Autor |
Poruka |
insomnia
Ukupno postova: 2665 Lokacija: Osijek-finally!!! Spol: Žensko
|
Super Hik je napisao/la: ›
ma šta si ti zapela sa misionarskom pozom na mene!?...osobno mi je ta najmrskija kad ju već stalno spominješ......to što se ja neslužim rekvizitima ne trpam ga u svaku rupu znači samo da uspijem dobro obaviti "posao" i bez toga....ili sam imao sreću pa sam zaobišao nimfomanke
|
Ma ok, da, kako god ti kažeš. |
|
_________________ Da se bojim skakavaca, ne bih bosa po livadi hodala! |
|
|
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol: Muško
|
Super Hik je napisao/la ( Pogledaj post): ›
evo vidiš...ostavila si me bez teksta...sjedim pred ekranom već 5 minuta i neznam kako da pohvalim ovaj tvoj post ...ima... ima..e pur si move ...kvaliteta je tim ljepša kad rijetka
ali ipak moram reći da si ipak podlegla marketingu i zagolicane radoznalosti ipak isprobala ta pomagala...ali to je ljudski...tako je i s prvom cigaretom, čašom alkohola, nekima jointom ili nečim drugim.....većina podlegne društvu i proba....jedna od psihijatrijskih definicija alkoholičara je da je svatko potencijalni alkoholičar tko je probao i jednu čašu alkoholnog pića....isto je zapravo sa svim stvarima.........
p.s. sad ćete me opet razapeti, jel da
|
@mali ivice ja te molim da prestaneš zajebavat ekipu i vratiš se svojem izvornom nicku, takav si nam svima draži i takvog te svi znamo i volimo. nije uredu ovako zajebavat ekipu kad znamo da si jedan i jedinstven |
|
|
|
Super Hik
Ukupno postova: 116 Spol: Muško
|
wtf??? |
|
_________________ op trt givezn zajn |
|
|
|
goopa
Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ja dobila vibrator... za rođendan... Dragi se istrošio... al bitno da služi svrsi. |
|
_________________ Vrlo malo razumiju oni koji razumiju samo ono što se može objasniti! |
|
|
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol: Muško
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Da me Zlusch ne zna, skupo bi me platio, zar ne?
Naravno, muškarac je sve što trebam, i nikakav vibrator ga ne može zamijeniti.
No, pošto se ja seksam samo za Uskrs, ljetne praznike i Božić puno mi znači vibrator jer bih u drugom slučaju izludjela od želje.
Kad me zasvrbi, ja se želim počešati.
Da mi je dragi u blizini spalila bih sve vibratore, dobro lažem, jedan bih ostavila.
Ali, dragi nije u blizini, pa se snalazim kako mogu. |
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
zlusch
|
1step2far je napisao/la: ›
Da me Zlusch ne zna, skupo bi me platio, zar ne?
|
Ma, ništa preskupo... jedna večera, dvije butelje vina i par komplimenata na račun atributa koji su malo više istaknuti čine čuda kod svake žene
1step2far je napisao/la: ›
Kad me zasvrbi, ja se želim počešati.
Da mi je dragi u blizini spalila bih sve vibratore, dobro lažem, jedan bih ostavila.
|
Dečki, vrag odnio šalu... ajmo i mi pokazati zube:
http://www.fleshlight.com/fleshlight-girls/ |
Zadnja promjena: zlusch; 18.04.2008. 15:12; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ Lega, nije ti dumina što praviš diklića od butre kraj kondora u treski.... a ti Anonymous dođi k sebi dok još imaš kome!
47! Još se trese na udici.... |
|
|
|
1step2far
|
Šta će im to kad mama može speći dobru staru pitu od jabuka? |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
1step2far
|
Krastavci dolaze u obzir, a ove tanašne spodobe nikako, bar su na nažem placu i u vrtu prcmoljčići.
Ti bi sa mnom debatirao? |
|
|
|
|
Super Hik
|
zlusche, nekim ženama je potrebniji patliđan.. |
|
|
|
|
zlusch
|
|
|
|
Avi
Ukupno postova: 204 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ovo treba nabaviti [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5A63Qb9nLVU[/youtube] XD |
|
_________________ ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з ε(●̮̮̃•̃)з |
|
|
|
Super Hik
|
|
|
|
|
|
bazooka_joe
Ukupno postova: 3237 Spol: Nebitno
|
Ne kužim ovo, 11 stranica topica o preporuci vibratora bez ijedne korisne preporuke...
Dakle, mene zanima što curi kupiti za rođendan; nekakav Orgasmotronic 2000 pro, ili nešto, recite što je bolje, samo vibrator ili da ipak ima nekakav, više organski oblik; sa zekom ili bez, što, a, što?!
PS: tko u OS-u radi odljeve falusa u silikonu? |
|
_________________ "We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan |
|
|
|
|
|