Autor |
Poruka |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
meni je ona tako zakon žena... iako joj enbi ni koja kila škodila... jer je stavrno žena mršava... will you still love m tumorrow...bar mislim da je njena pjesma... jer nije ni na jednom albumu...ali mi je pjesma predobra... nadam se da nisam promašila--- |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
PuKoTiNa
Ukupno postova: 286 Lokacija: Avalon Spol: Muško
|
Poppy je napisao/la: ›
jeste poslušali njen album Back To Black?! Meni je odličan. Ma cijela mi je fora, onak malo ružnjikava, a opet neodoljiva. Vama?
|
super pjeva, stvari su joj odlichne... izgled joj nechu komentirati, ali da komentiram, bilo bi neshto u stilu da je vishe ruzhnjikava nego neodoljiva (puno vishe)... |
|
_________________ Céad míle fáilte, póg ma thoin |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
MissTake je napisao/la: ›
@morgan@ meni bolje zvuči original nego obrada
|
u pravilu je uvijek tako - original bolji. jedina iznimka koje se trenutno mogu sjetit je Ferrisova obrada Bryan Adamsove pjesme Heaven |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
betty Ukupno postova: 838 Spol: Nebitno
|
poslusala sam album, odlican je, jako mi se svidja love is a losing game ... |
|
|
|
|
|
mont
Ukupno postova: 180 Lokacija: pariz Spol: Muško
|
drogirana koza iz dobrostojece porodice,,jedini plus je pjevanje |
|
_________________ ne zamjeram ljudima sto nemaju moje,vec svoje misljenje |
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
betty je napisao/la: ›
poslusala sam album, odlican je, jako mi se svidja love is a losing game ...
|
i moj favorit! |
|
|
|
|
|
Elena_Os
Ukupno postova: 1795 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
|
|
|
frikuša* Ukupno postova: 8 Lokacija: osijek Spol: Žensko
|
žalosno je to što je sada svi znaju po njenom načinu života, a ne po glazbi koja je po mom mišljenju ok.... |
|
|
|
|
|
ljiljan Ukupno postova: 21 Spol: Nebitno
|
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... will you still love m tumorrow...bar mislim da je njena pjesma... jer nije ni na jednom albumu...ali mi je pjesma predobra... nadam se da nisam promašila---
|
nije njezina, napisali su je Gerry Goffin i Carole King i obradila ju je hrpa ljudi, a nalazi se između ostalog i na albumu Tapestry od gospodje King. |
|
|
|
|
|
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol: Žensko
|
ljiljan je napisao/la: ›
malecka je napisao/la ( Pogledaj post): ›
... will you still love m tumorrow...bar mislim da je njena pjesma... jer nije ni na jednom albumu...ali mi je pjesma predobra... nadam se da nisam promašila---
|
nije njezina, napisali su je Gerry Goffin i Carole King i obradila ju je hrpa ljudi, a nalazi se između ostalog i na albumu Tapestry od gospodje King.
|
ma oki...ja imam od amy verziju...nije toliko ni bitno ko pjeva pjesmu ali tekst mi je predobar.... |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me |
|
|
|
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol: Nebitno
|
svašta ima na ovom netu....evo stranice gdje se možete okladiti kad će žena iz ovog topica umrijeti
amy |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
|
goopa
Ukupno postova: 45 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Amy je definitivno najbolja izvođačica koja se pojavila u posljednjih 15-tak godina. Njen glas, izvedbe, a i pjesme su iskrene, surove, zanimljive i nikad dosadne. Glas joj je snažan i fenomenalan, ona je neko ko se razlikuje od ostatka! Amy ima potencijala da postane jedna od bitnijih ličnosti u svijetu glazbe. Dobri su mi i Frank i Back To Black albumi, no Back To Black mi je draži.
Bezveze što se svi zgražaju nad njom... Nije ona poznata po svom izgledu neko po svojoj glazbi. Glazbu radi odlično a boli me kurac kako izgleda i što radi. Mislim stvarno jebote kao da je jedina koja pije, koja puši i koja je mršava... |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
hahahahha eno je potukla se u nekoj birtiji na dobrom je putu da postane crack-whore |
|
|
|
|
|
bondgirl
Ukupno postova: 163 Spol: Žensko
|
Totalno je zakon i pravo osvježenje u moru plastificiranih on-hit čuda. |
|
|
|
|
|
Monstrum
Ukupno postova: 6541 Lokacija: a gdje se VI to točno nalazite Spol: Muško
|
tako je!!!!!!!! odlična je, pravi je uzor s tim "napudranim" nosom i energičnim stavom tipa "idem se potuć u po birtije" |
|
|
|
|
|
|
|