Autor |
Poruka |
PsychoSoldier
Ukupno postova: 1719 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
... oooo daaaa, pogotovo dok je glumila u Dowson's Creeku auuuuuuuu |
|
|
|
|
|
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol: Nebitno
|
|
|
|
Lon Don
Ukupno postova: 17 Spol: Nebitno
|
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
MissTake je napisao/la: ›
mulder, x-files
|
meni scully |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Ajkula
Ukupno postova: 217 Lokacija: Retfala Spol: Muško
|
|
|
|
Poppy
Ukupno postova: 2988 Lokacija: u snovima Spol: Žensko
|
Benicio del Toro... (bila?!) |
|
|
|
|
|
knox Ukupno postova: 28 Spol: Žensko
|
uh, moja prva i jedina ljubav je bio Brandon Lee (sin Bruce Leeja, koji je glumio u vrani, iliti The Crow, gdje je na istom snimanju ubijen)... nikad prezalila
a kasnije da ovoga prebolim, imala sam neke simpatije tipa brad renfro jedan od malih deckica iz sleepersa, koji takodjer umre ove godine, ocito se predozirao...
bili su tu naravno i brad pitt i johhny depp, samo sam brzo odustala od njih, jer sam skuzila da svi u koje sam ja bila zacopana, umru |
|
|
|
|
|
Loona
Ukupno postova: 3713 Lokacija: somewhere on Mars Spol: Žensko
|
Ako ti ni jedan dečko još nije riknuo u krevetu, nemaš se što brinuti.. |
|
_________________ Svako rješenje ima problem. |
|
|
|
toni
Ukupno postova: 2180 Spol: Muško
|
Ajkula je napisao/la: ›
Ona mala iz spota Lambada.
|
.. za moju generaciju )))
ps. jel mora bit iz sveta televizije il mogu bit 'prave' osobe ? nikad se bas nisam lozio na mastanje o tv divama... |
|
|
|
|
|
knox Ukupno postova: 28 Spol: Žensko
|
Loona je napisao/la: ›
Ako ti ni jedan dečko još nije riknuo u krevetu, nemaš se što brinuti..
|
za sada nije
moja sreca! |
|
|
|
|
|
Bentena
Ukupno postova: 224 Spol: Nebitno
|
|
|
_________________ Jel' se smije tu spomenuti ime proizvodjaca omiljene mi cokolade u europskim krajevima?Znam,o u/okusima se kao ne raspravlja...al' ***** EXCELLENCE 99% CACAO je ocaravajuce odlicna... |
|
|
|
ruana Ukupno postova: 1374 Spol: Nebitno
|
Korisničko ime je napisao/la: ›
CatCloe je napisao/la: ›
cane je napisao/la: ›
ana18os je napisao/la: ›
Ma šta je loše u tome da provodiš dane u sanjarenju i razmišljanju o osobi koju voliš i previše, a jednostavno ne možeš biti s njom? Barem mi je divno i krasno tih nekoliko sati dnevno kad mislim na njega i maštam, bolje mi je to nego cijeli dan ubijat glavu kako da ga zaboravim i očajavat, a ne želim nekog drugog jer netko drugi nije on... želim samo njega i što je loše u tome... istina je da često živim u oblacima, ali to mi upravo i odgovara... i baš me briga što život prolazi pokraj mene jer meni je super...
|
ana ti se drogiraš
|
|
Nije smiješno.Tako sam se ja osjećala kad sam bila ludo zaljubljena u Brad Pitta kad sam bila mala.Ah ta neuzvraćena ljubav
|
i moja ljubav prema mariu valenticu je ne uzvracena, lol |
|
|
|
|
|
mademoiselle Ukupno postova: 18 Spol: Žensko
|
george michael,, definitivno nisam njegov tip ,,, ali cuj koja operacija i u igri sam |
|
|
|
|
|
1step2far
Ukupno postova: 3262 Spol: Žensko
|
Edward Furlong, još od Terminator 2. Dugo ga nije nigdje bilo, nedavno sam ga vidjela u CSI NY, mljac!
|
|
_________________ Gola sisa je dobra sisa. |
|
|
|
Mother Earth
Ukupno postova: 675 Spol: Žensko
|
1step2far je napisao/la: ›
Edward Furlong, još od Terminator 2. Dugo ga nije nigdje bilo, nedavno sam ga vidjela u CSI NY, mljac!
|
Jaooo! I moja Legica i ja smo gLedaLe Terminator 2 puno puta samo zbog njega |
|
_________________ Dwight Schrute: Jim is my enemy. But it turns out that Jim is also his own worst enemy. And the enemy of my enemy is my friend. So Jim, is actually my friend. But, because he is his own worst enemy, the enemy of my friend is my enemy so actually Jim is my enemy. But... |
|
|
|
|
|