 2004. godine osvajaju dvije „Grammy" nagrade kao najbolji producenti godine, te za rad na albumu „Justified" Justina Timberlakea.

Trio N.E.R.D. osnivaju 2001. godine kada izdaju album „In Search Of..." kojeg prate uspješni singlovi „Lapdance" i „Rock Star". Drugi album „Fly or Die" izdaju 2003. godine i dolaze na visoke pozicije svjetskih top lista, a singl „She Wants To Move" postaje jedan od zaštitnih znakova modernog pop zvuka. Pharrell je izdao solo album „In My Mind" 2006. godine, na kojem gostuju Gwen Stefani, Snoop Dogg, Kanye West i Jay Z. Na posljednjem albumu benda The Hives, Pharrell je producirao dvije pjesme, „T.H.E.H.I.V.E.S" i „Well All Right!".

Povratak novom materijalu grupe N.E.R.D. rezultirao je novim, trećim po redu albumom „Seeing Sounds" čiji je izlazak najavljen za 10. lipanj ove godine. Albumu će prethodit singl „Everybody Nose". Pored brojnih hitova grupe N.E.R.D i Pharella Williamsa, producentski duo The Neptunes se smatraju jednim od tvoraca suvremenog pop i hip-hop zvuka uz Timbalanda i Dr. Drea. Objašnjavajući istovremeno postojanje dva imena pod kojima rade, Pharrell je jednom prilikom izjavio: „The Neptunes je to što jesmo, a N.E.R.D. je ono što radimo. To je naš život".

Pharella, Chada i Shaya na sceni uvijek prati nekoliko dodatnih muzičara i pratećih vokala, dajući tako njihovom nastupu puni koncertni doživljaj. N.E.R.D. su na svjetskoj turneji sa Kanye Westom, a ove godine će nastupati i sa imenima kao što su Jay Z, Linkin Park i Rihanna, ali i sa M.I.A, Nightwish i The Bellrays na glavnoj bini ovogodišnjeg Exit festivala.


The Bellrays su punk-rock kvartet iz Kalifornije kojeg predvodi soul pjevačica Lisa Kekaula, poznata po suradnji sa grupom Basement Jaxx na hit singlu „Good Luck". Postoje još od 1990. godine, a iza sebe imaju osam albuma, od kojih je posljednji „Hard, Sweet and Sticky" objavljen u travnju ove godine. Lisa je ostala poznata i po tome što je 2004. i 2005. godine bila na turneji s preostalim članovima kultnog detroitskog rock benda MC5. The Bellrays svoj zvuk dosta baziraju upravo na temeljima detroitske blues-rock scene. Furiozni nastup ovog kvarteta i upečatljivi vokal Lise Kekaule, publiku će dočekati na otvaranju ovogodišnjeg Exit festivala.


Poklonicima tvrdog gitarskog zvuka ovogodišnje izdanje Explosive bine na Exit festivalu donosi puno žestoke svirke domaćih i brojnih europskih bandova. Mlade nade, underground, metal i punk rock legende...

Četvrtak na Explosive bini obilježit će nastup grčkog metal sastava „Rotting Christ“, čiji će energični nastup sigurno privući metal publiku. Pored njih, publiku očekuju i bendovi „Decontrolled“, „Azazel“, „Fancy Frogs“ i „Holy Pain“ iz Francuske. „Tales of Darkness“ nastupit će pola sata prije ponoći, a nakon njih nastupaju stare i ponovo okupljene metal legende – „Pergament“. Poslije nastupa benda „Hetera“, prvu noć na Explosive bini nastupom će zatvoriti bend „Apokalypse“.


Prva imena za ovogodišnji Exitov „Main Stage After 2 party" su [b]Roni Size Reprazent, MC Dynamite, Noisia & MC Verse, DJ Hype & MC IC3 i Skream & Benga ft. Stamina MC. Neki od najaktualnijih i najtraženijih predstavnika suvremene svjetske drum'n'bass i breakbeat scene nastavit će tradiciju Exitove glavne pozornice i njenog programa od dva sata poslije ponoći.

Jedno od najaktualnijih i najtraženijih sastava suvremene europske drum'n'bass i breakbeat scene [b]Noisia
i MC Verse, nastupit će na glavnoj pozornici u četvrtak, 10. srpnja. Nik Roos, Martijn van Sonderen i Thijs de Vlieger su privukli pažnju mnogih što je 2003. godine dovelo do suradnje s etiketama Shadow Law Recordings, Subtitles Recordings i Renegade Hardware. Ovaj nizozemski trio danas ima i dvije etikete: Vision Recording i Division Recordings. Noisia su poznati i po produkciji novog albuma južnoafričke pjevačice, Tashe Baxter, te remiksima izvođača kao što su Robbie Williams i KRS-One, prave i glazbu za film i video igre, najnovija je njihova suradnja sa Amon Tobinom, na čuvenoj Ninja Tune etiketi.

