Autor |
Poruka |
aethur
Ukupno postova: 2861 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
e ovako
prije nekoliko tjedana svako jutro sam se budio uz jednu seriju na rtl televizoru, grof monte cristo
to je sapunica, argentinska, brazilska, who cares, moja baba to redovito gledala
i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
e sada, ako bilo tko zna o čemu ja pričam i još k tome ima tu melodiju (neka je specifična, baš je kuulll) ajde neka pične neki link ili tak nešt
tnx |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
RTL? Sapunica? Baba? Santiago? Popizditis? |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
aethur
|
e samo sam tebe čekao da se javiš.
ozbiljno, sviđa mi se ta melodija i htio bi ju nabaviti. |
|
|
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
|
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Da li netko ima La Menthe-the Lazer Dance Version u mp3 formatu? ništa nisam uspjela skinuti for free,fuck... |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
aethur je napisao/la: ›
e samo sam tebe čekao da se javiš.
ozbiljno, sviđa mi se ta melodija i htio bi ju nabaviti.
|
Ti si, Milane, plačipička... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
to je sapunica, argentinska, brazilska, i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
|
bože, koji si ti ultramegaturbo gej... i plačipčka ko što ovaj gore kaže... i baj d vej, jesu ti već rekli da ti te nove šiške što imaš izgledaju ko da se furaš na marisol |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
aethur
|
gaap je napisao/la: ›
to je sapunica, argentinska, brazilska, i u toj sapunici ima jedna super melodija za mobite, koja svira glavnom liku, santiago se zvao, jelte i koja se meni sviđa i koju bi ja htio sebi nabaviti da mi tako svira mob
|
bože, koji si ti ultramegaturbo gej... i plačipčka ko što ovaj gore kaže... i baj d vej, jesu ti već rekli da ti te nove šiške što imaš izgledaju ko da se furaš na marisol
|
men kul nove šiške
e i otkad je forum mjesto za iskazivanje netrepeljivosti? idi uživaj na tom godišnjem i ne petljaj se
baj d vej, obožavam raditi za tvojim radnim mjestom hehe |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
aethur
|
jel nitko ne shvaća da ja samo ću tu melodiju za mobitel? jebe mi se za sapunicu
i ne diraj mi britni |
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
gaap
|
jel nitko ne shvaća da ja samo ću tu melodiju za mobitel? jebe mi se za sapunicu
i ne diraj mi britni
|
ma jebeš tu sapunicu, stavi si na mob temu iz melrouz plejsa, ili još bolje, ti i tvoji frendovi stavite pjesmicu iz darme i grega! |
|
|
|
|
aethur
|
gaap je napisao/la: ›
i ne diraj mi britni
|
ma jebeš tu sapunicu, stavi si na mob temu iz melrouz plejsa, ili još bolje, ti i tvoji frendovi stavite pjesmicu iz darme i grega!
|
ne ne... samo oću iz ove sapunice
ma pustit ću ti ju kada nađem, vidit ćeš da valja
ma i prebacit ću i tebi odma na mob |
|
|
gaap
|
ma i prebacit ću i tebi odma na mob
|
oš kurki! neću gej pjesme na svoj mobitel, kod mene samo ove naše katoličko-kohortaško-hrvacke sviraju, imam "inati se slavonijo", "grad na dravi danas slavi", "sude mi", "gore borovi - frca borovina", "čedo glupane", "udri razvali,bokserom po glavi", "mi smo iz osjeka, grada klošara", a upravo skidam selebriti BB himnu.
također, lega će mi navečer prebacit hitove pjevača, imitatora, voditelja, priznatog koreografa, vlasnika modne licence i urbanog dečka Borisa Kosmača, kao i najnovije mega popularne uzdahe Modnog Mačka.. A ti trpi i pati jer to nedam ni rođenoj materi |
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Dok se vi tu zajebavate mogao mi je netko preko torrenta skinuti ovo što sam tražila(a jeste kolegijalni |
|
|
|
|
|
|
|