Autor |
Poruka |
Spore
Ukupno postova: 213 Lokacija: jug 2 Spol: Muško
|
omke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Auuuuu.ja danas prvi put citam ovo i moram reci da sam isprva nasjeo nao ovu foru, gledam sta je ovo...what a fu.. kad ono fora i pol..dok sam pohvatao datume kad je nastao post i kad sam ja poceo biti clan srce me strefilo..rekoh sta sad ovo.svaka cast onome koje to zapoceo ..a mozda i nije fora ak bih mogao vidjeti i ja taj filmic pa da vidim kak izgledam.nisam se nikad gledao na tv.
|
nije fora to je istina postoji snimka na mom kompu .
a ti tux furaj iz ove teme prestavljaj se negdje drugdje! |
|
|
|
|
|
mario_kutina Ukupno postova: 7 Lokacija: Kutina Spol: Muško
|
[quote="1step2far";p="153396"]Naime, pripazite s kim spavate jer sam čula da Anonymous ima noge koje se počnu znojiti tijekom ejakulacije. Ne odgovaram za posljedice.[/quot
I dobro, vidjeli ste me, i šta sad? |
|
|
|
|
|
nake_rado
Ukupno postova: 5684 Lokacija: mala soba 3 sa 3 Spol: Muško
|
Sad si sjebao citat |
|
|
|
bela@ufo Ukupno postova: 63 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
karmen_du
Ukupno postova: 57 Lokacija: Iza Monitora Spol: Žensko
|
mamicu mu, gledam sad kako se to o meni pise a ni ne posjecujem ovaj forum vec jednom svakih par mjeseci |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
karmen_du je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mamicu mu, gledam sad kako se to o meni pise a ni ne posjecujem ovaj forum vec jednom svakih par mjeseci
|
No drama... |
|
|
|
|
|
MF
Ukupno postova: 120 Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
karmen_du je napisao/la ( Pogledaj post): ›
mamicu mu, gledam sad kako se to o meni pise a ni ne posjecujem ovaj forum vec jednom svakih par mjeseci
|
No drama...
|
Ovo je bezvremenska fora....cak sam i ja nasjela... |
|
|
|
|
|
Super Hik
Ukupno postova: 116 Spol: Muško
|
hehe što je najbolje ja sam samo u temama koje se tiču seksa i kad sam vidio ovo zamračio sam hahaha |
|
_________________ op trt givezn zajn |
|
|
|
goopa
Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
steam je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prica se da je Anonymous s osijek031 u novom sex skandalu koji potresa grad. Opet se, naravno, radi o privatnoj snimci koja je kao "pobjegla". Ima tko vise informacija? Mozda nam Anonymous moze reci nesto o tome iz prve ruke?
|
E jbga... je, je, je.. tako je! Mi snimili, potrudili se, zadovoljili... i ono neko se dočepo snimke i izašlo u javnost...ccc. Šta će mi mama reć....
A jeste ludi! |
|
|
|
|
|
goopa
Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Spore je napisao/la ( Pogledaj post): ›
omke je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Auuuuu.ja danas prvi put citam ovo i moram reci da sam isprva nasjeo nao ovu foru, gledam sta je ovo...what a fu.. kad ono fora i pol..dok sam pohvatao datume kad je nastao post i kad sam ja poceo biti clan srce me strefilo..rekoh sta sad ovo.svaka cast onome koje to zapoceo ..a mozda i nije fora ak bih mogao vidjeti i ja taj filmic pa da vidim kak izgledam.nisam se nikad gledao na tv.
|
nije fora to je istina postoji snimka na mom kompu .
a ti tux furaj iz ove teme prestavljaj se negdje drugdje!
|
Ajd pošalji snimku meni da vidim kako je ispalo, jbga nismo ni stigli vidjeti a već neko lapio! |
|
|
|
|
|
mariorhr
Ukupno postova: 82 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
voditelj_smjene Ukupno postova: 121 Spol: Muško
|
...tako mlad a već se brani šutnjom, btw razmišljam da promjenim nick u "član portala" |
|
|
|
|
|
obyzouth
Ukupno postova: 139 Spol: Žensko
|
Citat: ›
cilj je (uvijek) zajebancija...dobronamjerna...
|
Vidim da sam popularna i da price ne jenjavaju...
Pocela sam sumnjati da je netko u tajnosti izumio vremeplov i poceo me spominjati i prije nego sam se prvi put logirala - covjek se najezi.
I ne sjecam se kad me je zadnji put bolio stomak od smijeha.
Jesam li prosla inicijaciju ili imate jos posalica (necu se buniti, proci cu svim kozjim stazama)??? |
|
_________________ I do it because I can. I can because I want to. I want to because...Anonymous said I couldn't! |
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
steam je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Prica se da je Anonymous s osijek031 u novom sex skandalu koji potresa grad. Opet se, naravno, radi o privatnoj snimci koja je kao "pobjegla". Ima tko vise informacija? Mozda nam Anonymous moze reci nesto o tome iz prve ruke?
|
Isse, kak ja nisam ovo skuzila ranije
Kvragu, nisam znala da se snima. Zahtjevam unistenje svih navodnih snimaka.
Paljenje, velika vatrica odmah.
|
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
Circa
Ukupno postova: 3149 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
obyzouth je napisao/la: ›
Jesam li prosla inicijaciju ili imate jos posalica (necu se buniti, proci cu svim kozjim stazama)???
|
Ima jos negdje nekoliko inicijacijskih topica... Trazi... |
|
_________________ Ja sam srbin, ustaša, crnac, nacist, peder, jevrej i ne kupam se! |
|
|
|
|
|