Autor |
Poruka |
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Got it. Ah, pomutio mi se razum. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
1step2far
|
Ljudi, tj. žene, jeste li se ponovile ovih dana?
Meni iskreno ne treba kraj mojeg arsenala, ali dajte, malo akcije... |
|
|
|
|
MacaPapucharica
Ukupno postova: 3162 Lokacija: tu. Spol: Žensko
|
vučeš me za jezik
al, ako ne pišem o seksu, ne pišem ni o seksualnim pomagalima |
|
_________________ naivna k'o francuska sobarica |
|
|
|
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Ja ga još nisam nabavila, ali radim na tome |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
marrai
Ukupno postova: 1127 Lokacija: Os Spol: Žensko
|
Ne koristim ga,već duže vrijeme... |
|
|
|
|
|
1step2far
|
Insomnia, ti ćeš za brzdej valjda dobiti, ajde, brzo će to.
I odmah ide kod mene na procjenu, ali očnu, ne vaginalnu... |
|
|
|
|
Super Hik
Ukupno postova: 116 Spol: Muško
|
insomnia je napisao/la: ›
rekoh već jednom da Osijeku fali drastičnosti... ne vidim zašto je sad ovaj topic o vibratorima takav tabu.. tema kao i sve ostale
|
ne fali osijeku drastičnosti, već nekima u osijeku fali drastičnosti |
|
_________________ op trt givezn zajn |
|
|
|
Super Hik
|
fairy je napisao/la: ›
Osobno nisam pobornik vibratora,,,malo mi je to smiješno,,,,zapravo znaš što mi je smiješo??? kao ono napraviš znaš već što i onda ga kao šta? opereš pod mlazom vode???? u umivaoniku ili šta? da ti bude čisti i spreman za uporabu...mislim daj molim te, opereš kitu??? i to još umjetnu????? oprosti, oprosti,,,,,evo neću više.....dakle,,,mislim da bi bilo najfer kada bi dali probni rok,,,,,kao kod auto test vožnju,,,,eto,.,,sretno...
|
da, kužim na šta misliš.. zato sam i povela topic jer me zanima kako s tim, šta je u tome toliko super, jer meni osobno se to čini malo bedastim.. a imam legicu koja je praktički zaljubljena u svoj vibrator, ono, ima ime i sve.. da, a šta poslije s njim??
|
nije ni čudo da su veze osuđene na propast kad psotoje vibratori koji ne zafrkavaju, nešpricaju, nemoraš paziti kad će i gdje će, može dok dok ne rikne a onda samo zamjeniš baterije....cure moje kako će te vi sjebati evoluciju....vidit će te vi kad se hologrami usavrše, nećete moći naći muškog na ulici....samo vi grlite i ljubite svoje vibratore i davajte im imena...bolje vibratorima nego djeci...valjda će vam vibratori...još malo pa će i crkva ozakoniti brakove između žena i vibratora.... |
|
|
|
|
Super Hik
|
ela je napisao/la: ›
_Jimmy_ je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ne budi glupa ... tebi je sigurno puno lakše naći tipa ... zato u lov na meso ne na plastiku ...
|
eh Jimmy al si se ..da ne kažem...
bolje i plastika nego bilo kakvo meso
|
potpisujem!!
_Jimmy_ je napisao/la: ›
ne budi glupa ... tebi je sigurno puno lakše naći tipa ... zato u lov na meso ne na plastiku ...
|
ne kažem da ću probati, čisto me zanimalo.. a što se on odmah uspjenio... kažu da su muškarci ljubomorni na vibratore?
|
jok ti si.....da nismo ljubomorni na ta sranja nešto bi nam falilo u glavi....ionako ste nas dosad skoro tretirali samo za nosače kita a sad kad imate i vibratore nismo dovoljno dobri......e baš bih volio da izumremo kao rasa i kad nam dođe E.T. i bude kopao da nađe razlog zašto smo izumrli da nađe kutiju sa očuvanim vibratorom unutra....pandorinu kutiju |
|
|
|
|
Super Hik
|
ela je napisao/la: ›
pametni i u sebe sigurni muškarci nikad nisu ljubomorni na vibrator....
samo ih može dodatno motivirati...
jelte...mogućnosti su neograničene
|
nekim ženama je očito samo svrha što više svršavati.....ljubav je izumrla....barem između muškarca i žene.... |
|
|
|
|
Super Hik
|
fairy je napisao/la: ›
Rajnus je napisao/la ( Pogledaj post): ›
A cuj s druge strane zene nikad nece zamjeniti drkicu
|
hiihihhiii joj joj ,,,e a gle istina je to,,i ja uvijek kažem da me nitko ne zna dirati kao ja sama, ipak to radim godinama....
|
jedno pitanje....da lis i ti još uvijek sama sa 31. godinom?...ako jesi i nečudi me.....previše razmišljaš klitorisom.....da je klitoris predviđen za razmišljenje bio bi ti velik kao glava da unutra stane mozak... |
|
|
|
|
Super Hik
|
CatCloe je napisao/la: ›
Rajnus je napisao/la: ›
Ha, nama generalno to bas i nije shvatljivo. Malo koji ce od nas posegnuti za plasticnom dolly ili sto ja znam kakvim glupostima. Ili drkica ili muff
|
e vidiš, to je zato jer su vaši mozgovi jdnostavniji. žene imaju puno bujniju maštu, samo što će rijetke bilo što o njoj priznati naglas
Ja nemam problema sto se tice toga. Ako ce me moja buduca "varati" samo sa Draganom. It's fine with me
|
to je daleko prevare, on ti može biti odličan saveznik
|
misliš siromašniju!? ipak mi sebi možemo umisliti film za drkicu a vama bez kukzuroznog klipa bude teško zadovoljit se......ja sam zasad imao sreću i nijedna me moja nije morala zamjeniti s plastikom.....ili nisam priljepak za takve "dame"...fala bogu... |
|
|
|
|
Super Hik
|
CatCloe je napisao/la: ›
Mi puno vise dobijemo iz dlanova nego vi iz prstiju
|
e to već ne bih rekla. sam si napisao kako je u pitanju anatomija - kod vas se sve vrti oko centra univerzuma - jednog jedinog dijela tijela gdje sve počinje i završava. a kod žena sve od glave do pete (izvana i iznutra) može biti erogena zona... za majstora su mogućnosti neograničene.
|
a zato vam služi vibrator!? za masažu cijelog tijela!? |
|
|
|
|
|
|