Autor |
Poruka |
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Tko se sprema za ljeto i kako? Kako rješavate zimske i blagdanske nakupine? Sportom ili gladovanjem? Ili ih samo pustite da lelulaju na vjetru? |
|
|
|
|
|
Marigold
Ukupno postova: 511 Lokacija: krevet Spol: Žensko
|
Ja sam "nakupine" riješila bolešću. Bila sam jako bolesna, i u 5 dana što se nisam mogla dići iz kreveta sam skinula 5 kg.. Sad imam problem što se ne vraćaju baš.. |
|
_________________ you know im gonna want some,want some
lets do this like a prison break,
I wanna see you scream and shake. |
|
|
|
no kikiriki Ukupno postova: 3 Spol: Muško
|
Ja papam puuuuno kikirikija! |
|
|
|
Isis
Ukupno postova: 1211 Lokacija: In Fiction Spol: Muško
|
Marigold je napisao/la ( Pogledaj post): ›
Ja sam "nakupine" riješila bolešću. Bila sam jako bolesna, i u 5 dana što se nisam mogla dići iz kreveta sam skinula 5 kg.. Sad imam problem što se ne vraćaju baš..
|
ti se ni ne trebaš rješavati, a opet, mislim da bi ti tih 5 kg sasvim dobro stajalo
djete su ne zdrave, najbolji način za skidanje kila je trčanje i trčanje |
|
|
|
|
|
Marigold
|
Pa znam al kad se želiš malo udebljati onda to baš i ne, ide ista stvar ko i kad želiš smršavit.. |
|
|
|
|
Isis
|
lako tebi, ja se malo više najedem i dobijem kilu |
|
|
|
|
|
Marigold
|
Ma daj, šta ti fali.. A i da si ono stvarno debel ni jedna osoba ti ne bi rekla-Kako si ti debel jer to je naravno nekulturno za reći; a mršavim ljudima bez problema svi govore-ajoj kako si toliko mršava!!! Mislim i mršavi ljudi imaju osjećaje... |
|
|
|
|
--- Ukupno postova: 2910 Spol: Nebitno
|
zašto se spremati za ljeto? zar će me ljeto ove godine iznenaditi? |
|
|
|
|
|
steam
Ukupno postova: 811 Lokacija: Zagreb Spol: Muško
|
Dobrodosao u zemjlu u kojoj ljeto iznenadi turisticke djelatnike, a zima zimsku sluzbu! |
|
_________________ --
Don't rub the lamp if you don't want the genie to come out. |
|
|
|
|
steam je napisao/la: ›
Dobrodosao u zemjlu u kojoj ljeto iznenadi turisticke djelatnike, a zima zimsku sluzbu!
|
hahahaha, odličan... |
|
|
|
|
|
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol: Nebitno
|
Ne vidim neki smisao mrsavljenja prije ljeta. Kao fol mrsavis kako bi izgledao mrsavije na plazi. A onda dodje zima i skontas da pored tebe u krevetu lezi tuljanica mlada. No, thank you...
Riba (govorim o njima jer su one podrucje mog interesa) se moze truditi biti mrsavija nego bi trebala biti, izgladnjivati se, rolati, fitness, tai-mambo-djambo, ali nista to ne vrijedi ako joj u glavi stvari nisu poslozene i ako ima genetske preduvjete za ekspanziju donjih ekstremiteta, bokova, struka, podbratka...
Manja je sansa da ce se u tuljanicu pretvoriti ona riba koja je naucila drevne metode kontrole zelje za hranom, koja je pronasla nesto sto ju ispunjava u zivotu i nema potrebu hranom kompenzirati nedostatak ispunjenja, nego ona koja dnevno provodi X vremena skidajuci naslage nabujalih lipida... |
|
|
|
|
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol: Žensko
|
Leteci mungos je napisao/la: ›
Ne vidim neki smisao mrsavljenja prije ljeta. Kao fol mrsavis kako bi izgledao mrsavije na plazi. A onda dodje zima i skontas da pored tebe u krevetu lezi tuljanica mlada. No, thank you...
|
A može ležati i mladi tuljan! Daj, ne radi se tu samo o curama jer znam hrpu muških osoba koje su 10 puta iskompleksiraniji od bilo koje debele cure.
Samo što to ne priznaju.
A činjenica je da se preko zime ljudi manje kreću, više jedu (zbog hladnijih dana), a tu je i Božić... One cure koje k'o fol imaju kontrolu nad hranom, najčešće imaju kontrolu nad izgladnjivanjem, odricanjem, a da ne spominjem razne bulimije i anoreksije.
Stoga, karakter je ona ženska koja može pojesti, ali to i istrošiti.
A ne ona koja ništa ne jede, a zato ne moće nositi ni vlastitu torbicu sama i izgleda kao da će se prelomiti u struku.
No, o ukusima se ne raspravlja. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
Isis
|
Ma daj, šta ti fali.. A i da si ono stvarno debel ni jedna osoba ti ne bi rekla-Kako si ti debel jer to je naravno nekulturno za reći; a mršavim ljudima bez problema svi govore-ajoj kako si toliko mršava!!! Mislim i mršavi ljudi imaju osjećaje...
|
pa niš mi ne fali, znam da nisam debel, al za razliku od tebe moram paziti kolko jedem jer mi se više prima nego tebi... |
|
|
|
|
|
|
Stoga, karakter je ona ženska koja može pojesti, ali to i istrošiti.
je, mi i jesmo potrošačko društvo i cure treba trošiti... |
|
|
|
|
|
Marigold
|
Isis je napisao/la: ›
Ma daj, šta ti fali.. A i da si ono stvarno debel ni jedna osoba ti ne bi rekla-Kako si ti debel jer to je naravno nekulturno za reći; a mršavim ljudima bez problema svi govore-ajoj kako si toliko mršava!!! Mislim i mršavi ljudi imaju osjećaje...
|
pa niš mi ne fali, znam da nisam debel, al za razliku od tebe moram paziti kolko jedem jer mi se više prima nego tebi...
|
Evo,ja baš sad jedem... |
|
|
|
|
|
|