Autor |
Poruka |
_Jimmy_
Ukupno postova: 1375 Lokacija: Legagrad Spol: Muško
|
eto pobijeda našeg kluba
baš mi je drago što smo na tablici sustigli Rijeku i dali najbolji poklon kohorti za 20. rođendan |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
_Jimmy_ je napisao/la: ›
eto pobijeda našeg kluba
baš mi je drago što smo na tablici sustigli Rijeku i dali najbolji poklon kohorti za 20. rođendan
|
subjekt je isti kod oba predikata, pa pretpostavljam da imamo čast komunicirati s nekim od igrača osobno!
btw, čestitke igračima na pobjedi i kohorti na okrugloj obljetnici! |
|
|
|
|
|
Mikro
Ukupno postova: 500 Lokacija: Osijek VBK Spol: Muško
|
Bravo dečki samo tako i dalje!Uvijek smo uz vas. |
|
|
|
|
|
gaap
Ukupno postova: 2694 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
gaap je napisao/la ( Pogledaj post): ›
taman sam prebacio na HTV2 kad su seljačine slaveći 20 godina Kohorte pobacali baklje na teren i prekinuli utakmicu. Sramota!
|
Ma ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti (to sve ide uz slavljeničku koreografiju:) |
|
|
|
|
|
gaap
|
marrai je napisao/la: ›
taman sam prebacio na HTV2 kad su seljačine slaveći 20 godina Kohorte pobacali baklje na teren i prekinuli utakmicu. Sramota!
|
Ma ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti (to sve ide uz slavljeničku koreografiju:)
|
u tom je slučaju slavljenička koreografija seljačka. |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
wendy
Ukupno postova: 1104 Lokacija: suicide machine Spol: Žensko
|
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ma ajd ne seri! prekinuli na minutu,moš' mislit...trebali su malo žešću bakljadu napraviti (to sve ide uz slavljeničku koreografiju:)
|
A ti si trebala skinuti gaće i dati svakome 20godišnjem kohortašu, da se još dostojnije proslavi ovaj veliki pir. |
|
_________________ “Some people never go crazy. What truly horrible lives they must live” |
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
istina, bacanje baklji na teren se ne može opravdati nikakvom koreografijom, pa makar tekma bila prekinuta samo na minutu. bakljada da, ali bez bacanja baklji na teren! a pod bakljadom ne mislim sporadično i "na svoju ruku" paljenje tu i tamo pokoje baklje, nego organizirani čin. |
|
|
|
|
|
marrai
|
wendy je napisao/la ( Pogledaj post): ›
marrai je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
A ti si trebala skinuti gaće i dati svakome 20godišnjem kohortašu, da se još dostojnije proslavi ovaj veliki pir.
|
netko je malo nervozan danas... |
|
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
|
|
u tom je slučaju slavljenička koreografija seljačka.
|
ko i inače samo pljuvat znate ništa drugo
to vam najlakše ide..
bravo samo tako
pljuj po svemu što stigneš
ništ nikad ne valja |
|
|
|
|
|
marrai
|
Jebote kao da je stadion gorio pa se sad "pljuvači" našli držati lekcije o lijepom ponašanju! |
|
|
|
|
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol: Nebitno
|
ahahahahahhaaaa
tenks što si me nasmijala
... |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
gaap
|
ix ox je napisao/la: ›
|
|
u tom je slučaju slavljenička koreografija seljačka.
|
ko i inače samo pljuvat znate ništa drugo
to vam najlakše ide..
bravo samo tako
pljuj po svemu što stigneš
ništ nikad ne valja
|
aplauz na tvojim "argumentima". Razmišljanje "mi smo navijači i nas svi mrze nabijem na kurki". Dio Kohorte (kao i oni koji "vode" tu navijačku skupinu i dopušataju da ih sramoti nakupina kretena koji bacaju baklje u teren) još je jednom pokazala da im nije do kluba i sporta nego do toga da se napravi što više pizdarija. E zato mi idete na kurac! |
|
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=U2olCKnTVPI |
|
|
|
lavic Ukupno postova: 835 Spol: Muško
|
bravo kohortasi jos jednom se pokazali svoje divljastvo....
Dvojica maloljetnika završila u bolnici
Nestručno rukovanje pirotehničkim sredstvima na utakmici sinoć je skupo koštalo 17-ogodišnjeg navijača iz Osijeka, kojemu je teško ozlijeđena desna šaka, dok je 14-godišnjak koji je stajao pored njega zadobio lakše opekotine na obrazu
Policija je imala još posla na sinoćnjem nogometnom susretu u gradu na Dravi. Zbog izazivanja nereda, protiv četiri osobe koje su bacale pritoehnička sredstva slijedi optužni prijedlog.
svaka cast huligani jadni... |
|
|
|
|
|
tux
Ukupno postova: 2376 Spol: Muško
|
ma znas kako je cool i kakav si frajer ako napravis neko sranje ili tako nesto..kupis lijepo baklju ozljedis dvojicu pokraj sebe,policija podnese kaznenu prijavu zbog toga i jos tu baklju bacis na teren i prekines susret da budes sav vazan...i to ti je ponos nekog nogometnog kluba,i to ti je proslava rodendana..joj jedva cekam 50.rodendan kad bude 5-6 puta vise baklji u terenu pa da vidis kako ce to onda lijepo izgledat..koreografija za 5 ako ne i za 5+ |
|
|
|
|
|
|
|