Autor |
Poruka |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol: Muško
|
hehe svima je postao dobar nakon
put your hands up for detroit,a lovely city
ian carey feat. michelle shellers - keep on rising vocal dub mix op op |
|
_________________ "jebo babu, i baba je fina, i u babi ima vitamina" op sa sa |
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Juliet - Avalon (David Guetta & Joachim Garraud F### Me i'm Famous Remix).mp3 |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
Fidro
Ukupno postova: 24 Spol: Muško
|
kyx je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hehe svima je postao dobar nakon
put your hands up for detroit,a lovely city
|
i zbog toga, ali vise zbog seta, MOS - Sessions 11
sluso sam dosta i ostale, al taj mi je jedan od najdrazih
|
|
|
|
|
|
cane
Ukupno postova: 2460 Lokacija: Cherryville Spol: Muško
|
Loona je napisao/la: ›
Juliet - Avalon (David Guetta & Joachim Garraud F### Me i'm Famous Remix).mp3
|
Jako dobra stvar. Obožavam Garrauda. |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
CoOKsna
Ukupno postova: 25 Spol: Nebitno
|
Ministry Of Sound
VA - Ministry Of House
VA - Pacha Summer 2007
VA - Housexy sessions
......I jos mnoooogo istih varijacija i godista....
Ibiza Beats sommer 2004..2008
Sve su to teeeski HOUSE mastersi!!
Al ona imena koja su manje poznata i za koja ubiti nikad nisi cuo mene osobno uvijek sokiraju kako dobru glazbu rade!! |
|
|
|
|
|
cane
|
Evo za sve ljubitelje housa jedan odličan remix dj D and G. On je godinama bio resident Haciende i Gallery cluba. Prošle godine nakon promjene vlasničke strukture u ova dva inače sestrinska kluba, odlazi zajedno s manageskom ekipom u Byblos u Poreču. Byblos odmah nakon otvorenja postaje destinacija broj 1 svih ljubitelja House glazbe ne samo u Hrvatskoj već i široj Europi. Evo i linka cluba Byblosa. www.byblos.hr.
A evo i linka gdje možete skinuti 5 odličnih sessiona koje je vrhunski smiksao D and G:
http://dandgmusic.podomatic.com/ |
|
_________________ Global warming is coming in two days before the day after tomorrow! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ministryeve house kompilacije su odlične, ali meni osobno, što se onog, nazovimo ga "ljetnog" housea tiče postoji samo jedan izdavač:
HED KANDI
Hed Kandi Beach House je nešto---nenormalno dobro.
CoOKsna je napisao/la: ›
Al ona imena koja su manje poznata i za koja ubiti nikad nisi cuo mene osobno uvijek sokiraju kako dobru glazbu rade!!
|
Takvi ljudi prave najkvalitetniji house |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
CoOKsna
|
A evo i linka gdje možete skinuti 5 odličnih sessiona koje je vrhunski smiksao D and G:
http://dandgmusic.podomatic.com/
[/quote]
The REAL SHIT!!
OOOOdlicne stvari thx na prigodi da ih poslusam al iam problem neznam ih skinit s neta!!kad kliknem na download otvori mi stranicu novu u kojoj mi opet pusti istu stvar...stvarno neznam kako da ju downloadam!!
HELP |
|
|
|
|
|
CoOKsna
|
|
|
|
cane
|
A koji internet browser koristiš? Ja imam Mozillu i čim kliknem na download pojavi se mali prozorčič koji daje 2 opcije za play i save. |
|
|
|
|
CoOKsna
|
cane je napisao/la: ›
ja koristim "Operu" i kazem kad kliknem na download otvori mi novu stranicu u kojoj mi opet pocne svirat ista stvar!!
nema veze pokusacu preko nekog drugog explorera..
e da!poceo sam pripremat svoj podcast...pa kad zavrsim dam ti link da poslusas neke moje stvari
A koji internet browser koristiš? Ja imam Mozillu i čim kliknem na download pojavi se mali prozorčič koji daje 2 opcije za play i save.
|
A koji internet browser koristiš? Ja imam Mozillu i čim kliknem na download pojavi se mali prozorčič koji daje 2 opcije za play i save.
|
|
|
|
|
|
|
CoOKsna
|
hahahah nekoristim precesto forume pa nekontam kako sve to "CITIRANJE" funkcionira |
|
|
|
|
|
cane
|
hahahah nekoristim precesto forume pa nekontam kako sve to "CITIRANJE" funkcionira
|
Skini si Mozillu. Meni je najbolja od svih browsera.
A kad napraviš podcast samo mi šibni link. |
|
|
|
|
CoOKsna
|
hahahah nekoristim precesto forume pa nekontam kako sve to "CITIRANJE" funkcionira
|
Skini si Mozillu. Meni je najbolja od svih browsera.
A kad napraviš podcast samo mi šibni link.
|
Ma ja odusto cane brate neda mi se pravit taj sajt "podcast" ...nesto mi zapelo i tu sam se nasekiro i obriso acc. jbg ..Zivac sam!:@ |
|
|
|
|
|
|
|