Autor |
Poruka |
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
odbojkashica je napisao/la: ›
zašto misliš da mi sa tada 9-10-11 nismo slušali tu glazbu? ja te pjesme sve znam, i volim tu glazbu i zato idem tamo, ne zato jer je zastarila il bilo šta tako. ak ti se ne sviđa nemoj ić. točka.
|
A čemu odmah takvi stavovi..
1. bila sam tamo nekoliko puta i više ne idem. Točka.. eto o tome ne moraš brinuti..
2. ispričavam se što sam zaboravila da ste vi napredna generacija koja ide van već sa 10 i ostaje do 5 ujutro, a sa 14 više nemate gdje ići jers te već vidjeli "cijeli svijet", i ništa se nije promijenilo pa vam je sve dosadno.. Mea culpa..
3. Da si posjetila u zadnjih godinu dana bilo koju diskoteku u Zagrebu ili negdje van RH shvatila bi koliko je zastarjela glazba koja se pušta u Bastionu.. eh, da, ali onda ne bi bilo zanimljivo jer ne bi mogla pjevati sve te jednokratne hitiće koje i vrabci pjevaju kad im je dosadno.
4. očito je da nisi primijetila smajlila kojeg sam stavlia na kraju rečenice, pa sad za kaznu pročitaj moj post ponovno i pokušaj razumjeti smješka na kraju... kojeg ovdje nema.. (da ti pomognem malo - tamo sam se šalila, ovdje ne). |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la ( Pogledaj post): ›
odbojkashica je napisao/la: ›
zašto misliš da mi sa tada 9-10-11 nismo slušali tu glazbu? ja te pjesme sve znam, i volim tu glazbu i zato idem tamo, ne zato jer je zastarila il bilo šta tako. ak ti se ne sviđa nemoj ić. točka.
|
A čemu odmah takvi stavovi..
1. bila sam tamo nekoliko puta i više ne idem. Točka.. eto o tome ne moraš brinuti..
2. ispričavam se što sam zaboravila da ste vi napredna generacija koja ide van već sa 10 i ostaje do 5 ujutro, a sa 14 više nemate gdje ići jers te već vidjeli "cijeli svijet", i ništa se nije promijenilo pa vam je sve dosadno.. Mea culpa..
3. Da si posjetila u zadnjih godinu dana bilo koju diskoteku u Zagrebu ili negdje van RH shvatila bi koliko je zastarjela glazba koja se pušta u Bastionu.. eh, da, ali onda ne bi bilo zanimljivo jer ne bi mogla pjevati sve te jednokratne hitiće koje i vrabci pjevaju kad im je dosadno.
4. očito je da nisi primijetila smajlila kojeg sam stavlia na kraju rečenice, pa sad za kaznu pročitaj moj post ponovno i pokušaj razumjeti smješka na kraju... kojeg ovdje nema.. (da ti pomognem malo - tamo sam se šalila, ovdje ne).
|
nisam te ni tjerala ni ništa samo sam rekla ak ti se ne sviđa ne moraš ići tamo. također nisam rekla da sam izlazila s 10, nego da sam slušala takve stvari, znaš kazete, CDovi i tak to lol i opet ponavljam, nek je glazba u Bastionu zastarjela, meni se sviđa bez obzira na to koliko je stara... i btw taj smajlić kojeg si bila stavila je toliko bolestan da se ni ne može shvatiti što si zapravo htjela reći |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
DonQuijote je napisao/la: ›
Mrki_2004 je napisao/la: ›
Ako neko zna imena nekih pjesama koje se slusaju u bastionu, neka to podijeli samnom, jer ima dosta pjesama koje mi se sviđaju a neznam im imena a ni izvođača,
pa ono,ak netko zna nek napise.
HVALA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
ja znam neke... npr., u petak sam tamo "uživao" slušajući "juru i bobana" i još neke u kojima se spominju neke klaonice...
|
-WTF WTF WTF WTF WTF WTF????? |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Mrki_2004
Ukupno postova: 87 Lokacija: Nepoznata lokacija LOL Spol: Muško
|
ti to meni kažes ili???
dodem ja bez beda |
|
|
|
|
|
ETI
Ukupno postova: 47 Spol: Muško
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
Marshall-T je napisao/la: ›
Ako neko zna imena nekih pjesama koje se slusaju u bastionu, neka to podijeli samnom, jer ima dosta pjesama koje mi se sviđaju a neznam im imena a ni izvođača,
|
ja znam neke... npr., u petak sam tamo "uživao" slušajući "juru i bobana" i još neke u kojima se spominju neke klaonice...
|
-WTF WTF WTF WTF WTF WTF?????
|
eto, vidiš koliko to ljude tangira, kad si ti jedini na tri stranice postova koji se uopće osvrnuo na moj komentar. žalosno. |
|
|
|
|
|
Marshall-T
Ukupno postova: 525 Spol: Muško
|
|
|
-WTF WTF WTF WTF WTF WTF?????
|
eto, vidiš koliko to ljude tangira, kad si ti jedini na tri stranice postova koji se uopće osvrnuo na moj komentar. žalosno.
|
- Ne zanima me jel tangira ljude, ali tangira mene, a to što si ti uživao na tako nešto, e vidiš, to je žalosno. |
|
|
|
|
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
- Ne zanima me jel tangira ljude, ali tangira mene, a to što si ti uživao na tako nešto, e vidiš, to je žalosno.
|
vidiš, i meni je žalosno što nekiu ljudi ne znaju značenje onoga što pročitaju, konkretno značenje navodnika u prvom gornjem slučaju. i koja je razlika između upotrebe navodnika u prvom i u drugom slučaju. |
|
|
|
|
|
Loona
|
|
|
|
|
|
odbojkashica
Ukupno postova: 103 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
je, bolestan je a i ti se ideš prepirat s nekim 10 godina mlađim od sebe, divno iskazuješ svoju zrelost =) |
|
|
|
|
|
Loona
|
e pa baš.. |
|
|
|
|
visage Ukupno postova: 52 Spol: Nebitno
|
To je ono sto sam kazao nije bila tema,ako ide lambada(ja je nisam bas cuo,mozda sam bio vani)e onda iza nje mora ici jos par stvari u tome nekome latino ritmu kao coco jambo,la colegiala,samba de janeiro,bailando,no tengo dinero i slicne stvari.
Ali ok to sad sve ovisi o dj koji pojma nema za feeling ljudi i to sam rekao da dj -a treba mijenjati,sto se mene tice trebao bi svaki dan biti neki drugi s svojim idejama ali ovaj nas udavi.
Davi nas jer u 30 minuta pusti 6 glazbenih pravaca od rocka do rnb,pa naravno da te to ubije u pojam.
Ajde pa se cujemo |
|
|
|
|
|
redhead Ukupno postova: 131 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
eto dobre ideje, neka malo daju novima da se pokažu, svaki vikend nekog drugog pa neka publika odluči šta valja, a ne ovako. uvaliti nam šta god već, pa ti gutaj.
yes sir, bila je lambada |
|
|
|
|
|
ariš
Ukupno postova: 15 Spol: Žensko
|
jedna predobra pjesma iz bastiona je
kaiti garbi-esena mono....predobra stvar |
|
_________________ ona pleše svim srcem i svom svojom dušom...i u trenutku plesa za nju sve drugo nestaje... |
|
|
|
|
|