Producent i DJ, čovjek koji se smatra jednim od stupova modernog drum and bass zvuka, DJ Hype nastupit će s MC IC3 na Main Stageu u četvrtak, 10. srpnja. DJ Hype je karijeru počeo kasnih osamdesetih, a od tada je prošao zanimljiv glazbeni put. Reggae, hip-hop, breakbeat i jungle zvuk s početka, donio je njegovoj house i d'n'b muzici specifičnu notu po kojoj je danas prepoznatljiva. Poznat je kao jedan od DJ-a koji je radio na piratskoj radio stanici Fantasy FM, dobitnik je prestižnih Hardcore nagrada Best Male DJ i Best Radio DJ, a danas je vlasnik etikete Ganja i jedna od glavnih atrakcija londonske Kiss 100 radio stanice.


Converse Fusion Stage, druga po veličini koncertna bina na Exit festivalu, u četvrtak, 10. srpnja ugostit će bandove The Presets, Jinx, Zdob si Zdub, Bad Copy, Moomin, Zoster i Čovek Bez Sluha.
Na istoj bini, u petak, 11. srpnja, nastupit će njemački reggae pjevač Gentleman i The Far East Band, kao i popularni hrvatski bendovi Vatra i Let 3.

Tilmann Otto, poznatiji kao Gentleman, na vrhuncu je desetogodišnje karijere koja ga je učinila jednim od najpoznatijih reggae glazbenika izvan Jamajke. Vrijeme koje redovno provodi u Kingstonu, glazba koju stvara i tekstovi koje piše učinilo je da Gentleman i u reggae postojbini postane popularan i cijenjen. Prva tri studijska albuma „Trodin On“, „Journey To Jah“ i „Confidence“, te pjesme poput „Dem Gone“, „Superior“ i „Send A Prayer“ već danas su klasici reggae žanra. Danas, Gentleman sa The Far East Bandom promovira svoj četvrti album „Another Intensity“ uskoro će se pojaviti u 16 zemalja, a na listi koncerata koji ga vode širom svijeta, naći će se i Exit, 11. srpnja.

Ovogodišnji Exit bit će domaćin australijskom dvojcu "The Presets" i njihovoj electro/indie/rock glazbi na Fusion bini u četvrtak, 10. srpnja. Posljednji njihov album "Apocalypto" objavljen je ove godine, a debitirao je na prvom mjestu Motorola ARIA top liste. Prvi maksi singl "Blow Up" izdali su 2003, a prvi album “Beams”, 2005. godine. Vlasnici su dance hitova “Down Down Down”, “Are You The One?” i “I Go Hard, I Go Home”. Julian Hamilton i Kim Moyes, bivši studenti „Sydney's Conservatorium of Music“, nastupali su sa 2ManyDJs, Ladytron i Daft Punk, a radili su i remixe za Lenny Kravitza, Silverchair i Midnight Juggernauts. Njihove pjesme su bile i dio TV serija kao što su „Orange County“ i „CSI“.

Atmosferu na Converse Fusion bini začinit će moldavski hip-hop/hardcore-punk/moldavsko-romski-narodnjaci Zdob si Zdub. Bend iz glavnog grada Moldavije, bio je šesti na izboru za pjesmu Eurovizije 2005. godine, a nastupao je i sa velikim bendovima kao što su Rage Against the Machine i Red Hot Chili Peppers. Zdob Si Zdub su osnovani 1994. godine, a iza sebe imaju šest veoma uspješnih albuma i vlasnici su rumunjske MTV nagrade za najbolji spot za pjesmu "Ţiganii şi OZN". Nastupit će na Fusion bini u petak, 11. srpnja.

Let 3, popularni bend iz Rijeke, dolaze ponovo na Exit i nastupit će drugog dana na Converse Fusion bini. Bend je nastao 1987. godine i vlasnici su šest studijskih i duplog koncertnog albuma. Let 3 karakteriziraju redovne kontroverze u javnosti, a čuveni su njihovi nastupi u ženskim haljinama, kao i javna simulacija kolektivnog samoubojstva na Trgu Bana Jelačića u Zagrebu.

Beogradska hip-hop trojka Bad Copy nastupit će na Fusion bini u četvrtak, 10. srpnja. Ovaj popularni bend, čija su dva člana Wikluh Sky i Ajs Nigrutin, bili učesnici serijala Veliki Brat, iza sebe ima tri albuma, „Orbod mebej“, „Sve sami hedovi“ i „Najgori do sada“. Ajs i Sky imaju i po dva solo albuma, a trio zaokružuje i neizostavni MC i „beatmaker“ Timbe.

