Autor |
Poruka |
Mistique Ukupno postova: 4 Spol: Žensko
|
posve se slažem sa Burencetom ..
najbolje je kad se nađu stare kokoške nezadovoljne vlastitim životom i mogućnostima pa svima drugima sole pamet...
to što cura ima 14 godina ne znači da okolo mora hodati obučena u stare krpe i s masnom kosom da bi "strine" kao vi bile zadovoljne.. .a vjerojatno bi i onda našle nešto za prigovorit..
lutko, ako ćeš ti biti zadovoljna novom frizurom.. .a roditelji se tome ne protive...
go 4 it! to što neki misle da zbog činjenice kako one nisu imale mogućnosti/ideja/hrabrosti/dozvolu raditi s 14 godina ovakve stvari.. .to nije razlog da ti to ne radiš... i to nikako ne znači da od sebe prerano radiš ženu... nego, problem je znaš nekima prihvatiti činjenicu da su ostarile i da se polako bore pojavljuju, a kosa sjedi... a onda.. ni frajeri više ne "grizu" ko nekad....
znam da ti sjajno rade u Tandeu... i od puno frendica sam čula samo pohvale... malo je skuplji... ali za takav tip promjene bolje je i potrošiti malo više novaca, pa biti sretan ishodom... nego otići negdje gdje je jeftinije, pa opet biti nezadovoljan...
samo im donesi sliku frizure koja ti se sviđa... i da se posve dobro vidi i boja koju želiš...
one čuda rade...
sretno sa šišanjem |
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
ma da? jao pa to ne volim... a morati ću otići jednom, kada svi hvalite... pa da vidim! |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Mistique je napisao/la ( Pogledaj post): ›
posve se slažem sa Burencetom ..
najbolje je kad se nađu stare kokoške nezadovoljne vlastitim životom i mogućnostima pa svima drugima sole pamet...
to što cura ima 14 godina ne znači da okolo mora hodati obučena u stare krpe i s masnom kosom da bi "strine" kao vi bile zadovoljne.. .a vjerojatno bi i onda našle nešto za prigovorit..
lutko, ako ćeš ti biti zadovoljna novom frizurom.. .a roditelji se tome ne protive...
go 4 it! to što neki misle da zbog činjenice kako one nisu imale mogućnosti/ideja/hrabrosti/dozvolu raditi s 14 godina ovakve stvari.. .to nije razlog da ti to ne radiš... i to nikako ne znači da od sebe prerano radiš ženu... nego, problem je znaš nekima prihvatiti činjenicu da su ostarile i da se polako bore pojavljuju, a kosa sjedi... a onda.. ni frajeri više ne "grizu" ko nekad....
znam da ti sjajno rade u Tandeu... i od puno frendica sam čula samo pohvale... malo je skuplji... ali za takav tip promjene bolje je i potrošiti malo više novaca, pa biti sretan ishodom... nego otići negdje gdje je jeftinije, pa opet biti nezadovoljan...
samo im donesi sliku frizure koja ti se sviđa... i da se posve dobro vidi i boja koju želiš...
one čuda rade...
sretno sa šišanjem
|
Sve implicira na to da Vampireprincess otvori temu, a njene frendice ubacuju komentare umjesto nje,ma do yaya |
|
|
|
|
|
|
nisam njezina frendica i uopće ne znam curu...
al mi je presmješno da "postarije dame" sebi uzimaju za pravo stalno nekome prigovarati... njezina kosa, njezin život i odluka nje i njezinih roditelja... ako njima nije prerano što se onda to ima koga drugog ticati. |
|
|
|
|
|
allegra
Ukupno postova: 140 Lokacija: tamo gdje je sve po mom Spol: Žensko
|
ako joj nisi frendica onda si ona sama... |
|
_________________ Znaš da odavno slijede nas vuci
i njuše nam trag
u moje stihove ti se zavuci
tamo si sigurna... |
|
|
|
|
woooooow, je.... koji briljantni zaključci!
da, sigurno sam ona.... a ako nisam ona i nisam joj frendica, onda sam joj maybe mama,... e sad.. .ako joj ni mama nisam... ma mora da sam joj netko od rodbine..
uh, a ako nisam ni to.... hmmmm.... što ćemo onda??
e znam, onda sam mali zeleni izvanzemaljac.... |
|
|
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma znala sam ja da si mali zeleni sve je upucivalo na to.
