Autor |
Poruka |
davorccc
Ukupno postova: 1400 Spol: Nebitno
|
U zadnje se vrijeme svijet promijenio.
Preuzmite inicijativu. |
|
_________________ |
|
|
|
eldiablo
Ukupno postova: 713 Lokacija: so high Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad jedno pitanje za forumašice i forumaše....
koliko je vas započelu neku ozbiljnu vezu s osobom koju ste zapazili pri nekom izlasku, a da tu osobu nije znao itko iz društva... koliko je veza dugo traja. i jel' stabilna....
(čisto informativno me zanima)
|
0 - nijednu |
|
|
|
|
|
eldiablo
|
allegra je napisao/la ( Pogledaj post): ›
kako ste mi pričljivi... ti to kažeš iz svojeg iskustva, ja iz svojega, iz okoline... zašto misliš da sve što kažeš ti da je točno. nema stereotipa... svatko stekne svoje mišljenje, tako da ovo baš smiješno zvuci, to što tipkaš jel....
haha....
izlazim u bolnicu? to s bolesti je bila šala... pa ja ne vjerujem, sve same svađalice....s jakim uvjerenjima.
|
Zato sto sam uvijek u pravu tj. zato sto je tocno!
Pa da, nekima do smijeha nekima do placa - tako to ide u zivotu.hihihi
Nekad cula za sarkazam - pa nemoj se vrijedat ne mislim ja da ti nisi slatka ! |
|
|
|
|
|
eldiablo
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
-I dalje smatram iz osobnog iskustva da lijepim ženama prilaze muškarci izuzetno jakog samopuzdanja,ovi drugi se drže nekih samo njima znanih predrasuda...njihov problem...
|
Tako je, muskarci s jakim samopouzdanje, a isto tako i umisljeni i kreteni a oni mislim da i prednjace pogotovo nakon koje casice! (Bar po onome kakve sam ja sokove imao sa svojim bivsima i prijateljicama - Boze cuvaj Boze sacuvaj)
ps.ima toliko ljepotica po gradu da sa pravom mogu nosevima rastjerivati svu naoblaku koja se skuplja na nebu...
|
Daj molim te idem s tobom u setnju!
Bas sam raspolozen za lov! |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Muškarci ne prilaze ženama zato jer žene prilaze muškarcima.
Da sam ja čekala sa svojim dečkima već bi mi se mica tamo dolje osušila.
Ovako sam bar pokušala. I uspjela u svakom naumu.
Eh, da mi je bila takva hrabrost u srednjoj školi, onda bi neki od mnogih simpatija bili moji.
I ne bi bila djevica do dvadesete, nije da se sramim, ali sam gadno kaskala za ostatkom društva i poznanika... |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
MissTake je napisao/la ( Pogledaj post): ›
sad jedno pitanje za forumašice i forumaše....
koliko je vas započelu neku ozbiljnu vezu s osobom koju ste zapazili pri nekom izlasku, a da tu osobu nije znao itko iz društva... koliko je veza dugo traja. i jel' stabilna....
(čisto informativno me zanima)
|
ja sve, osim jednog...hihi
nikada nisam ni "našla" dečka negdje dalje nego vani...osim tog jednog, koji je živio u zgradi s druge strane ceste...ali, u biti,na neki način smo se upoznali vani, tako da...
i da...neke su trajale kraće, a neke duže...one koje su trajale duže, bile su stabilne, a ove druge, hihihi, gotovo da i nisu trajale... |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
MacaPapucharica
|
1step2far je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Muškarci ne prilaze ženama zato jer žene prilaze muškarcima.
Da sam ja čekala sa svojim dečkima već bi mi se mica tamo dolje osušila.
Ovako sam bar pokušala. I uspjela u svakom naumu.
Eh, da mi je bila takva hrabrost u srednjoj školi, onda bi neki od mnogih simpatija bili moji.
|
ja sam već u srednjoj bila poduzetna...
no, moj problem je što sam previše poduzetna, hihihihihi...
i preiskrena |
|
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
ja prilazim uvijek prva
ne znam zašto je tako
baš sam slatka, plava i sve mi je na mjestu
al jednostavno mi ne prilaze, nečeg se boje, štajaznam |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Mnogi se muškarci boje obaveza, tu je korijen straha.
Koliko god da su cure slobodne ipak ima mnogo onih koji traže više od puste ševe. Znači, žele dečka, vezu, nekakvu stalnost...
Mene su se bojali jer sam zmaj. A ovako, sitna i nejaka...
Ja sam vlak što zgazit će te mali...
A treba imati muda (jajnike) da priđeš tipu bez straha da će te odjebati kao nekakvu jadnicu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
deer_hunter
Ukupno postova: 478 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
A treba imati muda (jajnike) da priđeš tipu bez straha da će te odjebati kao nekakvu jadnicu.
|
ja imam muda
nemam što izgubit, ako ništa nemam
dakle, ako neće, ne mora
al ako hoće, u plusu sam, jer sam od ničega, dobila nešto |
|
|
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
Hm... vidim da je većina djevojaka ovdje otišla u offtopic. Nije tema Vanity fair nego Zašto muškarci (ne) prilaze ženama
Kada muškarac neće prići ženi koja sebe smatra baš krasnom (objektivno je nebitno), razlog nije strah nego taština dotične. Ili mu se jednostavno ne sviđa. Rekoše mi znalci. Ženi koja je privlačna i pristupačna muškarci prilaze. Samozavaravanje je nezgodna stvar |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
dario_os
Ukupno postova: 68 Spol: Nebitno
|
Mislim da se ovdje krije jedna patka u naslovu, trebalo je biti Zašto dečki ne prilaze curama |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Hm... vidim da je većina djevojaka ovdje otišla u offtopic. Nije tema Vanity fair nego Zašto muškarci (ne) prilaze ženama
Kada muškarac neće prići ženi koja sebe smatra baš krasnom (objektivno je nebitno), razlog nije strah nego taština dotične. Ili mu se jednostavno ne sviđa. Rekoše mi znalci. Ženi koja je privlačna i pristupačna muškarci prilaze. Samozavaravanje je nezgodna stvar
|
bravo, vjerovatno se nikad ni jedna od onih kojima ne prilaze dečki, a super je, i lijepa i pametna i SVE (što bi naša mucica vampireprincess rekla) nije zapitala "pa jel moja nosina toliko baš u zraku" |
|
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Sve to stoji što je wendy napisala samo što se često pristupačne žene krivo shvati... |
|
|
|
|
|
MacaPapucharica
|
Sve to stoji što je wendy napisala samo što se često pristupačne žene krivo shvati...
|
apsolutno!
ja se s tim problemom često susrećem:(
@Mostrume, jedno je zajebancija i lajanje, kao ovdje na forumu, ali kad se ne zajebavam i kad sam sasvim normalna (što ovdje nisam ) moja otvorenost i pristupačnost se jaaako često krivo protumače... |
|
|
|
|
|
|