Autor |
Poruka |
neskrivena Ukupno postova: 3 Spol: Nebitno
|
Hajdemo se malo pokrenuti sa komentarima. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
hajde ti nešto napiši da imamo što komentirati |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hm, pojasni ko su brevisi |
|
|
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Brevisi su isto pjevački zbor za mlade ko i Zumbići. |
|
|
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Kako ovo nije prebaceno u offtopic???
Ovo je tema?
O cemu se radi?
Koji je ovo kurac?
Sta ova tema predstavlja?
Gdje pocinje rasprava?
Koji je stav autora uvodnog posta?
Tko su ovi ljudi? |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
MacaPapucharica
|
ja se slažem s Circom...ovo je totalno bezveze...osoba koja je otvorila? topic ima samo jedan post, i isti je još k tome bezglav - ništa ne piše o čemu bismo mi kao trebali komentirati...
neka se osoba javi s nekim detaljima pa će možda iz ovoga i ispsti nešto konstruktivno |
|
|
|
|
|
Zanimalo me da vidim dali se uopće zna tko su Brevisi i zumbići.
ja u Puli saznajem da su to jedan od najpoznatijih zborova u Hrvatskoj a Vi nemate pojma tko su oni i što o njima komentirati.
naime potaknula sam ovo pitanje da saznam njihov broj žiro računa kako bi im mogla pomoći sa skromnom donacijom za odlazak na njihove turneje.
Dali itko zna kako doći do njega.
Jeli istina da su bili na olimpijadi u Kini i da su tamo osvojili zlatnu medalju.
P.S.
Razočarana totalno u negativan stav pojedinaca i u pisanje na ovom forumu. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
gle, ovako...
1.znam tko su i Brevisi i Zumbići, ali kako si ti postavila prvi post - nije mi (a ni ostalima) bilo jasno što bi trebali komentirati
2.njihov broj žiro računa objavljen je prije nekoliko dana na ovom forumu u jednoj od vijesti, čak je bilo nekih komentara (imaš pravo, negativinh, nažalost - ali ne o samim Brevisima/Zumbićima, nego o tome kuda će lova)
3.koliko sam ja zadnji puta imala saznanja, i jedni i drugi su u sastavu glazbene radionice mladih "Polifonija" pa pokušaj pod tim nazivom potražiti
a, ako te što drugo zanima, moja dobra prijateljica radi s njima pa ti iz prve ruke mogu saznati što te zanima (na PM)
ali, bez uvrede, moraš biti konkretnija kada postavljaš topic, na ono što si ti napislala stvarno se nije imalo što komentirati |
|
|
|
|
alanis Ukupno postova: 20 Lokacija: osijek Spol: Nebitno
|
zlato u Kini ne znači prvo mjesto, koliko se sjećam bili smo...6. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
evo ovako, da djevojci olakšam posao (neka provjeri ipak točnost podatka)
"... da odlučeni iznos uplate na žiro račun zbora koji djeluje u sklopu Udruge GRM "Polifonija": 2393000-1102053093, s naznakom "Za natjecanje u Italiji". ..."
taaaakoc...
a sad se mi možemo nastavit zajebavat |
|
|
|
|
|
Hvala za žiro račun,
ali mi smo dobili informaciju da jesu dobili zlato na Olimpijadi u Kini pa mi nije jasno kako su onda mogli biti 6- ti???
No nema veze hvala svima pa valjda će novce upotrijebiti za djecu tj pravu svrhu. |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
ovako...
ne znam kako je bilo na tom natjecanju, ali znam za neka natjecanja kod nas, valjda je to isto tako.
Naime, imaš broj bodova koji nosi određenu nagradu.Dakle npr 95 - 100 bodova prva, 90 - 95 druga nagrada...bla, bla...
Po toj logici, može biti više prvih mjesta, odnosno, zlatnih medalja, jer svi koji se nalaze unutar tih bodova, dobivaju zlato i sl. Međutim, jednako tako, može se dogoditi da uopće ne bude dodijeljeno ni zlato, ni srebro, ako nitko ne ostvari broj bodova koji je potreban...To tako nekako funkcionira...
(naravno, ne znam točno koloko je bodova koja nagrada, ovo je samo radi ilustracije) |
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Ja imam kazetu od Zumbića kod kuće |
|
|
|