Godinu dana od izlaska come back albuma "Na zapadu", zagrebački bend Jinx nastupit će na Converse Fusion bini u četvrtak, 10. srpnja. Jedan od značajnijih hrvatskih bendova, Jinx imaju četiri albuma i poznati su kao odličan koncertni bend čiji se pop zvuk sastoji od acid-jazz puhačkih dionica i klavijatura, funky ritam sekcije i gitara, predvođen atraktivnim vokalom pjevačice Yaye.

U petak, 11. srpnja, na Converse Fusion bini, nastupit će i sve popularniji hrvatski bend Vatra. Osnovani 1999. godine u Virovitici, ova rock petorka iza sebe ima već četiri albuma. Često ih uspoređuju sa EKV ili U2, a njihov zvuk je i na tragu nove rock scene bendova poput Muse, The Killers, Placebo, Franz Ferdinand ili Bloc Party. Njihovi koncertni nastupi su po pravilu energični, a na Exitu će nastupiti prvi put.


EXIT 08: 10.-13. srpnja 2008.
Četverodnevne ulaznice za EXIT 08 po cijeni od 474 kn mogu se kupiti u Kinu Europa u Zagrebu, Dallas Music Shopu Zagreb, Dallas Music Shopu Rijeka, Dallas Music Shopu Split i V.O.O.D.O.O. Undergroundu u Osijeku. Osim ulaznica u ponudi su i paket (4-dnevna ulaznica, prijevoz i kamp) po 620 kn te kamp (uz prethodno kupljenu ulaznicu) po 146 kn.

Vidi: Početak prodaje ulaznica u Hrvatskoj za EXIT 08
Vidi: Sve o festivalu Exit 08

www.exitfest.org / www.myexit.org/hrvatska



Zadnja promjena: Nandino; 16.06.2008. 11:02; ukupno mijenjano 4 put/a.

_________________
Fight
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2460
Lokacija: Cherryville
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.02.2008. 23:33 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A nisi mi loši ti Nightwish al ono ista stvar ko Evanescence. Ili?

_________________
Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
aethur
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2861
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 12.02.2008. 23:39 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jab Ulver

_________________
Can't stand me now...
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
paperje
Offline
Avatar

Ukupno postova: 794
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 13.02.2008. 13:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

jab dudova

_________________
ne moras biti super-optimist, ali ako na sve gledas crno, za tebe sunce zalazi vec ujutro
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
cane
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2460
Lokacija: Cherryville
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.02.2008. 19:19 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

A jab Massive Attack!

_________________
Global warming is coming in two days before the day after tomorrow!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
MacaPapucharica
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3162
Lokacija: tu.
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.02.2008. 19:23 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jab išla!

_________________
naivna k'o francuska sobarica
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Circa
Offline
Avatar

Ukupno postova: 3149
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 14.02.2008. 20:46 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Jab Thompsona

_________________
Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se!
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
kika23
Offline
Avatar

Ukupno postova: 32
Lokacija: izmedu
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.02.2008. 23:01 
Naslov:  Re: EXIT 08: Nightwish na otvorenju
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

ja mozda idem!naravno zavisi o curama! Very Happy

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
DonQuijote
Offline
Avatar

Ukupno postova: 4291
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 15.02.2008. 9:50 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Circa je napisao/la: ›
Jab Thompsona

i mene zanima hoćel i tomson gostovat! i jab tomsona!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
sly
Offline
Avatar

Ukupno postova: 46
Lokacija: Osijek
Spol: Muško Muško
Post Postano: 18.02.2008. 21:17 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cane je napisao/la: ›
A jab Massive Attack!


Massive je vec bijooo... Wink

_________________
"You can run, but you can't hide!"
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
jamas
Offline
Avatar

Ukupno postova: 74
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 28.03.2008. 22:58 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cane je napisao/la: ›
A nisi mi loši ti Nightwish al ono ista stvar ko Evanescence. Ili?
evanescence mi je divna a njih sam morala poslusat vise puta da bi ih svrstala i stvarno su predobri

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tux
Offline
Avatar

Ukupno postova: 2376
Spol: Muško Muško
Post Postano: 29.03.2008. 10:25 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

cane je napisao/la (Pogledaj post): › A nisi mi loši ti Nightwish al ono ista stvar ko Evanescence. Ili?
ne bi ja bas rekao da su ista stvar ko evanescence,nightwish je bas metal,power..a ovi su nesto neki rock..nightwish sam prije slusao pa otrpilike znam al ove sam samo nacuo..

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
nake_rado
Offline
Avatar

Ukupno postova: 5684
Lokacija: mala soba 3 sa 3
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 29.03.2008. 11:41 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ne sviđa mi se taj Nightwish, nisu mi simpatični, baš mi ne ulaze u uho.

_________________
dr. offtopic

be strong be happy and don't let anyone to make you angry
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
 



 Skoči u forum: