1step2far je napisao/la :
I Nake kakav je bio fiš? Imala sam u susjedstvu tipa (sad je u zatvoru), zvali smo ga pasožderac jer je krao i jeo pse, bojala sam ga se ko vraga.
Ovo je jedna od jačih boleština koje sam čula u zadnje vrijeme... da vam nije zafalio i koji susjed?
_________________ Always remember you're unique, just like everyone else.
1step2far je napisao/la :
I Nake kakav je bio fiš? Imala sam u susjedstvu tipa (sad je u zatvoru), zvali smo ga pasožderac jer je krao i jeo pse, bojala sam ga se ko vraga.
Ovo je jedna od jačih boleština koje sam čula u zadnje vrijeme... da vam nije zafalio i koji susjed?
hm, ovo i nije neosnovano pitanje.. bar ne u Sloveniji.. klik==============> mmmm.. mljac...
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala!
brate mili...crko mi papagaj...završio je u kanti...crkla mi kornjača...završila u kanti...ALI JA VJERUJEM DA SE UNIKOM DOBRO POBRINUO ZA NJIH NAKON SMRTI...nije mi bilo baš žao...jer me papagaj grizao,bzvz,a ništ mu nisam napravio...tj. sve je grizao...toliko da mi raskrvari prst...a kornjača ko kornjača nit sam ju volio nit me živcirala...kad je samo šutila i hodala jako sporo...
_________________ TIII ZNAŠ ŠTA JE ISTINA...........IMA...U OVOJ DRŽAVI....KO JE ZADUŽEN....ZA ISTINU !!!!
nake_rado je napisao/la :
Jedan moj prijatelj je imao papigu koja je spolno općila sa svime što joj padne pod ruku tj. krilo I umrla je tako što je zaopćila sa ručkom vrućim.
A ja sam već mislila da ti je ribica umrla.
Dobro je, huuh.
nake_rado je napisao/la :
Jedan moj prijatelj je imao papigu koja je spolno općila sa svime što joj padne pod ruku tj. krilo I umrla je tako što je zaopćila sa ručkom vrućim.
A ja sam već mislila da ti je ribica umrla.
Dobro je, huuh.
Ja sad malo odmaram od životinja, puštam ih da žive malo ipak su blagdani, pa sam dobar. Eeee sad vidim, napisao sam gore da sam nabavio onu i da sam nabavio filter, eee umrla je i ta
I cjelu sam je sam pojeo.
Imala sam jednog psa,i kad sam se vratila s mora saznala sam da je uginio. I imala sam jos 2 hrcka,jedan je pokuso pobjec,al sam ga nasla i vratila,al drugi put ko zna di je oso. A ovaj drugi mi je uginio jer mu nisam davala vode.