Kako je na Marsu ili odakle si vec? XD |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Avi je napisao/la: ›
Kako je na Marsu ili odakle si vec? XD
|
Ima li tamo koji dobar frizer? |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
|
Ima li tamo koji dobar frizer?
|
Pa koji ti je, Marsovci nemaju kosu, jel, mislim, ono. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
tonya je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Ima li tamo koji dobar frizer?
|
Pa koji ti je, Marsovci nemaju kosu, jel, mislim, ono.
|
A mozda su bas odlucili pustit kosu pa sad trebaju savjete ili nacin da je uzgoje. |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
|
ma ima frizera pod svakim kamenom...
samo malo gravitacija stvara probleme |
|
|
|
|
|
Loona
|
Mila je napisao/la: ›
Ja sam išla u Wizard ... Kasnije sam bila par puta kod Maje... Al, sam pobjegla..Ne zato što ne zna šišat, već zato što njezino samopouzdanje i ambicija prečesto prerastaju u bahatost i nametljivost.
|
E pa upravo su je ta njena ambicija i samopouzdanje dovele do toga da je u subotu, 31.05. proglašena na natječaju koji je raspisala Hrvatska gospodarska komora, i to ponosno najavljujem, najboljim hrvatskim frizerskim salonom godine kao i najboljim hrvatskim kozmetičkim salonom za 2008. godinu..
Nadam se da je ovo poticaj onima koji su već bili i zadovoljni su njenom uslugom, a i skepticima koji ne vjeruju nikome.. rezultate možete provjeriti na www.valoviljepote.com!
Bravo, Majo!! |
|
|
|
|
Mila Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
Mila je napisao/la: ›
Ja sam išla u Wizard ... Kasnije sam bila par puta kod Maje... Al, sam pobjegla..Ne zato što ne zna šišat, već zato što njezino samopouzdanje i ambicija prečesto prerastaju u bahatost i nametljivost.
|
E pa upravo su je ta njena ambicija i samopouzdanje dovele do toga da je u subotu, 31.05. proglašena na natječaju koji je raspisala Hrvatska gospodarska komora, i to ponosno najavljujem, najboljim hrvatskim frizerskim salonom godine kao i najboljim hrvatskim kozmetičkim salonom za 2008. godinu..
Nadam se da je ovo poticaj onima koji su već bili i zadovoljni su njenom uslugom, a i skepticima koji ne vjeruju nikome.. rezultate možete provjeriti na www.valoviljepote.com!
Bravo, Majo!!
|
ta skrpana rupčaga?!! to je sramota! |
|
|
|
|
|
Loona
|
A kada si ti, curo, bila tamo zadnji puta da si uzimaš za pravo jedan lijepo uređeni salon koji je prije par mjeseci proširen, sređen i nudi još usluga osim šišanja, ovako blatiti? Prije 2-3 godine? A čak ni tada salon nije bio "skrpana rupčaga"..
Uostalom, prema tvom ranijem postu, izjavila si da si išla tamo na šišanje, pa kako ti onda Wizard nije bio "skrpana rupčaga" i bila si zadovoljna uslugom?
Hajde se prvo dogovori sama sa sobom, pa tek onda komentiraj, jer svojim komentarima pobijaš samu sebe, što će reći da i nisi baš dosljedna i pametna osoba..
S nestrpljenjem očekujem tvoj slijedeći komentar..
Lijep pozdrav.. |
|
|
|
|
Mila Ukupno postova: 7 Spol: Nebitno
|
frizerski Wizard je skrpana rupčaga, a Maja je bahata prema klijentima. to je moje mišljenje, imam ga pravo reć i ne pada mi napamet da ti se pravdam.
usput, ničim mi se osobno Maja nije zamjerila, samo sam bila nezadovoljna uslugom i to svoje iskustvo u najboljoj namjeri dijelim s forumašima.
ako ti imaš nešto lijepo za reć o Wizaru, slobodno izvoli. ja te zbog toga neću nazvati nepametnom. barem ne javno. |
|
|
|
|
|
|
|